Ağlayakta gözden mi olak???

Insanin evi gibi yok dimi. Annenin evinde bile bi yere kadar rahat oluo aslinda insan.
senin batmalar devam edio mu

Kız h.içi ordaydım cuma eşimle döndüm ctesi sabah ablam arabayla getirdi annemi sonra öbür ablam nişanlısııyla geldi ö.sonra konvoy yapıp evlerinee gittik ayşem hani sizin akrabaanın evi vardıya ona yakın deniz tarafında evleri çok güzel çok beğendim eşimde yoktu ctesi sabahtan işlerindekilerle tekirdağa kuzu çevirmeye gittiler annemde bunu bildiği için sabah damladılar yalnız kalmim diye sanki hamileyim ilgiyi görmelisin
dünden beri evdeyim ben zaten
evett evi gibisi yok insanın valla düzenin baska

Var canım batmalar hiç kesilmedi tas var sanki iğnelerin etkisi sanırım

Kiz artik benim esimde cumartesileri calismaya basladi. Satis bolumu giciklik yapmis. Biz calisiyoruz onlarda calissin diye

Yalniz kalma daha iyi cnm. Hem kalabalikla zaman daha hizli gecio. Surda carsambaya ne kaldi sanki:) bu hafta gecse hayirlisiylaa

Nerde evi tam ugurmumcuda mi?

Benimki çalışmıyo hiç cumartesi bi ay sonları yoğun olunca ve ayın son günü h. Sonuna gelirse ondada mesai alıyolar
kırk yılda bi denk geliyor
çok kötü yaaa ctesi çalışması inş. Geçici bi süredirr
yok hiç yalnız kalmıyorum komşu müsade etmiyo zaten :))) hergün çıkıyoruz
Bu ara isime de geliyo yan gelip yatmak tadını çıkarıyorum
Kız mügede çok kafa dağıtıyo haa

Yook canım orda kuzenim oturuyor ablam bana yakın neysekii yakınıma geldi hani beylizdüzü tarafı akrabanız vardıyaa

Ya bizimkide ins. Gecici olur bakalim yil sonuna kadar belli olur. Cok alismistik 2 gune simdi cok zor gelecek.

Komsu onemli ne guzel en azindan sikilmazsin. Ya muge beni hic sarmio. Bikac defa izleyeyim dedim ama gitmedi hic:)

Hee esimin akrabalari ordaa. Iyi neyse sana yakin. Abla candir. Artik komsuculuk oynarsiniz:)

Tabi canımm nasıl seviniyorum yakınıma geliyo diyee
annemlerde gelse süper olcakk :)

Aysem dun hic mama vermedim 6 kez emzirdim gece 11 den sabah 6 ya kadar ama mama verdigim zaman 2 kez falan uyaniyor

kızlar selaammmm

sosim yazdıklarını okudum ama hiç bi fikrim olmadığından bişi diyemiyorum, inşAllah sütün artar yeterli gelirde mama vermezsin, verirsinde yapacak bişi yok, tek mama veren anne sen değilsin, bazı çocuklarda mama alarak büyüyor napalım.

Fundam inşAllah güzel haberlerin olur canım..
Kardeşinin de yakında olmasına sevindim iyi olur öle senin için..

Ayşem eşine de üzüldüm inşAllah geçicidir hafta sonu çalışmamak gibisi yok. çalışmak insanı çok kötü yapıyor.

Ben bugün hastaneyi aradım, belki çıkmıştır diye yok anam daha yeni vermişsiniz diyo daha çıkmaz mal gibi kaldım

Yaa nasıl yeni verdin banada çook uzun zaman oldu gibi geliyo yaaa

İnşallah benoşum yaaa beklemek zorr çook zor

hemde nasıl zor. sen bebek haberini ben sonuç haberini bekliyorum

kız kadın öle dedi işte güya yeni olmuş oysa ki ayın 21. de gitmişim haftaya zaten 1 ay oluyor bende şansımı denedim belki çıkmıştır diye ama yok. zaten hepsinin birden çıkması lazım toplamda 4 sonuç bekliyorum ya baklaım hayırlısı inşAllah regl dönemine yetişirde belki doktor bişi verir onu geçirmemiş olurum

Ayyy bizim sonuçlar aynı zamanaaa
Banada 15 gün sonra kana gel dediler yaaa off öncesi çıkmazmışş demin okudum bi kız 7.gün kan vermiş çıkmış beklemişler iğnelerden de olabilir demiş dr 15 gün sonrada çıkmış ama versende stresle bekleyecen yani çıksarda en iyisi beklim ya adet ğelir yada test gü6ü

selam kızlar biri ban bi akıl versin ya geçen ay 6 ekimde regl oldum bu ay 30 da olcaktım olmadı 6 sında olurum dedim yine yok.Normalde 28 günde olurdum..3 gündür belirtiler var ama regl olmuyorum..2 tane gebelik testi yaptım negatif..Kist falan olabilirmi acaba..

Tam şeyimin üstünü biri çimdikleyip kaçıyo sankiii

hadi bakalım İnşAllah ama biliyorsun ki biz bu tarz şeylerde uzman olduk, belirti aramakta üstümüze yok o yüzden seni umutlandırmak istemiyorum ve sadece İnşallah diyorum...
Ve ayrıca da 7. gün sonunda sakın test yapma bekle, bak bana üstünden kaç zaman geçti sabırla bekledim

İnşAllah testler yanılıyor demek isterim, kendini çok kastığın için adetin gecikiyor olabilir, benim 40 gün sürüyordu o da olabilir, çok fikir sahibi olmadığımdan yorum yapamıyorum malesef

saol canım..Gebelik için kasmıyorum çünkü olamaz bu ay tek ilişkiyle o tutcakda ohoo ama benim en uzun 30 gün sürmüştür 35 gün oldu şaşırdım kist olabilir mi dediler korktum..Bende bikaç gün dhaa bekleyip gidim doktora ozaman.

Heleki bende iğnelerden dolayı daha bi belirti yani yalancı hamilelik çıkıyo
Neysee kaldı 1haftaa

Bencede ihmal etme, bi an önce git bi görün bakalım ne derler, inşAllah kist mist yoktur.

Heleki bende iğnelerden dolayı daha bi belirti yani yalancı hamilelik çıkıyo
Neysee kaldı 1haftaa

az kaldı az canım sabır bakalım ne olacak ama biliyorsun ki sen kadar çok istiyorum inşAllah bu kez olur, inşAllah Rabbim yüzüne bakar.

5inci aydada kırmızı kartı yedim sanırım anne olamayacağım umudum bitiyor

Öle düşünme Rabbim büyük inşAllah olacak, bizlerinde seneleri oldu o yüzden beklemekten başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…