Ağlayakta gözden mi olak???

Bende öleyimbaş sağlıığı için bile bi yakınımı ararken ömrümden ömür gidiyor

biz kasıyoruz yaa bide kendimizi ondan da çok acıyo canımız off tabi yaa o aletle açıp incee pipet gibi uzun çubukla spermleri şırıngayla yolluyo benayım sanırım o çubuk geçerken zedelendi rahim içi benim ondan çok ağr4m olmustu o kadının payı var tabii simdibu dreli çok hafif ya merak ediyom nasıl geçicek o an

Evet fırçacı dr la konusmak zonrrr
Alllahım insallah yakındabiter sıkıntılarımız bende adet olmaküzereym ama hergün aç kapa böle geçicek süreçnapim ohss olmimde razıyım

Sosi niye gelmedikiiii

Ayyy ptesi geliyo minik sosyalim sürekli takiptesin herşey çok güzel olacak
sağol canım inşallah öyle olacak ve bugünleri unutacaz

yook fundam bu kez herşey güzel olacak senin için çok içtende istiyorum zaten tutsun diye..

Benim nasılsa zamanım var hepimiz sırayla gelelim yeterki..

Sosim takipte olman güzel canım. bence sağlıkla doğacak inşAllah. Sen doğum zamanı bizi unutma sakın..

bide canım hep merak etmişimdir bu doğuma yakın ağda olayında acımıyor mu kız?

Benos siz yine pazar aksami bana hatirlatin dua olayini cunku ben heyecan yapip unutabilirim
Agda olayinida 20 gunde bi gittigim icin cokmuzamiyor tuyler boylelikle cok acimiyor ama uzayinca acir sanirim

Selam canlarimm
Sosim hadi son 3. Sonrasinda rahatlayacan insallah. Insallah oglunun uykusu bol olur ve hic gaz sorunu yasamazsin.

Sagol fundamm 3 gundur omer bi garip hallerde. Benim hastaligimda ona geciyo heralde,arada sapitio o yuzden. Dun gece cok zor gecti.oturdum agladim artik sinirden..

Benosum migren agrisi cok kotuymus. Allahim sifalar versin. Yorulunca daha cok cikio heralde

Yelizimm,hep aklima geliyorsun.. dualarimdasin. Insallah carcabuk kendini toplayacaksin..

Insallah aysem gaz sancisi olmazsa rahat ederiz dedigin gibi
Omer niye rahatsizlandi ki demek ki bi yeri agriyor canim yoksa niye huzursuz olsun ki yazik kiyamam yaa

Yok cnm yaa her zamanki huysuzluklari.sadece bazen ust uste gelio. Birde bu ara emerken gogsumu agzinda ezio. Insallah dislerini benim gibi 3,5 aylikken cikarmaZ. Eger bu dis sikintisiysa baya uzun bi huysuzluk donemi olacaktir.
Sende dikkatli ol cnm aman aman. Dengesiz yerlere falan oturma:)

Ayşemmm allah kolaylıklar versinnnn

Yaa kızlarr acil
azıcık kahverengi geldii dahada gelmez biliyorumm
napsamm
yarın gitsemmi sonra kapalı biliyonuz h.içi tüp bölümde dr zaten 1.2, veeya 3 günü gitmem gerek
ama nokta gibi azıcık geldii

Ayy sosim yaa o kadar tehlikeli ki aslında öle bi yazmışsın ki gelde gülme

ayşem sizde bi an önce toparlanmanız dileğiyle senin sıpa zaten zorluyo bide gastalık eklenince ağlamamak elde olmaz.
İnşAllah erken çıkarmaz dişini ki sende 3 aylıkken mi çıkarmışsın kız

ayrıca migren gerçekten felaket bişi kimse olmasın.. Bide uzun süre aç kalıp üste bide şeker yüklemesi yaptığında ağrı tavan yapıyomuş benimde öle oldu

yatarken bakem dedim size iyi geceler diliyorum

fundam bence kanama başlayınca ilk gün ama doktorlar görür görmez 1 diyo diyorlar biziM kızlar bence senin yarın 1. Gün

O zaman ben sağlama alamda yarın gidem adaçayı kekik herbişey içiyom şuan
neyse seviniyorum hem başlıyo diyetabi bakalım engel yoksa
hemde bakırköye gitmek istiyoodum zaten ayakkabı bakmaya iyi oldu :)

Merhaba kizlar
Pek firsatim olmuyo girmeye gelen giden cok kalabalik ev bazen acip okuyorum sizi ama kardesimin telefondan bakiyorum cunku diger operator iyi cekiyo.benimki evde internet baglantisi olmuyo
iyidir umarim herkes.
Ben de daha iyiyim.yapacak hicbirsey olmadigi icin cok caresizim sanki geçici bir donem de bir sure sonra hersey yine normale donecekmiş gibi geliyo hep ama donmeyecek biliyorum.Dusunuyorum duşunuyorum çok saçma diyorum sadece.çok saçma...
cumartesi mevlut var yemek verilecek onun telaşına duştu bile herkes.Babamin kiyafetlerini topladilar hayir icin gonderdiler biyere.Hicbirseyini birakmadilar bize ama ben gece en sevdigim tisortunu çaldım.Bide iş icin kullandigi not defterleri kalemleri şerit metresi gozlugu telefonu vs var.bide cuzdani.onlari da paylaşıcaz kardeslerimle herkes birseyi ş alicak işte.
içim cok aciyo.tam da agiz tadiyla gececek gunlerin arefesindeydik.Ne hissettigimi tarif edemem de içimde nefes almama engel olan bisey var gibi taş gibi buz gibi canim yaniyo
allah kimseyi en sevdiginin acisiyla sinamasın.Hele benim gibi hayatinda hic yakin akraba kaybi yasamamiş biriyse ilki babasi olmasi ayri bi zor.Ama Allah buyuk.Verecek insallah sabrini.Cok dua ediyorum baska birsey gelmiyo elimden
sevdiginiz insanlarin kiymetini bilin hicbir anı boş ve kirgin harcamayin kizlar akşamdan sabaha ateş duşuveriyomuş insanin hayatina bunu çok acı tecrube ettim.Allah daha buyuk acilardan korusun hepimizi
buarada sosyalle konustuk soylemistir belki size.cok mutlu oldum gercekten
iyi ki varsiniz kizlar
bir ara gelirim yine siz burdayken insallah
hepinizi opuyorum
buarada onemli gelismeleri bana diger kanaldan bildirin olur mu

3.5 aylikken mi dis cikarmissin aysem masallah resmen kalsiyum patlamasi yasamis vucudun omerde insallah hemen cikarmaz 6 ay normal diye biliyorum ben
Fundosum dr a gittin mi
Yelizimm toparlanmani bekliyoruz 4 gozle
Bende dr a gittim sanci cikti nstde ama ben hissetmedigim icin dr eve yolladi
Benosum cok komik dustum ama kiz gorsen 1 hafta gulerdin

Merhaba canlar
yElizimmm yaaaa ne diyeceğimi bilemiyorum çok kötü oluyorum yaşıyorum resmen okurken
Telefonu alıyorum elime arıyım diyorum yapamıyorum affet nolur beni

Kızlar ben basladım tedaviye bu arada hayırlısı ile insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…