Ağlayakta gözden mi olak???

Sagol fundosum
Ya bizim k7 biberona alisti meme vermede gucluk cekiyorum babasi ve babaanneside biberonla verelim ac kalmasin diyorlar dr kasik yada enjektorle verin dedi ama zor oluyor diye vermiyorlar birinin kalbini kiracam ama ne zaman hadi hayirlisi

selam kızlar..
bugün nedense hiç keyfim yok.. eşimle sabah biraz tartıştık onu da etkisi var.

sosim hadi gözünüz aydın olsun canım.. darısı dişine sünnetine inşAllah

Fundoşum sayılı gün çabuk geçer derler ama bizlere zor geçiyor ama geçiyor bakalım minnoşun ya da minnoşların yerleşti mi ki inşAllah yerleşir inşAllah bu kez yüzün güler canım

Gozunaydin sosimmm artik rahat rahat yikayabilirsiniz. Kac gunluk oldu minik?
Bu arada sen almasada surekli memeni ver. Ben artik agliodum ememicek diye. He bak birde saglik ocagina gittik. Orda hemsire baya ugrastu. O gunden sonrada iki gogsumude aldi cok sukur

Findik hosgeldin dinlenmeye devammm:)

Benosum sizinde insallah onemli bisey yokturr.
asurenide Allah kabul etsinn

Yelizimmm sizde daha iyisinizdir insallahh

yok kız bizim her zamanki haller sadece çok sinir etti o ..

Akşama yapacam daha ya o yüzden çok heyecanlıyım

Sosim alır kız sonuçta daha küçük bi bebek o, kalp kırma boşver ama işte sabır zorlanıyor mu zorlanıyor, o şartta kırılıyor mu kırılıyor. herkes bebeğin üstüne düştüğü için oluyor, herkes seviyor çocuk zoru görmesin istiyorlar.
İnşAllah tutarda memeyi gerek kalmaz mamaya.
Bana da mama hazırlak zor geliyor nedense nasıl ayarlıyorsun falan ısısını ölçüsünü. nedense zor geliyor bu

Benatoo hakli her kafadan bi ses cikio.sen kimseyi dinleme sadece emmesi icin ugras. Zaten bikac gun tutsa sonra asla birakmaz.

Ya mama icin suyun termosta belli bi derecede hazirsa mama yapmasi kolay. Hemen mamayla suyu karistir biberona koy ver.

Aynen kızlara katılıyoum çok düşkünler dayanamıyolar ağlamasına ama sende haklıısın tabii sosim
benoşum bende merak ettim nasıl olccak aşuren ayya akşamda ne hoş olur yemekten sonra komşulara dağıtırsın eminim çokgüzel olur senin yapamayacağın şey yok

kız sorma o soru kafamda tuttumu beğendimi yumoş spoşu
Az kanama oyluştu dün normalmaiş
bide folikasitle coraspine 3 ay devam edeccen hamileysendedi folik asidi anladınma coraspin niye acep

ayşemmm sormaşimdi uyandım kız ne uyumuşum beee yatıyorum hep :)

Yarin yikayacagiz aysem 10 gun oldu bugun dogali
Gogsumu aliyor cok sukur ama sutum gelmiyor ki doysun aysem surekli araniyor buda beni cok uzuyor
Sagolasin benayim insallahno gunleride gorecegiz senin testlerin sonuclari ne zaman cikacak
Mama olayi kolay benos sicak su mama karistir biberonla ver
Fundos bakarsin 10 gun sonra senden guzel haberler duyariz
Benosum Allah kabul etsin bu arada

O emdikce sutun cogalacak cnm. sen moralini yuksek tut bol bol su ic. Alahin izniyle bol sutlerin olacakk
yikandiktan sonra foto beklioruz dort gozlee:)

Fundosumm seninde hayirli haberlerini aliriz insallahh. Senden fazla heyecanliyizz

Benosumm asuren harika gorunuyorrr ellerine saglikk

Aysem mert hic kilo almamis ac kaldigi icin bundan sonravalir herhalde degil mi 3600 dogdu 10 gun oldu kilosu hala 3400 :-(
Bu arada gunaydin kizlar

Günaydın kızlar..

Allah razı olsun.. inşAllah kabul olmuştur. iş yerine getirdim fundacım burdakiler yesin diye. apartmanda kimseyi tanımıyorum ki, bide götürsem alsalar içerler mi o da var o yüzden iş yerine getirdim hepsi yer çünkü

Sosim üzülme sakın canım.. her bebek illa doğar doğmaz kilo alacak diye bişi yok ki. yeterki sağlıklı olsun ne kilolar alır sen hiç merak etme, şu anda sütün olmadığından böle, İnşAllah hemen çoğalırda sende kafayı takmazsın,
Canım birazda kafayı takıyorsun ya ondan da olabilir mi ki?
rahat ol, ayrıca sarılığı atlatmanıza da ayrıca sevindim, mert güçlü annesini üzmeyecek inşAllah canım.

Evet benosum cok takiyorum sanirim neyse dedigin gibi saglikli olsunda gerisi bos
Testlerinin sonucunu merakla bekliyorum canim

Gunaydin canlarimm
sosim 3600 dogdu ama hastaneden cikarken kilosu kacti o onemli. Bebek odemi falanda atio ya. Daha kilosu dusuo. Mesela omer 3540 dogdu hastane cikisimiz 3350 idi. 1 hafta sonra 3600 olmustu galiba. O yuzden dogdugu kiloyla degerlendirme cnm. Birde bazi bebekler daha şiş oluo,dogum kilosunun cok altina dusuo.
Seni su anda cok iyi anliorum cok hassassin bende oyleydim hormonlarinda etkisi var tabi. Surekli diken ustundesin ters bisey olacak diye. Kendini rahatlatmaya calis cnm. Bundan sonra cok guzel kilo alacak mert. Birde canini sikanlarla sakin konusma onlar daha kotu yapio insani.ben yasadim bunlari.
Benide istedigin zaman cekinmeden arayabilirsin cnm. Birde sicak dus sutu cok arttiriyor. Banyoya girdiginde goguslerine masaj yap sicak su tutarak gogus kanallarin dahada acilsin. Ilk 1 ay bebek uslu olsada zor gececek sosim ama sen cok guclusun bunu en iyi sekilde atlatacaksin. Ben odada yalniz kalinca aglama istegi gelirdi hep.cok bunaliosun bi anda hersey degisio. Birde omerin surekli aglamasi. O anda hersey ustune gelio. Ama yavas yavas hersey yoluna girecek.

Benosum sanada gunaydin. Bu arada sabah saglik ocagina gittim asimiz vardi. Omerin alt damaginda iki beyaz nokta oldu. Onu gosterdim. Disleri cikmasina az kalmis dedi. Benimde 3,5 aylikken dislerim cikmis. Bana cekecek sanirimm

He sosim yazmaya unuttum. Birde mertin gobegi erken dustu cok sukur. Eger doymasa gobegi daha gec duserdi. Birde doymasa surekli aglar uzun uyumaz. Bence doyuyo ve bundan sonra daha hizli kilo alacak.

Günaydın ayşem..

kız çok erken deil mi ya 3,5 aylıkken diş olurmuş anam
iyi mi kötü mü bilemedim bu durum ama yapacak bişi yok, bak sen turp gibisin maşallah

Ne guzel yazmissin aysem valla icim rahatladi seni okurken annelik evham yapmak demekmis hamileyken yasadiklarim hic birseymis gercekten Rabbim bizim kizlarada en kisa zamanda nasip etsin insallah
Omerimiz calsiyumu iyi almis demek ki ama atesli ve salyali gunler seni bekliyor demedi deme
Bu arada gobegi mama verdigim icin dustu canim sutum yetmiyor cunku :-(

benosumm erken cikmasi pek iyi degil. benimkide erken cikmis dislerim erken curudu ve simdide telliyimm : ) tabi cikarsada yapacak bisey yok.

sosim son gunlerde hep salyali zaten : )
olsun sosim sagasalim gobegi dustu ya o cok onemli. anne sutunun her bidamlasi bile cok onemli cnm. onun icine girsin yeter. doymadigi yerde mama takviyesi yaparsin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…