Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın kızlarr

Dün saat 8 de bi yattım gece eşim uyandırdı biraz geçmişti sabaha iyi kalktım şükür..
Çok kötü bu migren trzı ağrı kimseye vermesin rabbim

Günaydınnnn benoş inşallah tekrarlamaz ağrın baş ağrısı çok kötü hele migrennn
hastane işlein bittimi şimdi sadece sonuçlarımı bekleyecen

Yelizim napıyor acaba

Gunaydin kizlar
Dr dan geliyorum suyum iyice azalmis dr cuma gunu alabilirim ama kuvezde kalabilir dedi bebek ciger gelisimi icin eger cuma gunu almazsam cumartesi pazar kontrol altinda tutmak icin hastaneye yatisini yapabilirim dedi iyice aptalasttim valla hakkima hayirlisi olsun dualarinizi eksik etmeyin olur mu cok ihtiyacim var cunku
Gidip vucut bakimimi falan yaptirayim gotusururz canlar sonra

Sosyalimmm o kadar erkenmi ayyy geliyoo miniğin canım kontrol altındasın hep için rahat olsun sağlıkla gelecek inşallahhhh ben bir dua kitabı aldım hergün okuyrum canım bizler için Allah yardımcın olsunnn canım arkadaşımmm son hazırlıklarını yap bitir tabi kolay gelsin canımm

Evet fundosum gun gecmiyor ki minikle ilgili yeni bi haber almayalim
Dualarin kabul olur insallah hazirliklarim tamam gibi artik hayirlisiyla gelsinde

Ayyyy sosimmm ben bile heycanlandım kız okuyunca Allah sağ salim kucağına almayı nasio eder inş canım
Fundoşum sende adetini mi bekliyosun süreç için
Benoşum sanada çok çok geçmiş olsun

Gec dollenme oldu ya aysem diger ultrason tarihlerine bakarak soyledi sanirim adete gore 38+3 yumurtlamaya gore 37+1 olduk

Canim kusura bakma hemen yazamiorum omer 2 gundur asiri huysuz.bugunde evdeyim butun gun huysuzlandi. Yemegimi bile zorla yedim.
sen yine kritik gunleri atlattin sosim bence kuveze bile gerek kalmayacak. Saglikli bir sekilde dunyaya gelecek pasamiz. Gonlumuz,dualarimiz seninle cuma gunu hayirli haberlerini alicaz insallah cnm.

Aysem hic onemli degil bebek bakmanin zor oldugunu hepimiz biliyoruz hic oyle dusunme
Sagol canim hakkima hayirlisi artik agzina saglik dualarin icinde ayrica tskler

Sosyalimm inşalah kuveze gerek kalmaz sağlıkla gelsin paşamızzz
sabo adeti bekliyom aşılama için canım

ayşemm canımm kolay gelsinn

brokoli çorbası yaptım ilk kez çok güzel oldu yaa

Brokoli corbasi gercekten guzel oluyormus bende yapacagim bi gun merak ediyorum tadini afiyet olsun canim
Insallah fundosum yarin tekrar gidecegim bakalim ne diyecek

Sosimm ne küvözü yaa senin sıpa Allah'ın izniyle normal bi şekilde gelecek canım ben doktor gibi düşünmüyorum son ayların sanki 7-8 aylık doğuyoda küvöze gerek var. Takma diycem ama kolay değil eminim.. Gakkında en hayırlısı canım dualarımdasın zaten..

Funda kan verdim ben beklemedeym canım bakalım sonuçlar 1 ay sonra alıncada doktora gircem işte.

bi tek aklımı daha regl olmadım o kurcalıyo haftaya kadar bekleyip gidiyim diyorum

Sosyalim bu arada eşim 2 kaşık alıp bıraktı içmedi beyimizin damak tadına hitap etmiyomuşşş

Bnde pek brokoli sevmem ama tadına bakmak isterim..

Alttan muayene etmez olurlar mı hiç fundam smear için sıvı aldılar bide sürüntü örneği deniyo bizim işte galiba ondan da aldılar kağıda kadın bişiler sürdü falan.
Bi garip aletti canım çok yandı ama sonrada her zamanki aletle bi sağa bi sola baktı ultrason çıktısıda aldı ama bişi demedi uyuz doktor

Günaydın canlarımm

YeLizden haber varmı napıyor acaba

Benosum smear vermen iyi olmus yaa yılda 1 yapılması lazım olan biseymis bende yaptırmıstım küçük bi yara çıkmıstı o zaman fitille geçmisti
İnsallah temiz çıkacak senin
Evet canı yanıyo insanın kadın olmak iste zorr
plastik tek kullanımlık spakulum denen alette acıtıyoo aşılamadada onu yerleştiriyo önce off yaa
Adet olmamanı söyledinmi dr a ved.kontrol hıpını
Bu arada sen ara vereceksin yaa hapa 7 gün içmeediğin zaman adet baslıycak 2 veya 3.gün normalde
21gün oldumu içeli ne zaman bitirdin

Günaydın kızlar..

Aaa d.kontrol hapı mı yapmadı.. anam ben onu içmeyi unutuyorum ya iki gün unuttum daha 4 günüm var bitmesine doktora dedim ben unuturum saatinde falan içemem diye o da önemli değil demişti.

Ben bu cerrahpaşadakine söylemedim içtiğimi kadın gıcıktı bide ben onun sorduğu sorulara yanlış cevap verdim diye kızdı dedim ya korunmayı yanlış anlamışım tersledi falan.
bana beta ver getir bana sana söktürücü vercem dedi bende açıkcası gitmedim içmek istemiyorum öle söktürücü falan, ona kendimi emanet edene kadar kendi doktoruma sorarım diye gitmedim ama beta verdim mi verdim ama sonucu almadım 2 saat sonra diye zaten başım ağrıyordu

aşılamada o zaman çok zor be yeminle canımdan can gitti bide kocaman bi alet gibi duruyordu ne yaptığını da göremiyon bide rahat ol demiyorlar mı öldürüyorlar beni...

Yeliz'i bende çok merak ediyorum.. arayamadım da sırf onu üzerim ağlarım çünkü diye Allah'ım güç versin hepsine.

Sosi naptı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…