Ağlayakta gözden mi olak???

Sosimmm sakin ol. He de geç yerim tamam de susunlar herkes bilirsin çok sever yorum yapmayı millet olarak herşeyi biliriz biz

Bebek iliğinizi mi kuruttu
Neyse alırsınız inşAllah ve bekliyoruz foto.

Fındık sen ne yapıyon ?

E bencede yaa he de geç anam benonun dediği gibi yorumsuz olmazzz
Dereotu çok süt yaparmıs bende sölim çıldırrr

Ne yapim yarın dr var yine sabah esim bırakıyo diye erken çıkıyorum bende banyomu yapım iğnemi vurim dedim
Bu arada güne girdik burda 11 kisiyiz

He deyip geciyorum ama nereye kadar diyecegim bilmiyorum
Dereotu falan hikaye su uyku moral bu 3 u cok sut yapiyormus
Yikayinca hemen ins. Koyarim benos
Fundos yemekli pasta borekliyse gunden sikilmazsin ama sadece para donecekse cok kotu olur

Selamm canlarim
sosimm herkes biseler soyler,soylemezlerse catlarlarr. Herseyden yee. Sut cocuk emdikce cogalacak zaten. Birde herkeste yiyeceklerin etkisi farkli bence. Hurma bende asiri sut yapiodu. Arkadasimda pek etkisi olmadi.
Ben ameliyattan 2 gun sonra yikandim. Doktorum ayakta yikanacaksin dedi cok sukur bisey olmadi.
Omeride 3. Gun yikamistik. Bence sizde sampuan surmeden yikayabilirsiniz.
Birde gobeginin dusmesi uzun surebilir. Dusmedi diye endise yapma cnm. 15 gunu bulanda varmis.

Fundamm yarin kontrolden guzel haberlerle gelll
Nee gun muu bende istiomm
ne kadar vereceksiniz kisi basii

Benosssss ders calisma nsl gidioo

Yedik ictiklerimi buraya yazsam gulersiniz bana at boku iyi gelir deseler onu yiyecek kivamdayim artik aysem
Bende biraz once dus aldim yarinda kontrol var bakalim dr um ne diyecek
Yarin mertinde kontrolu var dr a soracagiz artik yikanmasini falan
Benos ne dersi calisiyorsun sen basimiza ne okacaksin simdi

ay sosi yaa güldürdün beni.
Müdür olacam başınıza
Kız okumayacaktımda müdürlük için yazıldım, malum devletin ne yaptığı belli değil ha bire torba çıkıyo 4 yıllık mezunum ama tutarla illa bölüm şartı gelirse işte o zaman poku yemeyin diye kendimi garantiye Almak için okuyom
Amf 1. Sınıf ım :) zaten iki yıllık

Hadi yarın ikinizde gidin doktora güzel haberlerle gelin inşAllah

Yaa bende gün istiyorım keşke olsa ama 11 kişi çok
Bide sosinin dediği gibi yemeli içmeli mi

Hakat kızz nerdebu millettt mertle anası malum :)
Ayseylede ömeri :)
Sende basımıza hakime hanım olacan haa

Benim çarsamba asılamam var kızlarrrr

Ben geldimmm
kac defa actim kulubu,bi turlu yazamadimm
fundammm hayirli ugurlu olsun. Bu sefer hersey cok guzel olacak insallahhh
sosi mertle ugrasiodur. Ilk gunler daha zor.Rabbim yardimcisi olsunn
benooo hakime mi olacan kizzz
yelizimmm

kız yok bu yaştan sonra ne hakimesi

benden olsa olsa müdür olur bakalım o da ne zaman olur

Fundam herşey inşAllah güzel olacak.. Rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşAllah..
Son bir gün hadi hakkında hayırlısı

Bu arada günaydın canlarım

Eee sosi nin işi bundan sonra zor kolay değil ama kendisini tebrik ediyorum yinede burayı bırakmıyor geliyor.. Ayşem ve Sosim örnek anne

Bide fundam ben şunu anlamadım hani ilişki demiş ya onu niye dedi. aşılama yaparken eşin gidip sperm vermiyor mu o nasıl oluyor ? belki çok saçma bi soru ama kusuruma bakma dün yazamadım onu işlerden araya kaynadı

Günaydınnn hava süperrrrrr
yürüyüşe çıktım ama kasık ağrımdan kısa sürdü çok kıpraşmim dedim

benoş hani çatlatma iğnesi vurdum yaa benim vücut ilaçlara erken ve hızlı tepki veriyo ya işlerini garantiye almak için vede aşılama saatine kadarda perhiz olacak diye yaptırdılar
yarında zaten analiz yapıp en kalitelileri seçilerek kransfer ediliyo diye bu arayı değerlendiriyolar çok hoşuma gitti ama bu durum çok bilinçliler yaa
yokk kızz niye saçma olsun eşim bile niye diye sordu
Bu arada insalahh yükselir müdür olursun canım çabalarının karsılığını alırsın

evet hava güzel görünüyor ama biz tıkılıp kaldığımız için bilemiyorum
Senin ilk yaşadıklarından sonra daha iyi adımlarla ilerliyor olmana bende en az senin kadar seviniyorum. bakarsın minnoşun konuverir göbüşüne bu yöntemli hiç bilinmez.. Rabbim yeterki yüzümüzü güldürsün. yeterki bu son olsun senin için. İnşAllah tüp bebeğe gerek kalmadan olur.
Yarın transef yapıldıktan sonra Allah'ım sana hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin. olumlu olunca göbek atcaz olumsuz olursa üzülmüycez tamam mı canım.

Gunaydin canlarimmm
hava guzel ama evler sogukk
fundAmm benosum cok guzel anlatmiss bende onun gibi dusunuorumm
tup bebege gerek kalmayacak insallahh
benotomm yine yeni orgu cesitleri ilr karsimizdasinn helal olsun valla
sosim napio acabaa
yelizim sen ne zaman eve doneceksin

he valla arada öreyim dedim boşlukta yoksa ders çalışmam lazım aman bide o çıktı başıma hiç heves yok zorla okumanın sonucu bu

Sosimi bende merak ediyorum valla nasıl gidiyor

Yelonun bu hafta sonu ya da cuma demişti dün.
kız sen görmedin mi yazılanları

Yaaa iyiki varsınız kızlarrrrr çok mutlu oluyorumböyle sizlerin desteğini alıncaaa
bu arada örgü bende istiymmm bi başlayamadım

kız örgüde bişi yok.. en kötü yaz youtuba ordan baka baka ör bazen ben öle yapıyorm

bi battaniyelere başlayamadım başlasaydım güzel olacaktı da fırsat bulamıyorum..

Aaa youtubmu iyi fikirr tamam kızzz
evet bende battaniye tarzı bişey yada lif yapcam

Pazara gittik hamsi aldıkkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…