sağol canımmm bende çok olumluyum bu kez sıkıntı etmiyorum hiçbu arada aşılama ücretsiz sanırım.. yanibi ilaçlara verdim
Ya benim önceki iğneler hazırdı dozu ayarlayıp saplıyodum bunda toz ve sıvıyı çekiyon şırıngaya filan anlattı hemşire ama tırstım hast. gitmekte istemiyorum sosyalim senin iğneler nasıl bölemi hazırmı
hadi bakalım ya çok heyecanlı gerçekten
inşAllah bu kez Rabbim yüzünü güldürür o kadar çok istiyorum ki bunu..
hepimiz bi hamiş olaydık çok iyi olacaktı,
Sosinin teyzesinin aldığı hediyeleri dedim kız çok güzeller, sosime kalsa bişi almayacaktı saolsun teyzesi imdadına yetişmiş
tacı ve sepet en beğendiklerim oldu zaten çıbıklarda güzel ama sehpada duran küçükçe biblo gibi şeyleri anlamadım ne
Haaa jeton düştü zaten hemen baktım :)
Bebisin teyzesimi sosininmi kızz bende kızkardesi anladımm :)
Bana çekmemis demis yaa
Çok güzeller gerçekten obiblolardan banada verdiler magnet gibi :)
Bu arada çok sağol canmmm kalben hissediyorum zaten nasıl telef olduğuma sahitsinizzz gerçekten zoryaa Senin yaşadıklarında öle allahım görcekbizide inanıyorum
Bugün kalabalıktı biri giyinirken ben dr la içerdeyim açmış perdeyi bakıyor çokmu merak ettin gel dedimd r kapadı kızdı terbiyesizz dedi :)
İnşallah canım kez vakitte feraha erecez gereken şeyler yapılıyo ve çözüme doğru gidiyoruz yaa insan daha rahat oluyor değilmi
Evet bugün bakıldı yazıldı hepsi dosyaya
iğneleri Yarın, ptesi bide çarşamba yapacam sosimmm cumada kontrole gidecem o zaman bakılcak değerlere ona göre devam doz çok az ve günaşırı
hıı bide coraspinle folbiol bu akşamdan itibaren başlattılar niyeyse
coraspin diye bişey kan sulandırıcıymış
benim adet yok şuan herzamankigibi 2 damla geldi durdu bari işe yarasada başlamsını sağlasa pazar günü düğünümüz varyaa tırsıyorum yine günüm kötü geçecek diyee ağrıycaksada, ugecedenyarın geceye kadar ağrısın
Fundoşum gene sen doğru anlamışsın ben kız kardeşi unuttum direkt kendi teyzesine odaklandım hatta o yaşta kadın iyi düşünmüş dediydim
Ee sosim teyze olmak öle bişi işte Allah nasip ederse sende öle olacan
gelmekle kardeşin pek iyi etmiş ayrıca da kardeşin iyi etmiş böle hediyelersiz olmuyo artık hediye kalıyo ne güzel ben seviyorum
sağlıkla da gelecek inşAllah paşa o zaman daha güzel olacak.
Fundam iğne miğne anlamam ama bu kez daha farklı gibi zaten o yüzden inasanın umudu artıyo
ayrıca her doktor ne diye folbiol veriyo anlamıyorum diğer folikler kötü mü yani o en ucuzu bide
Yokkk kız nasıl oldu biliyonmu
coraspinle folik asit tok karnına başla bu akşam dedi
neydi onun adııı yaptı bende evde folbiol var aldım ama içmedim dedim aa tamam süper olur olurr dedi :)
Belkide dah aiyi bisey vercekti yaa neysee
İnofolic varmıs çok iyiymis onumu alsam dedim amaa bilmiyorulkii
Bende merak ediyorum farklıburda bakalım nasıl olcak