Ağlayakta gözden mi olak???

Spinal belden uyusturdular yari uyur yari uyaniktim bebegim ciktimi dedigimde ooo yukarida babasinin yaninda dediler benosum ne oldu o ara neler yasandi bilemiyorum
Bebege nar falan vermedik aklimizada gelmedi ayrica
Adida en son mert oldu

sosyalim gözünaydın tatlım bebeğine kavuşmuşsun sonunda Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin
kızlar siz naptınız ne var ne yok eski sayfaları okuyamadım
benimde sonucum geldi 6taneden 1tane sağlıklı çıktınasıl moralim bozuldu doktorum beklendik bişeydi çünkü sen hamile kalıyodun bebeklerin sağlıksız olduğu için düşüyodu kendini üzücek bişey yok moralini bozma sakın dedi c.ertesi 1tane kalan bebişimi transfer edicekler dua edin kızlar tutunsun bana

Ayy sosi yaa gerçekten çok heyecanlı bişi. Darısı başımıza artık..

Sbry şükür ki bi tanesi sağlıklı varsın o tutunsunda gerisi önemli değil.. Tabiki çok üzücü ama sen şimdi takılma buna iyi düşün az kalmış inşAllah güzel olacak.. Rabbim güldürsün yüzünü.. Hakkında hayırlısı

Merhaba canlar
Sosyalim gozun aydin tekrardan.Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.İlk izlenim olarak oglunun sana benzedigini dusundum masallah cok tatli
Gordugun ruyayi da cok merak ettim Allah hayra cikarsin insallah

Sbry uzulme birtane olsun saglam olsun transferin de guzel gecsin ve tutunsun bebegin insallah senden de guzel haberler gelir Allah yuzunu guldurur insallah
Herkes iyidir umarim
Benosum aysem fundosum hepinizi opuyorum cok cok

Selam canlarimm
sosimm hadi gozunaydin sende kurtuldun.gule gule buyut oglunu masaah cok tatli ve bende sana benzettim.
Ya iste belden uyusmalarda agri hep daha fazla oluyo neyse ikinizde sagasalim ciktiniz ya cok sukur, o cekilen agrilar hep unutuluyor zaten.
Bebeginde ins bol uykulu ve gazsiz olur.
Kac kg dogdu cnm tombis gorunuyodaa: )
Adida cok guzel isminle yasasin insallahh

Saboroyy uzulme cnm. Eger kismetinde varsa o bi tanedende olur. Insallah ssninde hayirli haberlerini aliriz.

Yelizimm biraz daha iyimisinizz

Benosum sanada gecmis olsun neyse hasta olmussunda rahatlamissin.

Fundammm sen nasilsin

Lizo sende esine kisa zamanda kavusursun insallah

Kizlar cok tsk ederim
Sbry insallah o 1 tanesi sana tutunsun bebis olsun
Benosum insallah darisi basiniza cok degisik bi duygu
Yelo ruyayi hatirlamiyorum ama guzeldi ruya
Aysem 3600 kilo dogdu 50 cm dediler
Kizlar bu arada ger goren ayni babasindiyor ama sizin bana benzetmeniz gururumu oksadin

Ohh masallah kilosuda gayet iyi ama boya inanma hastanede yanlis olcuyolar cocugu cok cekistirmemek adina. Omerede 51 dediler 53 cikmisti anlatmistim.
Bak senden zayif diyodunn bide : )
Ya ben babayi hatirlamiorum onada benziyodur belki :)
Memeyi tutabildi mi cnm
birde ilk kalkis aninda cok agrin oldu mu

Aysem ilk kalkis anini hic hatirlamak istemiyorum oyle bi agri aci olamaz ilk gun oluyorum sandim onun icin mememide veremedim ama dun ve bugun cabaliyorum vermek icin cok sukur tuttu memeyi emiyor sari sutum gelmeye basladi ama oyle aman aman degil 1 2 damla

Sosyalimm maşallah miniğine iikinizde iyisiniz çok şükür
sabomm üzülme sakın kaliteli 1 tane embriyo yeterli zaten , ir adet olması daha olma ihtimalini artırırmış
hadi inşallah olacak
benoşumm ağrın geçmiştir inşallahhh sen söleyince ben hissettibi an çok kötü çok neyseki tatil canım

Ayşemm yelizimmm

Yelizim bende seni
Öpüyorum canım..

Evet ayşem rahatladım kafa takılıp kalıyo. Senin ömer nasıl bayadır görmüyoruzda ha büyümüştür paşa

Sosimm ben yazmadım ama kızlara demiştim bende sana benzettim ama eşini hatırlamıyorum ki son halinizi gönderirseniz net bilgiyi veririz :)
Ayrıca da maşallah kilosu boyu gayet güzel uzun olur zaten sizinki..
O hengamede nar mar kimin aklına gelirki zaten.

Aynen fundam yaa şükür ki tatile denk geldi tüm gün yattım walla artık alıştım böle ağrı olduğuna ama ağrıyı çekmeye alışamadım bi türlü çok kötü kimse yaşamasın..

Bide kızlar sizler ilk kanı görünce birinci gün sayacaksınız diyosunuz ya dün akşam başlamıştı ağrı yatana kadar hiç akıntı olmadı peçeteye geldi sadece gece olmuş şimdi birinciyi dün mü bugün mü saycam :)

nasıl altta eski adım var kız

he ya nar ekşisi ama yapmamış ki unutmuş :) İnşAllah gazlı bebek olmaz. ayşeyi görünce artık bebekte gazdan korkar oldum yav.

işte alakasız olsun dedim..
kız napıyım ne var ne yok döküyoruz ya ortalığa bari dedim isimden yakalanmayım
siz yine bana benoş diyin

napıyon sosi mert napıyor alıştın mı kız ?
Babası napıyor hep onların hal ve harektlerini daha çok merak etmişimdir

Ya kizlar bu memeyi tutmuyor sinir krizi gecirmek uzereyim ben beceremiyorum sanirim emzirmeyi :-(
Aysem senide o yuzden aradim sen nasil yaptin diye :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…