5dakika bekleyin yazıyodu en az kağıdında 5dakika sonra gittim baktım böyleydi ovulosyon testide yapıyorum 2gündür koyuya yakın çıkıyo lh hormonu hamilelikten daha çabuk geçiyo kana idrara diye okumuştumAmin sosim inşAllah..
Sbry valla o inceyi bende gördüm ama dediğin gibi hrveslendirmek istemiyorum sonrasındaki üzüntü çok acı oluyo.. Biz inşAllaj bebeğin gelmiştir diye dua edelim.. Hemen mi böle oldu yoksa bayaa geçti mi de böle çıktı
7.gün daha canım çok erken ama dayanamadımBu kacinci gunun sbry insallah tutunmustur bebegin sana ve bi daha da birakmaz
İnş canımm hayırlısı artık aldım aldım almaz mıyımAyyyy sabooo hadi inşallah kızz madem başladın bolca alsaydın hergün tekrarlasan testi ayyy inşallah yaa
İnş canımm hayırlısı artık aldım aldım almaz mıyımbi kere başladım nasıl olsa demi
Aşılamamı yaptırdın sende test yaparım dayanamam falan yazmışsın çok geçmişi okuyamadım anlamadım ondan
Ewet var canım idrarda çıkarsa kanda da çıkıyo diyo çoğu Allahtan artık hakkımızda hayırlısıAyy hadi inşallah yarın artar peki araştırdınmı burda sen gibi yapan varmı 7. Gün çıkan doğru
evettt çarşamba günü oldu aşılamammmm
Ewet var canım idrarda çıkarsa kanda da çıkıyo diyo çoğu Allahtan artık hakkımızda hayırlısı
Hadi bakalım senin ne zaman test tarihin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?