Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin kizlar
Aysem doymuyor olabilir mi acaba cunku mert oyle yapiyor yatagina koyuyorum hemen uyaniyor karni doyunca uykuya daliyor

Gunaydin sosimmm
bende ilk basta oyle dusundum ama distenmis cnm. Cunku masallah kilo alimida iyi. 1 haftadir uyku duzeni kalmadi. Yoksa ondan once 12 de yatar 6 da kalkardi. Arada huysuzluk yapardi ama cok uzun surmezdi. Tabi uykusuzlugun disinda kaka yapmasida artti. Gunde 5-6 yi buluyor. Arada ishal oluo. Agzindan salyalar akio. 5 parmaginida agzjna sokuo. Disimiz hayirlisiyla ciksaydi.
Herkese gunaydin bu aradaaa

Aaa evet dogru siz dis cikarmaya basladiniz huysuzlugu ondandir atesi falanda vardir simdi Allah kolaylik versin
Aysem buzlukta saklanan dis kasima aparatlari satiliyormus ama hava soguk ne kadar isine yarar bilmiyorum

Günaydın kızlarrr

Ayşem Allah kolaylık versin diş olayı zor iş.

Sosimm sizin nasıl gidiyo değişik bi duygu dimi

Benosum cok degisik bi duygu tabi yani kucucuk bi varlik ve herseyiyle sana bagimli insallah sizde enbyakin zamanda bu duyguyu tadacaksiniz

Slm kızlar bebişlerde konuşulurmuş topigimizde artık bizde yakın zamanda katılırız inş fundoş test için dayanamayız kızzz
Benim bugün iğnem vardı eczaneye gittim vurulmaya gebelik testi aldım hassas olandan yokmuş ama yinede aldığımı yaptım tabi eczacı çıkmaz çok erken moralin bozulur desede dayanamadım hayalet bişeyler çıktı sanki heveslenmekte istemiyorum yinede

Amin sosim inşAllah..

Sbry valla o inceyi bende gördüm ama dediğin gibi hrveslendirmek istemiyorum sonrasındaki üzüntü çok acı oluyo.. Biz inşAllaj bebeğin gelmiştir diye dua edelim.. Hemen mi böle oldu yoksa bayaa geçti mi de böle çıktı

5dakika bekleyin yazıyodu en az kağıdında 5dakika sonra gittim baktım böyleydi ovulosyon testide yapıyorum 2gündür koyuya yakın çıkıyo lh hormonu hamilelikten daha çabuk geçiyo kana idrara diye okumuştum
Herşeyde bişey arar oldum yani anlıcan hakkımızda hayırlısı canım

Ayyyy sabooo hadi inşallah kızz madem başladın bolca alsaydın hergün tekrarlasan testi ayyy inşallah yaa

Ayyyy sabooo hadi inşallah kızz madem başladın bolca alsaydın hergün tekrarlasan testi ayyy inşallah yaa
İnş canımm hayırlısı artık aldım aldım almaz mıyım bi kere başladım nasıl olsa demi
Aşılamamı yaptırdın sende test yaparım dayanamam falan yazmışsın çok geçmişi okuyamadım anlamadım ondan

Ayy hadi inşallah yarın artar peki araştırdınmı burda sen gibi yapan varmı 7. Gün çıkan doğru

evettt çarşamba günü oldu aşılamammmm

Ayy hadi inşallah yarın artar peki araştırdınmı burda sen gibi yapan varmı 7. Gün çıkan doğru

evettt çarşamba günü oldu aşılamammmm
Ewet var canım idrarda çıkarsa kanda da çıkıyo diyo çoğu Allahtan artık hakkımızda hayırlısı
Hadi bakalım senin ne zaman test tarihin

Ewet var canım idrarda çıkarsa kanda da çıkıyo diyo çoğu Allahtan artık hakkımızda hayırlısı
Hadi bakalım senin ne zaman test tarihin

Ayyy çok heyecanlı yaaa
canım benim sonraki hafta çarşamba günü
ama çok kapılmıyorum % 15 ihtimal asılamada o yüzden çok takmıyorum :)

Hadi kızlar başı çekin artık da peşinize takılalım bizde

Gerçekten çok heyecanlı bi durum hele sbry ın ki. 3 gün sonra netleşcek he geçmezkte bilmez.

Fundaya var daha ağırdan gidiyo ama oda 7. Güne gelsin başlayacak test yapsam mı yapmasam mı lara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…