iyi akşamlar kızlar malum netim yok giremiyorum yarın 7.günümüz inş bebeğim benimledir pek bişey hissetmiyorum daha doğrusu çok karışık duygularım bi an hamileymişim gibi geliyor bi an sanki olmadı gibi geliyor hayırlısı artık
sizler naptınız ne var ne yok topikte
inş canım veririm tabi haber vermezmiyim az önce Show haberde benim gittiğim merkezin bi doktoruyla hastası çıktı kızda aynı benim durumumdaymış şimdi oğlu olmuş böyle şeyler duydukça gördükçe var gibi geliyor ama hayırlısı bakalımAyyy sabooo az kalmışşş inşallah miniğin tutunmuştur annecine mutlaka bilgi ver bize hadi hayırlı haberini bekliyorum
inş canım veririm tabi haber vermezmiyim az önce Show haberde benim gittiğim merkezin bi doktoruyla hastası çıktı kızda aynı benim durumumdaymış şimdi oğlu olmuş böyle şeyler duydukça gördükçe var gibi geliyor ama hayırlısı bakalım
sen naptın
ewet canım orası ben o arada telefonlada konuşuyodum tam dinleyemedim o kadar varmıymış yaşıEvettt izledik eşimle bebişe bayıldık hatta
aa ordamı o dr bendekimmiş bu dedim :)
Kadın 38 yasında birde hemencik tutmus bence seninkide tutacak için rahat olsunn
Benoşşş duydunmu gülbenle demet hamileymişşşş
iyi akşamlar kızlar malum netim yok giremiyorum yarın 7.günümüz inş bebeğim benimledir pek bişey hissetmiyorum daha doğrusu çok karışık duygularım bi an hamileymişim gibi geliyor bi an sanki olmadı gibi geliyor hayırlısı artık
sizler naptınız ne var ne yok topikte
Fındaa erken test yok.
Ne öle bekliycez ve yaşıycaz bence yapma gününe çok yakınken yap
43 diye biliorumm.
Gulbenide hic sevmiorum.cok yapmacik gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?