Merhaba canlar herkes nasil
Sosyalim kardesim de aynen oyle deli oldu ama hicbirsekilde almadi memeyi.eger israrla almiyorsa silikon meme uclarindan dene.
İsteyen bebek her sekilde yumuluyo o memeye bence almayan baştan belli ediyo kendini.Dogdugu an deli gibi meme arayan bebek de gordum cunku
Allah kolaylik versin sana.ilk gunler zor stresli gecer sonra duzene girer sen ona o sana alisirsiniz canim
Benos diger ismin de birsey cagristirmiyodu ki gercek isminle.buarada adetin de gelmis gozun aydin dogum kontrol hapi kullanmaya devam edecek misin?
Bugun yine cok kalabaliktık kuran okundu yemek verildi evde Allah kabul eder insallah.Cok sacmasapan bi ruh halindeyim kizlar her an kapi acilacak babam iceri girecek gibi bi his var sanki gececek butun bunlar hersey normale domecek gibi.Ama gece yarisi olunca babam gelmiyor koltugu boş sehpasi boş kul tablasi sigarasi kumandalari yok ustunde.Aklimi kaciracak gibi oluyorum uyuyamiyorum gunlerdir gozum hep kapi araliginda babam bikerecik geçse şurdan elinde kültablasi onu dokmeye gitse geçerken kafasini cevirse göz kırpsa herzamanki gibi diye.dua ediyorum ruyamda goreyim ruyamda sarilayim goremiyorum.nasil alişir ki insan buna.cok sacma cok!
kimseyle konusmadigim seyleri konusacagim kimse kalmadi.kocamin kardesimin hatta annemin dedikodusunu yapacagim,herseyimi anlatacagim okey oynayacagim taş caldi diye küseceğim kahvede çay ismarlatip bagirarak çaylar muhendis hanimdan diyecek burda her sokakta her an karsima cikacak kimsem kalmadi.Babam haric herkes hayatimda ama ben kendimi kimsesiz kaldim gibi hissediyorum.hayatimda en buyuk yeri kaplayan biyikli gobekli şişko babam olmayinca kimsem kalmadi sanki...
Hayat çok boş kizlar.iş guç para pul hepsi hikaye.Ailelerinize sarilin.keske demeyecek kadar vakit gecirin.Hergun arayin sorun her firsatta yanlarina gidin.Kocanizla cocugunuzla kardesinizle ailenizle.hayat gercekten cok boş ve acimasiz.birkac saatte dunyasini tersyüz ediveriyo.Allah hayatta olan anne ve babalariniza uzun ömür versin.Gidenlerin de mekani cennet olsun insallah