Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın canlar ne var ne yok sosim nasılsın bebiş nasıl fundam başladın mı tedaviye benoşum sen nasılsın yeliz nasıl acaba siz haber alıyosunuzdur

Iyiyiz sbry pazartesi buyuk bulusma icin hazirlaniyoruz sen ne yapiyorsun nasilsin
Kizlar pazartesi sabahtan ameliyat var yarin son kez nstye girecegim bizden haberler boyle

Selam kızlar çok kötü bisabahtıı
5 de uyandırdı ağrı 11 de dalabildim yeni kalktık esimde mahvoldu benle
Çok afedersiniz 5defa kustum
Böyle bi sancıyokkk
Bi arabembeyaz olmusum gözlerim karardı zaten elim ayağım uyustu yığıldım
Öyle kötüydümki acile iğne vurulmaya gitmedim çıkamadım
Kıvrandım ağladım durdum
Nedir bu çektiğimbenim ne zaman bitecek
Bazen diyorfm çikolata kistimi vardabulamıyolar ohem gebeliğe engel hemde hastanelik olacak derecede adet sancısıçekenlerde ollurmus

Konuyla alakası yok belki ama çok sinir oluyorum artık. Bizim iş yerinde çalışan bir kız var.hergun dipdibeyiz.onun üstü olmama rağmen aramizdaki iliski arkadaşca.3 gün önce kimyasal gebelik geçirdim. Bebek sahibi olmaya calisiyorum ama olmadı bu ay.cikolata kistim var.korkuyorum dogal olarak bebegim olmassa diye. Üzüldüm dogal olarak hamileyim sanarken kimyasal gebelik gecirdigim icin.nasip kısmet. Bu kizda kalkmış bana evde bebeğinin yaptigi şirinlikleri anlatiyo.tam unutmusken yarami deşiyo.öyle nisbet yapicak ya da beni bile isteye üzecek bi kız degil.düsünemiyo kafasızlıgindan.hergun anlatiyo.patlicam artik.stres oldum. Paylasip rahatlamak istedim

Evet canım bende bazı adet zamanlarimda o derece kötü oluyorum. Gözüm karariyo.afedersin kusuyorum.agridan geberiyorum ve serum takilmadan geçmiyor. Bir kere o kadar sancim vardı. Hastaneye gittik.öyle bir sancı düşün ki vücudum şoka girdi.morfin verdilerde anca düzeldim.tabi sonra 2 gün kesintisiz uyumuşum morfini yiyince :) ve evet cocuk sahibi olamıyorum. Ugrasiyorum.allahim yardım et.insallah bebek isteyen herkese tez vakit saglikli hayırlı evlatlar nasip et...ve evet çikolata kistim var.bu söylediklerin çikolata kisti belirtisi.insallah başka biseydir sendeki.cikolata kisti degildir

Selam kizlar
fundam cok gecmis olsun,universitede ev arkadasimda ayni senin gibi oluodu.kac defa gece yarilari acile giderdik hemen. Allah yardimcin olsun cidden o agri cok kotu..

Sosim sende Allahin izniyle kurtuluosun. Sende bebisinde cok saglikli olacaksiniz insallah..pazartesi kalbimiz seninle bir atacak.. mert bebegi dort gozle bekliyoruz :)

Benos ins a koydugun el islerine asik oluyorum ben

Saboroy senin sonuclar ne zMn belli olacak

Günaydın kızlarrr

Sosimm yarın senin için çok heyecanlı acaba kaç gibi amaliyatın aklım sende olacak. Bizleri unutma sakın..
Sağlıkla gelecek inşAllah.

Fundam sana da çok geçmiş olsun canım.. Gerçekten çok zor o ağrı sızı bugün daha iyisindir inşAllah..

Ayşem sen nasılsın ?

Bu arada hiç konuşamaz olduk az girer olduk sosi de doğurdu mu iyice az kişi kalıyoruz

Ben dün temizlik yaptım akşamda arkadaşa davetliydik oraya gittik bugün temizliğin devamı var

Fundosum cok gecmis olsun insallah biraz daha iyisindir
Aysem senin ve omerin sesini duymakta cok guzeldi tsk ederim aradigin icin
Benosum haber vermeye calisacagim ama yarin olmazsa sali gunu kesin haber veririm
Bu arada kizlar doguma gidiyorum malum hersey olabilir hakkinizi helal edin olur ya birinizi istemeden kirdiysam haddimi astiysam kusuruma bakmayin kesinlikle istemeden olmustur saka amacli yapmisimdir Simdilik benden bu kadar beni ozleyin cunku ben sizi cok ozleyecegim...

Merhaba kizlar
Gelemiyorum araniza hem kalabalik akrabalar gelen giden cok hem telefonu elime almak aklima gelmiyo butun gun neredeyse.Ama aklimdasiniz hep
Sosyalden sonra dün aysemle ömerin de sesini duydum cok tatlilar
Fundam oncelikle tedavin hayirli olsun.Ve guzel sonuclansin insallah
Sosyalim senin de hayirli haberlerini bekliyorum Allah kolaylik versin yarin icin.Bebegini saglikla kucagina al insallah hersey kolay olsun ikiniz icin de yarin.
Kizlar internet icin bahceye cikip bi saat telefonu sabit biyerde tutmadan giremiyorum siteye.Ama whatsup dan mesaj alabiliyorum.nolur arada ordan yazin bana da gelişmeleri
Cok zor bi surece alismaya calisiyoruz kardeslerimle.Her gecen gun insan sayisi azaldikca babamin yoklugu daha cok belli oluyor.Ozlemeye basladim cok caresizim biraksalar mezarlikta uyumaya gidecegim varligini hissetmek icin.cok canım yaniyo.bundan onceleri uzulup agladigim seyler icin kendime cok kiziyorum ne aptalmişim.Nolur kendinizi dunyada hicbirsey icin uzup yipratmayin.Hele gelip gecici seyler icin.Hersey geciyo hersey duzeliyo.Hic gecmeyen hic gecmeyecek şeyler icin uzulmek de varmiş hayatta hic geri gelmeyecek birini ozlemek.Cok buyuk caresizlik.Allah duşmanima yaşatmasin bu aciyi
Hepinizi de ozledim.Soranlara merak edenlere cok tesekkur ederim
Yakinda ben de gelicem insallah tekrardan araniza.opuyorum simdilik
Gorusmek uzere

Iyiyim benosum omerle ugrasiorum. Bu ara huysuzluk devam edio yine. Dun sosi ve yeloda sahit oldu huysuzluguna.
sizin mesai saatlerimi degisti?

Ah yelizimm yine o kadar guzel ifade etmissinki okuduktan sonra bogazim dugum dugum oluo zaman herseyin ilaci. Insallahh sende annenlerde zamanla daha iyi olacaksiniz. Dualarimiz hep sizlerle. Rabbim hepinize sabir versin. Bu arada dun omer yuzunden soramadim.kucuk kardesin nasil oldu cnm?

Sosim bu gece guzel bi uyku cekersin insallah. Yarindan sonra heyecanli ve telasli gunler seni bekliyor. Rabbim guc kuvvet versin.. yarin gozumuz sende,hayirli haberlerini bekliyoruzzz

Sagol aysem
Kardesler benle kiyaslayinca daha iyi gorunmuyorlar tabii ki
Onlari teselli etmekle geciyo gunler.Onlari oyle gorunce daha bi zor.Birakmak ayri zor.cok caresiz hissediyorum kendimi
Eve donup yalniz kalmaktan da cok korkuyorum.delirirmişim gibi geliyo
Ama biyandan da yalniz kalip bagira bagira aglamak istiyorum içim sökülene kadar bagirip aglamak istiyorum babamın yasını okadar sessiz tuttum ki 10 gundur
Allah kerim.insallah yardim eder icimizdeki bu acinin en azindan canimizin acisinin bi nebze olsun azalmasi icin

Bana yarin sosyalden haber alirsaniz bildirin olur mu
Allah onun da yardimcisi olsun dua edicem bu gece onun icin

Amin canim benim.
Kardeslerin ve annen senden guc aliyolar, abla olmak boyle sartlarda daha bi anlam kazaniyor bence sende icine atma yelizim,icini bosalt,rahatla. Ne zaman konusmak istersende biz yanindayiz. Bugunlerini birlikte atlaticaz insallah. Tabiki o aci icinde hep bi yerlerde olacak ama zaman gectikce daha rahat nefes alacaksin
Eve ne zaman doneceksiniz peki.

Tamam canim haber veririz hemen.

Günaydın kızlarrr

Ahh yelizim o kadar güzel anlatıp yazıyosun ki diycek kelime bulunmuyo rabbim acısını verince sabrınıda veriyo.. Bugünlerde geçecek canım

Ayşem rabbim sanada güç kuvvet versin büyüyo nasılsa ömer daha iyi olacak ..
Bizim mesai sorma saat 8 de artık. Akşam iyi ama 16:30 çıkış

Sosim gözümüz kulağımız sende hayırlı haberlerini bekliyoruz.. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşAllah.. Tabi bide foto olayı var

Selam canlarımmm
Gece çok geç döndük bide yağmur başladı fena birdenbire buz gibi oldu gerçekten çoksoğuk

Yelizimmm biraz daha iyisin inşallah çabuk toparlanırsınn bende arayamadımmm (

Sosyalim naptı acaba yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…