Insanin evi gibi yok dimi. Annenin evinde bile bi yere kadar rahat oluo aslinda insan.
senin batmalar devam edio mu
Kiz artik benim esimde cumartesileri calismaya basladi. Satis bolumu giciklik yapmis. Biz calisiyoruz onlarda calissin diye
Yalniz kalma daha iyi cnm. Hem kalabalikla zaman daha hizli gecio. Surda carsambaya ne kaldi sanki:) bu hafta gecse hayirlisiylaa
Nerde evi tam ugurmumcuda mi?
Tam şeyimin üstünü biri çimdikleyip kaçıyo sankiii
selam kızlar biri ban bi akıl versin ya geçen ay 6 ekimde regl oldum bu ay 30 da olcaktım olmadı 6 sında olurum dedim yine yok.Normalde 28 günde olurdum..3 gündür belirtiler var ama regl olmuyorum..2 tane gebelik testi yaptım negatif..Kist falan olabilirmi acaba..
saol canım..Gebelik için kasmıyorum çünkü olamaz bu ay tek ilişkiyle o tutcakda ohoo ama benim en uzun 30 gün sürmüştür 35 gün oldu şaşırdım kist olabilir mi dediler korktum..Bende bikaç gün dhaa bekleyip gidim doktora ozaman.hadi bakalım İnşAllah ama biliyorsun ki biz bu tarz şeylerde uzman olduk, belirti aramakta üstümüze yok o yüzden seni umutlandırmak istemiyorum ve sadece İnşallah diyorum...
Ve ayrıca da 7. gün sonunda sakın test yapma bekle, bak bana üstünden kaç zaman geçti sabırla bekledim
İnşAllah testler yanılıyor demek isterim, kendini çok kastığın için adetin gecikiyor olabilir, benim 40 gün sürüyordu o da olabilir, çok fikir sahibi olmadığımdan yorum yapamıyorum malesef
Bencede ihmal etme, bi an önce git bi görün bakalım ne derler, inşAllah kist mist yoktur.saol canım..Gebelik için kasmıyorum çünkü olamaz bu ay tek ilişkiyle o tutcakda ohoo ama benim en uzun 30 gün sürmüştür 35 gün oldu şaşırdım kist olabilir mi dediler korktum..Bende bikaç gün dhaa bekleyip gidim doktora ozaman.
Heleki bende iğnelerden dolayı daha bi belirti yani yalancı hamilelik çıkıyo
Neysee kaldı 1haftaa
5inci aydada kırmızı kartı yedimsanırım anne olamayacağım umudum bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?