Ağlayakta gözden mi olak???

Testler sonuclar falan derken heyecanli gunler geliyor desenize
Loya stres yapma stres cok geciktirir
Pinar 5 ay o kadar uzun bi sure degil sabirla denemeye devam
Benoss bencede senin testler bana yil gibi geldi

Benoşum benimmmm ne kadar içten istediğini söylediğini biliyorumm çok sağol canımm inşallah hepumiz yani dördümüzde en yakın zamanda olalım çünkü biliyorumki ben hamileysem bi yanım eksik olacak sizsiz olunca
sene bitmeden inşallah hepimiz kalalımm

Sosimmm ufaktan finale yaklaşıyoz son bikaç bölüm diyosun

Ayy bende ozleme bayiliyorum super ya
Fundos bizde sezonlar seriler bitmez
Kizlar bu arada yelonun selami var sizlere

Sosim sizin sezon filmi başladı daha biz çekim aşamasındayız

Aleyküm selam diyorım bende.

Pinar okurmusun bilmem ama hiç öle düşünme bende ilkini 6 ay sonra buldum kaybettim burda herkesin bi acı hikayesi var o yüzden herşeyin hayırlısı olur mutlaka eminim gençsindirde sen dert etme olur mutlaka

Ben izleyemez oldum yaa özleme gıcık oluyorum nuru zaten sevmiyodum ama son zamanlarda nasıl bilmiyorum..
Herkes orda bi havaya girdi.. İlk zamanlar fostular şimdi hepsinin instagramda sponsorları var şiştiler

Ayyy sorma kızz bi havalarr bi çenee
nur güzel ama sevimsiz yapmacık yalaka bide yürüyüşü tavrı çok itici geliyo bana
özlemde baygın baygın bakıp konuşuyo yaa hey allam yaa
Çok keyifliymis kızzz izlerken mutlu oluyorum zaman güzel akıyoo

Eee bn raporluyken hiç kaçırmadan izliyodum ya pek güzel gerçekten ..
Vakit geçiriyo ama iş yaptırmıyo.

Ben zaten çok üşengeçtim gene bu aralar iyice bi üşeniyom iş güçe. Ders çalışmam lazım ama nerdeeee

Sorma kızz benbugün pijamamı çıkarmadımmbi üşengeçlikk sormaa
komşu çıkalım dedi üstümü değişemem dedim yat yatsen yorma kendini diyo
eşim geldi bu ne hal dedi
kamptayım ben biliyosun tedavide elimi sürmicem bişeye yadcam dediim ohhh diyo işine geliyo
ayy yarın erkenden canlanacam böle çok kötüü pazara gidecez en sevdiğim şeyyy
kız harbi yaaa iş güç duryo amaa gün hemenbitiyo

Mügeyide açmıycam artıkk 1e kadar o zaten
Bu tedavi bahanesiyle yürüyüsüde bıraktım kalkıp kumandayı alıyom elime
Normal hayata dönmem gerekkk

Selam kizlar
Ben dönmek uzere yoldayim.Sizlere de haber vereyim dedim.Kaş sinirlarindan ciktigim icin artik internetim de cekmeye basladi.herkes iyidir umarim
Hepinizi opuyorum

günaydın kızlarrr

Yelizim hayırlı yolculuklar, senin için çok zor ama yapacak bişi yok, hayat işte insanı allak bullak ediyor malesef,

Fundam bende evdeyken sen gibi oluyorum, elimi bişeye süresim gelmiyor, ama o da hep geç kalkmaktan ve hep yatmaktan oluyor, birde dediğin gibi yok mügeyi izle o bitiyo başkası başlıyor tv ye takılmaktan oluyor, bencede bi dur de ve enerjik ol

Selam canlar komşuyla kahvaltı yaptık çıkcaz sütü mayalalırca soğutimde

yelizim yolun açık olsun inşallah allah sabrını verir daha kolay atlatırsın gidince yalnız kalma işe ver kendini evde durma işyerine git ne bilim paylaştığın yazı çok fena nasıl güzal yazmışsın

kıız sosi valla öle olacak.. gerçi anam hep der üşenin oğlu kızı olmazmış diye

sen napan senin bebek napar,
Bugün buraya benden önçe çalışan bi bayan geldi, ücretsiz izne ayrılmış bebek tedavisi için, söylemişlerdi olmuyor diye, tüp bebek yapacakmışlar diye, geçen hamile olduğunu söylemişlerdi yazın tutmuş diye, bugünde buraya geldi konuştuk falan 4. tüp bebekmiş oğlu oluyormuş neyse 75 bin lira masraf yapmış,
bişi söyledi, günü tamamlamayan bebek halaa anne karnındaki pozisyonda dururmuş hiç ağlamazmış meme falan almış ama gününü tamamlayınca normal bebeğe dönermiş çok şaşırdım Rabbimin mucizesi dedim. kız sosi senin ki de böle olabilir mi diye düşünmedim de değil tam günümüydü senin kinin memeyi tutmuyor ya hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…