Ağlayakta gözden mi olak???

Valla her hastanenin kendine gore bi sistemi var demek ki neyse sonuclarin guzel gelsinde bu yasadiklarini unutursun benosum betahcg yi anlamadim zaten sen korunmuyor muydun bu hastanedekilerde ilginc haa istesen yaptiramazsin hamilelik testini
Fundosum daha iyiyim sabahlari bayagi kotu oluyorum mandalinalar istedigim gibi degil hepsi eksi
Bu arada hayirli olsun kuzenleri nisanladin evlendirdin ablanin dugunu ne zamana kizz

Sosi mecburen kullanamicam esimin maasi krediye gidiyo benim maasla gecincez kaynana bakcak cocuga
benos 2.demi kurtaj oldu kendiliginden dustu saniyordum hic okuyamadimki sizi dogru duzgun sebep arastiriliyo dimi suan kan pihtilasmasina baktirmistin degilmi
fundos buyudu valla nefes aldirmiyo bana mamayi kestik obeze dogru yol aliyo
kizlar sakin sakin bu cocik doymuyo mama verelim diyenlere kulak asmayin hatta gonderin yaninizdan psikolojinizi bozmasin ilk gunler bebek surekli emecekki sut artsin mama verirseniz ewet rahatca uyur ama sizinde sut uretiminiz durur.
ilk gun 1 damla 2. Gun 7 ml sutle doyarmis bebekler aklinizda bulunsun
Fundosum yine seni sorcam ama hep soruyosun deme son durumun ne oldu

Mecbursan calisacaksin canim necyapacaksin en azindan kv bakacak cocuga keske benimde bakacak birisi olsada bende calissam ama maalesef yok ben 2 sene almayi dusunuyorum simdilik

Sağol sosyalimm
dün önce eşimin kuzeninin düğünü vardı sonra benim kuzenimin kınası daha bitmedi pazar günü düğünü var : )
Ablam ocağın ilk haftası.. pazardan sonra biraz ara vercez yani..
Lizom ben adeti bekliyorum 2.asılama olacak az kaldı bikaç güne baslarım

Slm kızlar ne var ne yok giremiyorum pek biliyosunuz yelizim nasıl oldu acaba sosim seninde az kaldı şaka maka bende ilaçlara devam 3 e çıktı bugün p.ertesi kontrol inş istenilen kalınlığa ulaşırda biran önce bende bebeklerime kavuşurum

Fundam kız o cerrahpaşaya deneni bilmiyordum ama bugün gerçekten anladım çok zor yaw..
üniv hastanesi yapıyor ya ya cerrahpaşaya ya da çapaya gitmem gerekiyordu, tanıdık cerrahpaşada diye oraya gittim yoksa istanbul da devlet hastanesi işi akıl karı değil. hepsini kast etmiyorum tabiki.

Lizim yazmayı unuttum ben hakkat seninde sıpa pek tatlı olmuş kız,
Ayşemm sizinde salıncağa bayıldım ya ne güzel yatıyor öle .

Lizim benim ikinci düşük kendiliğinden canım kürtaj olmadım ama doktor istedi tahlilleri içinde bi sürü şey var burası da ekstra bişiler yaptı bakalım 1 ay sonra Allah sıkıntı vermezse yazarım size nasılsa.

Selam sbry. inşAllah senin de herşey güzel olur.

Fundam senin adet ne zaman kız az kaldı sana da

Fundos ben ablanin dugunu kasim gibi olur dusunuyordum sanki bi ara oyle birsey soylemistin hayirlisi olsun artik
Az kaldi sbry darisi siz bekleyenlerin basina insallah

Sosim omeri dogdugunda hastanede yikamadilar. Gobegi dusune kadarda yikamayin dediler ama ablamin ve abimin bebekleri hemn dogar dogmaz yikanmisti. Biz eve cikar cikmaz yikadik cnm. 3. Gunumuzdu. Annem gobegine dikkat etti.
Sampuanda surmustuk. Gobegi dusune kadar sampuan surmeyin dio bazi doktorlarda.

Benosum tahlillerini vermissin.hadi hayirlisi olsun cnm. Insallah butun sonuclarin temiz cikar.

İananılmaz derecede başım ağrıyo yatıyorum gene..
Saat 11 e kadar aç kaldım ya ondan oldu kesin

Saol ayşem..
Sosi kayınvaliden teyzen bilir kız bırak büyüklere

Arkadaşımdaydım canlar eşim aradı saati unutmuşum hani ev hanımı olmuştun sen diyo
Benayım elbise almadıım daha nikah olacak yaa kına için abiye nikah için sık ve sade bi elbise düsünüyorum ama kıs soğuk bende hiçç sevmem zaten diyorum bekleyin bari nisan olsun : )
Yaa kasım çok erken yetismez diye ileri aldılar

Sosim bence yika ama isterseniz sampuan surmeyin. Cevremdeki herkesin bebegi ilk gun yikandi hatta. Zaten seninki kis bebegi dogduktan sonra bi kere yikayip gobeginin dusmesinide bekleyebilirsiniz. Sonrasinda rahat rahat yikarsiniz.
Omeri 2 gun yikamadik hemen isilik oldu.

Gecmis olsun benosum.bugun baya yorulmussun.dinlen guzelcene..

Fundam ablanin dugununede az kalmis. En yakininin dugunu cok daha farkli oluo. Hazirliklarinizi zamaninda bitirirsiniz insallah

Yeliziii cok merak ediyorum insallah her gecen gun biraz daha topluodur kendini..

Fundosum henuz kendimi dugune hazir hissetmiyorum dersin onlarda tarihi ileri alirlar
aysem sicak degil ya isilik olmaz benim ki du bakalim nasil, olacak o zaman
Bi de ben dun yelizle konustum kizlar biraz daha iyiydi sanki

Yok kızz hazırım her daimm :)

Benosumm benim adet eli kulağındaa

Aaa sosyalimm yelizlemi konustunnn
İyi olsunn insallah dahada iyi olur ben arayamadım konusamamkii

Aysemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…