Ağlayakta gözden mi olak???

Ayyyyy 4.müüü 75binmiii offf ne zor yıpratıcı bişey yaa
Maddi kayıpta insanı daha etkileyip tedaviye konsantre olmanı pozitifliğinide alıyor yaa

Ben birazda ondan rahatım ya para vermedim bu defa ve daha rahat gidip geldim öbüründe 2bin tl gitti üstüne 1 hafta yattım iş stresi filan ayyy kabustuuu
şimdi o rahatlıkta var olmasa bile kaybım yok sonrası tüp beklemek yok
sağlık olsunn ama çok zor heleki beklemekk

aynen öle bunlar için her türlüsü yıpratıcı olmuş, işi o yüzden bırakmış bu da tedavi için en iyi karardı diyo, kafam rahattı falan, el işi kurslarına gitmiş baya iyi oldu konuşmak, ama onun gittiği yer pahalı 300 liraymış muayene ücreti.

Rabbim bu durumlara getirmeden bebeği bize yaşatsın canım çok zor çookkk

Aminnnn
insan neler düşünüyo neler ilki olsaydı şimdi 5 aylıktım diyorum ben mesela bunları düşününce üzülüyo insan
geçen gün ömürden gidiyo ya 32 bitiyo 33 oluyorum yaa iyice stres oluyo insan
sende eminim öyle diyosun ama çokta geç değil tabiii ama düşünmeden duramıyomkii

Fundosa bak sen yogurt falan mayaliyor tam ev hanimi olmus
Benosum 75 bin mi ne kadar fazlaymis insallah saglikla kucagina alir bebegini
Kiz benim ki memeyi tutuyord anasinda is yok sutum yetmiyor ayrica 11 kasim gibi yani bugun dogacak gibi hesaplamistim dur bakalim bundan sonra nasil olaca merakla bekliyorum

dısarınınki kötü geliyo evinkine alısınca ayranlı çorba çyapacam bitmdn lenisini alıyorum
Bulgur mulgurda faydasız demek bu süt için yaaa

anam bu kızda hiç yerinde durmuyor gezetinin önde gideni oldu iyice..
evde yoğurt yapmanda güzel olmuş, bende hep kendim mayalıyorum, taa iş yerinden üşenmeden süt götürüyorum

Kız sosi sende niye iş olmasın sende iş varda memede iş yok sütü kabul etmiyor

yani yapacak bişi yok.. o kadarda bulgur yedin içinden mert yerine bulgur çıkacaktı ama bak o bile işe yaramamış

Selam canlar
Ben eve geldim.Hava buz gibi ve kömür kokusu
Bizim elektrigi kesmisler biz yokken hic aklimiza da gelmemisti esim buraya gelince actirmis da dolapda igrenc bi koku var buzluktaki etler cozulmus kokmus galiba yarin da ev ana baba gunu olur temizlemem lazim hic halim de yok ama dolabi actin mi kokudan durulmuyor mutfakta

Yelizim dolabı bi güzel sil hızlıcana camıda aç kapa kapısını öle kalsın
iğrenç bi kokudur o bi onu yap başka bişey yapma yorma kendini insanlar anlar yoktun ne zamandır evde durumunda belli hiç takılma evin haline filan canım

günaydın kızlarr..

Yelizim o durumda insan zaten hiç bişeyi düşünemez zaten, et kokusuna berbat diyorlar kızlar gerekli şeyleri yazmış zaten, umarım geçmiştir,
sen iyi ol yeterki gerisi nasılsa hallolur.

Günaydınnnnn
sosim maşallahh bebek engel değil girmene kızz çok güzel yaa ama dediğin gibi muhabbet yok
off çok garip rüyalar gjrdüm yine

Gunaydin kizlar
yelom evine hosgeldin, buzdolabini evdeyken bile 1-2 hafta temizleme nasil kendinden gecio. Kendini yormadan yavas yavas yaparsin seninde durumun belli zaten cnm.
Sosim mertin uykusu iyi masallahh,kimseye soyleme uykuya hemen nazar degio cnm.
omer bizi sabahtan beri mahvetti simdi annemle carsaf arasina koyduk salladik da uyudu. Bakalim ne kadar uyucak

Benosum fundam siz nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…