Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy çok güzel bi duygu yaa
Hiç görüşmediğimiz halde bi kardeşim bi ablam olmuş gibi seviniyorum..
Çok şükür sosi de kurtuldu.. Artık sağlıkla büyütmek nasip olsun inşAllah..
Bakalım bu paşa nasıl ?

Fundam hakkat buz gibi dikkat edin.. Evdesiniz gerçi

Oyyy çok şükür sosyalimizde kurtulduuu minik oğluda geldii yaşasınnn
şimdi hamilemiz kalmadı :) hadi yelizim benosum tvinim kadro bosaldı :)

kız benim bekleme zamanım o yüzden lütfen başı çeken sen ol..
sonrasında twin gelebilir diye düşünüyorum ardından artık yeliz le ben olalım ama hangimiz önden gelir bilem aman çokta sorun değil gelsin de yeterki

Sağol benoşummm çok iyisin
yaaa heyecan var istek var olcak diyede çok pozitifim ama biyandanda korkuyo tabi insan zor işler.. ama artık olsun yaa allahımmm duy sesimizi

ben twinden çok umutluyum ilaç kullanıyor yaa eşi kendide takviye yapıyo bana sölediği bi ilaç var burdan baktım çok etkili inşallah güzel haberini alırızzz

Selam kizlar
Sosicim gozunuzaydin allah saglik sıhhat versin uzun hayirli omru olsun yavrunun. Darisi bekleyen gonlu temiz arkadaslarimiza insallah.
Lohusa kadinin dualari kabul olurmus bizim içinde dua edermisin bu yazimi gorursen. Esimi doguya gonderdiler bebegimle yalniz kaldik

Lizommm
Doğuyamıı geçici mi kalıcımı
canım inşallah sağsalim gider gelir
bu arada lanet olsun şere..zlere günahsız ana kuzularına kıyannn pisliklerrr

Lizoo amin inşAllah

Eşin için ne diyeceğimi bilemedim inşAllah geçicidir yada itiraz etme şansı yok mu yeni bebeğimiz oldu vs gibi sebeplerden ?

Gecici olarak gitti ama ne zaman donecek belli degil ikinci bi emre kadar 11 gun oldu daha haber yok. Savas alani gibiymis oralar insanlar evlerinden cikamiyormus allah helak etsin ulkemizi boyle bolenleride boldurenleri de.

Üzüldüm gerçekten lizo.. Allah'ım kolaylık ve sabır versin. zaten mesleği zor bi meslek ve böle şeyler olunca da insan zorluğunu daha da bi anlıyor, Rabbim eşinin yardımcısı olsun.

Günaydın kızlar

Sosim ilk geceyi nasıl geçirdi acaba..
gelsinde baştan sonra bize yaşadıklarını anlatsın bi de onu dinleyelim

Günaydın canlar

lizom inşallah tez vakitte döner eşin kimseyede bişey olmasın kökü kurusun şu hainlerin de

evet sosi nasıl acaba ya eve ne zaman çıkar

günaydın şekerim..

Bence bugün çıkar. minnoşu dün memeyi tutmamış inşAllah alır..

bugün yarım gün ya çok güzel saat dolduruyorum bi an önce eve gitmek için

Bugün yarım gün yarın tam gün tatil dimii
ayyy eşim çalışacaz dedi inşallah onlarada tatildir yarın yaa
sosi fırsat bulsa damlardı ama telefonu eline alamıyodurki kız :)
Afacançok yaramaz bence öle bi hali var :)

Mügeye sardım bende bu araa

aynen canım yarın tüm gün yaşasın
İnşAllah çalışmaz kız öle tatil zamanları çalışmak kötü oluyor..

Sosinin eşi daha almamış olabilir teli bence eve çıkınca sosi dayanamaz gelir..

Mügeyi bende seviyorum valla çok ekşınlı. izindeyken bi adamı büfesinde öldürmüşlerdi karısından şüpheleniyorlardı ne oldu merak ediyorum

Aa doğruu odaben gibi telden giremiyo
dün eşimin kuzeni bi teel almış hoşuma gitti haw labaşlayan bi marka unuttum adını ama süper çekim inceşık bi telefon herşeye giriliiyo 600 tl uygunda bende ona niyetlendim eşimde bekle diyo abisi ayfonun yenisini getircekmiş ona 4 übana vercekmiş ama yenisi çıktıkça yavaşlıyomuş askiler hiç anlamıyomki bende

Keske çalısmasa yaa kurumsal firmasendikalı bide hayret

Okonu kapandı sonuç alınamayıncaaa :)))
Simdi bi kay4p adam var karısı içmeye gidiyo adamlarla eve erkek alıyomus felan çok heyeanlıı

Kız bide kayıp kadın var 34 yasında daha kendiisi torunları var damadı var kocaman sok oldum
Kadında çok rahat yasayan ordaburda gezen biri galibaa ama 13 ünde evlenmis ondanbelki kocasıda hapisten çıkıp dövüyomus kesik bas bulunmus oolabilirmisss

Gunaydin kizlar tsk ederim iyi dilekleriniz icin
sosi bebisin fotosunu yollarsa diger seyden bana da yollayin olurmu

Benoş, bu konuda yardımcı olacaktır :))

Ayy kızlar elk kurumu özellesti yaa bu ay sok olduk herzaman galen faturadan 20 tl fazla geldi abuksubuk vergiler var
Simdide tv de gösterdi igdasta özellesyiomus düsünün artk doğalgaz faturalarını
Ne yapmaya çalısıyolar neden özele satıyolar hadi savunsunlar ))

Günaydın kızlarr

İnanılmaz karın ağrısı çekiyorum dün akşamdan beri. Şükür oldu kokruyodum niye olmuyo diye ama felaket geldi ağrı kötü

Ben geldim canlarr
Evimize geldik cok sukur bebegim bana ben bebegime alismaya calisiyorum , benos fotolarini gondermistir sanirim, kizlar hepinize ayri ayri cok tsk ederim ilk gun agrim cok oldu bebegimi bile gozum gormedi ama simdi agrim falan kalmadi gozum acildi resmen diyebilirim aslinda dun cikacaktik ama enfeksiyon ciktigi icin cikamadik
Pazartesi sabahtan yatisimizi yaptik kizlar hemen ameliyata alindik dr um geldi hemen isleme basladilar sonra bi uyandim ki bebek yukari cikmis temizlenmis beni bekliyor spinal oldugu halde bebegi goremedim uyumusum demek ki o arada neyse bi yukari ciktim ki kizlar sanki yillardir taniyormusum gibi geldi ama cok agrim oldugu icin ilgilenemedim fazla
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ameliyatta sizler icin dua ettim
Lizo insallah sende en kisa zamanda esine kavusursun
Daha sonra yine ugrarim canlar iyiki varsiniz sonra gorusuruz

Hoşgeldin yeni anne

Tekrardan Allah'ım analı babalı büyütsün inşAllah..
Maşallah bebişte çok tatlı.. Adı mert mi oldu ne Yaptınız

Çıktın ya hastaneden boşver şimdi seni zorlu ce eğlenceli günler bekliyo hadi bakalım

Ayrıca Allah razı olsun canım amin inşAllah bizlerde yaşarız..

Spinal nasıldı ? Yelizin kardeşinin olduğumuydu oda.
Bebeğe verdiniz mi nar ? Daha detay istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…