Ağlayakta gözden mi olak???

anam konuşmalara bak ya.
valla sizden öğrencek çok şeyimiz olduğu kesin
böle olması da güzel oldu haa tecrübeli annelerden bilgi almak her zaman için daha iyidir hele bi de yaş grubunun annesi ise

Benosum her sekilde yardimci oluruz ama her bebek farkli baksana ben bile o kadar okumam arastirmama ragmen bebegimi sarilik yaptim dr iyi ki sarilikmolmus Allah korusun bobrek karaciger yetmezligine kadar giderdi dedi
Insallah sizin boyle sorunlariniz olmaz

Benoşummm test sonuçların hayırlı olr inşallah az kaldı sende sonuca yaklaşıyon
evet kızz biz destek hattından bilgi alacaz ohh şanslıyız bilgili tecrübeli annelerimizden :)
Aysemm ömercik dismi çıkarıyoo partisine geliriz artırk
Sosyalimmm insallah bol sütün olur merdodaa bolbol içer düzeldi çoksükür sıkma canını

sosim inşAllah olmaz. dediğin gibi her sıpa farklı ama yinede az çok tercübe edilmiş bilgi de iyi olur.

he ya bu gidişle diş buğdayına gitcez ha.. senin şu durum netleşisnde artık gidelim funda

sosim dediğim gibi mamadan anlamam ama eşimin kuzeni sıpasına çok mama verdiğinden 3 aylık bebek olmuş 10 aylık bebek gibi bi kilolu bi kilolu canım resmen çocuk şişmiş, hani onun ölçüsü neyim varsa dikkat et bak.

o da memeyi almamış dayamışlar mamayı çok veriyormuş öle diyorlar şahsen görmedim sadece bebeği gördüm ve bebeğin her yeri boğum boğum. Allah korusun yani

Oyy yavrum benim kiyamam yaa,yesinn tosuncukk olacakk tabii:))
Gerci dogru omer 5. Gunden sonra daha cok sut istiodu. Bende sagiodum annem bardakla iciriodu. Hastaneden kucuk bi bardak vermislerdi. Cay icer gibi iciodu

Haklisin beno cok mama iyi degil ama simdi sosi birazda emziriyor ya o yuzden anne sutu kilosunu dengelecek. Sadece mamayla buyuyenlerin kof kilosu oluo. Ama mertoş sanslii cunku annesinin sutu var. Mertos eme eme daha cogalacak sutler.

Benos merak ettim ya 3 aylik bebe kac kg olmus. Omerde 3 aylik ya kilosu 7300.sizin tombigi merak ettim : )

Biliyorum benosum mamanin obez ettigini sutumle doydugunu bi anlasam zaten mamayi kesecegim ama simdilik baska carem yok dr bu mamanin bi siniri yok istedigi kadar mama verebilirsiniz dedi yeterki cocuk doysun dedi
Aysem omer hic biberon kullanmadi degil mi
Bide kizlar sut sagma makinesi sutu cogaltir mi acaba

Canim omere bardakla yada kasikla verdik. Annem biberona alisir diye onunla vermedi hic. Tek gogsumu hic alamadi hep sagdim verdik onu. 10. Gunden sonra aldi ikisinide ama yinede cok iyi ememiyodu.ben arada sagiyodum hep. 1.ayindan sonra sagip biberonla verdim. Artik memeyi unutmaz diye.
Birde makinede sutu arttirir canim. Ben hala sagiyorum. Bazen az emiyo yada disari cikacaksak sagip biberonla iciriyorum.disarida 3 saat bekleme suresi var sutun.

Anamm zor işler valla Allah'ım kolaylık versin..

Ayşem ya ben pek muhatap değilim o yüzden hiç sormadım, ama bi gün gelince denk sorarım mutlaka kilosu kaç diye o zaman bakarız nasıl diye

sosim kız ben yazdım ya senin ki olacak diye değil, o kadın biraz abartıyordu, sen daha bilinçlisin ki ayşem güzel yazmış demek ki dengeliyor hem süt hem mama.
Ayrıca da çok uyanıkmış biliyor neyi alması gerektiğini bebiş hangisi daha tatlı

Ayyy yat yat vücudum uyuştu komşuyla markete gittk geldik

merte bayıldımmmm maaşallahhh çok tatlı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…