Ayy çok güzel bi duygu yaa
Hiç görüşmediğimiz halde bi kardeşim bi ablam olmuş gibi seviniyorum..
Çok şükür sosi de kurtuldu.. Artık sağlıkla büyütmek nasip olsun inşAllah..
Bakalım bu paşa nasıl ?
Fundam hakkat buz gibi dikkat edin.. Evdesiniz gerçi
kız benim bekleme zamanım o yüzden lütfen başı çeken sen ol..
sonrasında twin gelebilir diye düşünüyorum ardından artık yeliz le ben olalım ama hangimiz önden gelir bilem aman çokta sorun değil gelsin de yeterki
Sağol benoşummm çok iyisin
yaaa heyecan var istek var olcak diyede çok pozitifim ama biyandanda korkuyo tabi insan zor işler.. ama artık olsun yaa allahımmm duy sesimizi
ben twinden çok umutluyum ilaç kullanıyor yaa eşi kendide takviye yapıyo bana sölediği bi ilaç var burdan baktım çok etkili inşallah güzel haberini alırızzz
Selam kizlar
Sosicim gozunuzaydin allah saglik sıhhat versin uzun hayirli omru olsun yavrunun. Darisi bekleyen gonlu temiz arkadaslarimiza insallah.
Lohusa kadinin dualari kabul olurmus bizim içinde dua edermisin bu yazimi gorursen. Esimi doguya gonderdiler bebegimle yalniz kaldik
Gecici olarak gitti ama ne zaman donecek belli degil ikinci bi emre kadar 11 gun oldu daha haber yok. Savas alani gibiymis oralar insanlar evlerinden cikamiyormus allah helak etsin ulkemizi boyle bolenleride boldurenleri de.
Üzüldüm gerçekten lizo.. Allah'ım kolaylık ve sabır versin. zaten mesleği zor bi meslek ve böle şeyler olunca da insan zorluğunu daha da bi anlıyor, Rabbim eşinin yardımcısı olsun.
Günaydın kızlar
Sosim ilk geceyi nasıl geçirdi acaba..
gelsinde baştan sonra bize yaşadıklarını anlatsın bi de onu dinleyelim
Bugün yarım gün yarın tam gün tatil dimii
ayyy eşim çalışacaz dedi inşallah onlarada tatildir yarın yaa
sosi fırsat bulsa damlardı ama telefonu eline alamıyodurki kız :)
Afacançok yaramaz bence öle bi hali var :)
Aa doğruu odaben gibi telden giremiyo
dün eşimin kuzeni bi teel almış hoşuma gitti haw labaşlayan bi marka unuttum adını ama süper çekim inceşık bi telefon herşeye giriliiyo 600 tl uygunda bende ona niyetlendim eşimde bekle diyo abisi ayfonun yenisini getircekmiş ona 4 übana vercekmiş ama yenisi çıktıkça yavaşlıyomuş askiler hiç anlamıyomki bende
Keske çalısmasa yaa kurumsal firmasendikalı bide hayret
Okonu kapandı sonuç alınamayıncaaa :)))
Simdi bi kay4p adam var karısı içmeye gidiyo adamlarla eve erkek alıyomus felan çok heyeanlıı
Kız bide kayıp kadın var 34 yasında daha kendiisi torunları var damadı var kocaman sok oldum
Kadında çok rahat yasayan ordaburda gezen biri galibaa ama 13 ünde evlenmis ondanbelki kocasıda hapisten çıkıp dövüyomus kesik bas bulunmus oolabilirmisss
Ayy kızlar elk kurumu özellesti yaa bu ay sok olduk herzaman galen faturadan 20 tl fazla geldi abuksubuk vergiler var
Simdide tv de gösterdi igdasta özellesyiomus düsünün artk doğalgaz faturalarını
Ne yapmaya çalısıyolar neden özele satıyolar hadi savunsunlar ))
Ben geldim canlarr
Evimize geldik cok sukur bebegim bana ben bebegime alismaya calisiyorum , benos fotolarini gondermistir sanirim, kizlar hepinize ayri ayri cok tsk ederim ilk gun agrim cok oldu bebegimi bile gozum gormedi ama simdi agrim falan kalmadi gozum acildi resmen diyebilirim aslinda dun cikacaktik ama enfeksiyon ciktigi icin cikamadik
Pazartesi sabahtan yatisimizi yaptik kizlar hemen ameliyata alindik dr um geldi hemen isleme basladilar sonra bi uyandim ki bebek yukari cikmis temizlenmis beni bekliyor spinal oldugu halde bebegi goremedim uyumusum demek ki o arada neyse bi yukari ciktim ki kizlar sanki yillardir taniyormusum gibi geldi ama cok agrim oldugu icin ilgilenemedim fazla
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ameliyatta sizler icin dua ettim
Lizo insallah sende en kisa zamanda esine kavusursun
Daha sonra yine ugrarim canlar iyiki varsiniz sonra gorusuruz