Ağlayakta gözden mi olak???

Selam canlarimm
Sosim memenin kahverengi kismini komple sok agzina.telde soylemeyi unuttum.
Benimkide cok zor aldi memeyi. 10 gun ugrastik. O surecte insan cok bunaliyor ama sonunda alisio. Seninkide alacak cnm. Ama emzirmek tamamen sabir isi. Rabbim sabirlar versin.

Benos yeni isim super olmus:)
Omerde ayni cnm huysuzluga devam:) yeni fotolarini atarim diger seydenn :)

Fundam ssnin asilama ne zamn olacak

Yelizimn sen nasilsin

Merhaba canlar herkes nasil
Sosyalim kardesim de aynen oyle deli oldu ama hicbirsekilde almadi memeyi.eger israrla almiyorsa silikon meme uclarindan dene.
İsteyen bebek her sekilde yumuluyo o memeye bence almayan baştan belli ediyo kendini.Dogdugu an deli gibi meme arayan bebek de gordum cunku
Allah kolaylik versin sana.ilk gunler zor stresli gecer sonra duzene girer sen ona o sana alisirsiniz canim
Benos diger ismin de birsey cagristirmiyodu ki gercek isminle.buarada adetin de gelmis gozun aydin dogum kontrol hapi kullanmaya devam edecek misin?
Bugun yine cok kalabaliktık kuran okundu yemek verildi evde Allah kabul eder insallah.Cok sacmasapan bi ruh halindeyim kizlar her an kapi acilacak babam iceri girecek gibi bi his var sanki gececek butun bunlar hersey normale domecek gibi.Ama gece yarisi olunca babam gelmiyor koltugu boş sehpasi boş kul tablasi sigarasi kumandalari yok ustunde.Aklimi kaciracak gibi oluyorum uyuyamiyorum gunlerdir gozum hep kapi araliginda babam bikerecik geçse şurdan elinde kültablasi onu dokmeye gitse geçerken kafasini cevirse göz kırpsa herzamanki gibi diye.dua ediyorum ruyamda goreyim ruyamda sarilayim goremiyorum.nasil alişir ki insan buna.cok sacma cok!
kimseyle konusmadigim seyleri konusacagim kimse kalmadi.kocamin kardesimin hatta annemin dedikodusunu yapacagim,herseyimi anlatacagim okey oynayacagim taş caldi diye küseceğim kahvede çay ismarlatip bagirarak çaylar muhendis hanimdan diyecek burda her sokakta her an karsima cikacak kimsem kalmadi.Babam haric herkes hayatimda ama ben kendimi kimsesiz kaldim gibi hissediyorum.hayatimda en buyuk yeri kaplayan biyikli gobekli şişko babam olmayinca kimsem kalmadi sanki...
Hayat çok boş kizlar.iş guç para pul hepsi hikaye.Ailelerinize sarilin.keske demeyecek kadar vakit gecirin.Hergun arayin sorun her firsatta yanlarina gidin.Kocanizla cocugunuzla kardesinizle ailenizle.hayat gercekten cok boş ve acimasiz.birkac saatte dunyasini tersyüz ediveriyo.Allah hayatta olan anne ve babalariniza uzun ömür versin.Gidenlerin de mekani cennet olsun insallah

Sosyalim umarım bebiş en k3sa zamnda alır memeyi anne sütü ile beslenmyo diye sinir dluyosun haklısın ya
ayşem yarın kontrol bilmiyorumkinezaman haftaya olr ama

yelizim içimi dağladın yine ne diyeceğini bilemiyo insan

Ya farkinda olmadan yaziveriyorum elim hep biseyler anlatmaya gidiyo aslinda arada sirada girip de sizin de icinizi karartmak istemiyorum kizlar kusura bakmayin.aslinda sadece ne yaptigimi yazacaktim gerisi geldi kendiliginden

Fundam ben de aksam hesapladim kafamda senin aşilama nezaman olur diye herhalde haftaya olur dedim kendi kendime.hayirlisi olsun senin icin de
Beraber baslayacaktik degil mi bu ay tedaviye...benim nasibimde baska seyler varmiş iste
Sosi demek cok israr edince aliyomus bebek ayse basarmiş sen de başaracaksin insallah.telefonun nezaman gelicek bize resim gonder arada.
Ben de hep yegenimin yanindayim.surekli gulucukler atiyo teyzesine.En cok onunla vakit geciriyorum.Babam olsaydi bize birakmazdi hic ayrilmazdi yanindan eminim.insallah gormustur hissetmistir torununu.Bi evde bebek olmasi inanilmaz guzel birsey.burda oldugum sure icinde hep dedim keske bi cocugum olsaydi onunla avunur oyalanirdim diye.Eve döndüğümde yine sessiz sedasiz yapayalniz kalacagim

Tamam ayşem yollada bakalım kuzuya..

Fundam hakkında hayırlısı canım her an dualarımdasınız inşAllah güzel olacak herşey.

Yelizim inan sen yazdıkça ben kitleniyorum diycek bişi kalmıyo ki.. Rabbim sabrınıda verir. İlk zamanlar zor geçer ama zamanda ilaç.
Ayrıca rabbim mevlidinizi kabul etsin. Nur içinfide yatsın inşAllah..
Bebek gerçekten çok başka bişi ve bizlerede nasip olacak.
Sende tedaviye başladığında gelecek bekletmeyeck inşAllah..

Ayrıca sen anlat biz dinleriz yeter ki için rahatlasın.
Bide eşin döndümü orda mı?

Benim değiştirme sebebim her üyeliğimin maillerimin vs. adıydı eskisi.. beni tanıyan herkes o ismi bilir ona sebep değiştirmek istedim.

Yelizim sakın öyle düşünme içinden geleni yaz ve paylaş bizimle lütfen canımm
yeğenin ne kadar büyümüştür şimdi iyice güzelleşmiştir minik asya
Eminim dedesi görüyor ve gurur duyuyordur yelizim
Sende sakın erteleme gidince hemen basla tedaviye evde yalnız kalma ve hastane isleri ile oyalan
bakalım yelizim yarın kontrol var ne durumda haftayada yapılır galiba..
benoşum inşallah seninsonuçlarda en kısa zamadaçıkarda sonuçlanır sonra gelsin minikbeneto :)

İnşAllah be fundam en çok istediğim şey o zaten. Rabbim biliyo ne zaman olduğunu.

Sende bugün güzel haberlerle gel inşAllah..

Günaydın bu arada kızlar

Gunaydin canlar
Ara ara okudugum icin yazacaklarimida unuttum
Insallah biz duzene girecegiz tsk ederim kizlar
Yelizim o acinin icinde beni unutmadigin icin ayrica tsk ederim ne kadar buyuk bi kalbin var senin
Acilarin azalacak zaman herseyi hafifletecek bu ara boyle dusunmen cok normal

yaa sosi telefon ne zaman alacak eşin.
Resim göndermeni beklioruz çok merak ediyoruz büyümüştür iki günde :)

Selamlarrr
bugün kontrol vardı yımırta daha minnak iğneye devam ptsi kontrol yinee :)

Kız naptı merdo aldımı memeyi
Benatommm he yaa korkmim diyede dr gösteriyo makinadan bakk ohss olmayacan güzel gidiyo diyo kız tabiyaa çok olsa korkarım az olsunda hastanelik olmim o kabusu yasamak çok kötüü ve tehlikeli biliyonuz
Senin eski isim hala duruyo altta oraya bisey yaz gitsin kızz
Yaa inanın tutacakmi diye düsünce yok çok rahatım sadece allahım ohss olmim diyorum :))

Selam canlarimm
kusura bakmayin bende bu ara cok gelemiyorum.
2 gundur misafirler vardi hala bebek gormeye gelenler oluo. Bugunde k.valideye geldik. Daha simdi oturdum omeri emzirirken size bakayim dedim.
Fundam hadi rast gelsin insallah. Bu sefer ohss olmayacan burasi daha guvenilir her yonden.
Yelizim yine oyle duygulu yazmissinki,soyleyecek birsey kalmio zaten
Sosimm merdo memeyi alacak,senin icin rahat olsun. Benimki 7 gun sag mememi hic almamisti. Sonra bi anda aldi.

Benosumm sen nasilsinn

Kız funda aşağı neresi bi düzgün de hele geçende dedin sordum kaçtı gözünden
Nereye ne yaziyim de gitsin isim..

Bu kez sonuç Allah korusun hüsranda olsa daha iyi bi takiptesin bu önemli. Doktora güvenmek sonucu olumlu etkiler bana göre o yüzden bu kez inşAllah rabbim güldürsün yüzünü. Yüzümüzü.

Sosimm sen mazeretlisin daha sayılı günlerin var. Sana da teli sormuştum eşin ne zaman alıyo diye o da araya kaynadı :)

Ayşemm kız koca dana oldu senin ki daha mı görmeye gelen oluyo kız :)

Senin gaz sorunu zten beni bile korkuttu çok zormuş ya 3 aya kadar biter deniyodu yoksa 6 ay mı ?

Ayy oraya hiç bakmıyomuşum ki ne safım
Düzelttim mercii kuzular

Evet kızlarrr o risk olmasında varsın tutmasın hani olasılık düşük yaa çok kaptırmıyorum kendimi ohss olmayıp kist olmaz bu durumda raporumu hemen alıp yeni tedaviye başlarım diye moralim yerinde şimdilik

Ayşemmm oğluşun çoook tatlııı ama halası yeğenin bi başkaa afettt
Valla kızlar her zamanki gibi erkekleri solluyo yelonun yeğeni ile senin yeğen önde gidiyo bu sebepten kız isteği fena arttı bendee :))
Sosi ile oğlu napıyo acep inatlasmaya devammıdır :)

Benosum tel alacak paramiz kalmadi kiz bu minnos iligimizi kemigimizi somuruyor
Kizlar gece sabaha kadar ayaktayiz gram uyku yok
Fotoyu ins. Yukleyecegim ama cok pis daha yikamadik cunku gobegi dusmedi gobegi dusunce yikayacagiz o zaman koyarim yeni fotosunu
Bende bugun banyo yapacagim aksama dogru insallah korkuyorum sezeryandan sonra ilk banyomuz cunku kokuyorum artik bebek beni nasil emiyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…