Ağlayakta gözden mi olak???

Canım çok geçmiş olsun.. Bebeklerde oluyo inşAllah kötü değildir. Neden oluyo bilmiyorum ama çok bbekte oluyo. İnşAllah hemen geçer canım üzülme sen sütüne yansır aman deyim..

Afiyet olsun fında balığı severim ben

Sosimm cok gecmis olsun. Ne kadar emzirebilirsen emzir. Emdikce sarilik degeri dusucektir. Omerde de hafif sarilik vardi ama ilerlemedi. Her bebekte oluo zaten. Beslendikce gidio sarilik. Sen icini ferah tut. Mertimizede teste gerek kalmayacak.

Sizede afiyet olsun fundoss

Kiz benos okuyorum ama bazen ne okudugumuda unutuorum.
Cocuk kafa birakmadi bende. Gece uykulari yeni yeni duzene girmisti. 2 gundur nolduysa saat basi kalkioo

Merhaba kizlar
Kac gundur yazmaya firsatim olmadi havalar epey sogudu bahceye cikamiyorum evde de siteyi acacak kadar olmuyor internet.en azindan okumak icin bi aciyodum onu da yapamiyorum simdi
Sosyalim gecmis olsun yenidogan sariligi emzirdikce gecer benim bildigim kadariyla da.Senden ilk haftalar gelen süt cok onemliymiş sarilik acisindan.bide sık yikanmasi lazim bebegin hersabah yani sarilikta temizlik cok onemli
Herkes iyidir umarim kizlar ozledim sizi
Yine gelirim hepinizi opuyorum

günaydın kızlarrr

Bugün göz kulak sosi ve funda da..

Yelizi okuyunca sosim mertin göbeği düşmedi diye yıkamamıştı ama sebep o değildir her bebekte oluyor,

Fundam sende bizi habersiz bırakma Rabbim yar ve yardımcın olsun canım
Yelizim olsun canım sen iyi de ol gelme bi müddet hiç problem deil canım..

Ayşem sana da Rabbim kolaylık versin. senin kide bi düzene giremedi ne inatçı sıpa çıktı yav seni çok zorluyor

Kizlar emzirmeye calisiyorum ama surekli uyuyor bende mama takviye ediyorum bugun takip edecegiz sarilik artinca dr a goturecegiz yine
Yelizim gobegi dusmedi ondan yikamaya izin vermiyorlar
Sagolunnkizlar bizi dusundugunuz icin zamanimnokdukca gelir haber veririm size
Fundosum senin hakkinada hayirlisi olsun insallah guzel haberlerle gelirsin

zor be sosim eminiz ki sen elinden geleni yapıyorsun..
Bizler o kadar çok bekledik ki bebeği gözümüzden sakırınız o yüzden sen hiç korkma inşAllah artmaz, rabbim inşallah hemencik şifasını verirde senin de için rahat eder.
ben açıkcası hiç sarılık olmuş bebek görmediğim için hiç nasıl bi hal durum bilemiyorum. eminim çok zordur.

Valla bende bilemiyorum k7 benosum basina gelince anliyor insan iste insallah yarin degerleri duserde rahat ederiz biraz

Kizlar iyiyiz cok sukur degerimiz 20 den 12 ye dustu evdeyiz simdi bol bol emzirecegim doymadigi yerde mama takviyesi yapilacak

Ohh cok sukur sevindim cnm. Senin sutunde var. O yuzden hicbir seyi kalmayacak kucuk prensin. Allahim guc kuvvet versin sanaa.

Gunaydinn kizlarrr
Nasilsiniz bugunn

Iyiyimm canim. Omer dun gece sakindi. Bugunde oyle olur ins.
cok hizli buyuyolar. Bak benim 3 ay zor gecti birde ama yinede hizli gecti.
Mert bebegin fotosunu istioruz.
Gobegi kurudu mu cnm. Kuruduktan bikac gun sonra duser.

Sosyalimmm çok şükür şimdi bol bol emsin inşallah sıpa
bende yatış modundayım aşılamam yapıldı dün öğlene doğru :)

Kizlar gobegimiz biraz once dustu
Ay insallah hep sakin olur minnosun aysem cok yordu seni cunku bu 3 ayda
Fundosum hadi hayirlisi insallah bebislerin tutunmustur sana hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…