Ağlayakta gözden mi olak???

Aysem geceleri bizimde uykumuz yok gunduzleri uyuyor iste oda cok degil yani surekli besliyorum 2 saatte bi emziriyorum mamayla destekliyorum
Omerin disleri cikiyor ya ondan bu kadar huzursuz bence kiyamam kiz biz 20 lik dislerde mahvoluyoruz minicik bebek ne yapsin

Demekki mert gece gunduz duzenini oturtamadi hala. Gunduz oyalasan. Gerci daha cok kucuk. Biraz daha buyusun gece gunduzu ayirt edecek insallah.
Ya hem dis hem gaz. Artik alistim gerci. Aglamayinca anormal gelio : )

Bu ömerciğin gazı ne zaman geçecek yawww
ayşem uyuyomu hala yaramaz inşallah biraz fazla uyurda dinlenirsin sende

ben napim canım günleri sayıyorum biran evvel oldumu olmadımı netleşsin istyorummm

4. Ayda bitermis cnm. Babasinin 1 sene surmus bakalim bizim ne kadar surecek : )
Neyse hala uyuyo. 2 saat oldu. Arada garibi sevindireyim dio heralde

Haftaya bugun belli olacak dimiii bugun kacinci gun oldu

4. Ayda bitermis cnm. Babasinin 1 sene surmus bakalim bizim ne kadar surecek : )
Neyse hala uyuyo. 2 saat oldu. Arada garibi sevindireyim dio heralde

Haftaya bugun belli olacak dimiii bugun kacinci gun oldu

anasını düsünsün arada

8.günümmm çoook zor beklemek çoookk naparsam yapim olmuyooo netlessin yeterki ikisinede hazırım ama beklemek çok zor

Haklisin canimm 1 haftayi atlattinn. Haftasonunu gorsek sonrasi hemen gecer zaten. Biraz kafani dagitacak biseyler yap cnm. Kek corek falan yapsan:)

Kız yok onlarla kafam dağılmazki benim allahtan komşular var çıkıyoruz hergün
yalnızken daha düşünüyorumm h.sonu iyi oluyo dediğin gibi sonrası bişey kalmıyo

Aynen bende çok özledim. İşe dalmışken bile meraktan ölürdüm ne yazılıyo diye ama kızlar o eski halimizden eser yok şimdi

Tık yok vallaaa kimi günnn
ayyy eşim aradı 5 gibi nerdesin ben geliyom
neee dedim daha erken bu taraftaydım 5 dk ya evdeyim dedi
yine dışardasın dimi diyo
Hemen geçtik eve çorba atttım ocağa geldi söylendi ama gülerek sen dusunu al yemek hazır dedim
Bu arada komsimun lazeri gelmisti gittiğiyerde benim çatlak dr vardı yaa onn klinikte
Kendimizor tuttum test yaptırıyodum komsu engel ooldu erken diye

Funda kız gene çok çabuk geçmiş 8 gün sanki
Dün gibi

Kız aslında banada öyle geliyo ama daha 1 hafta var yaa o kötü işte 15gün çok uzunsüre yawww
tüpte 7.gün kanda çıkıyo hazır embriyo konuyo diye ne güzellll

Selam kizlar
Butun gun misafir vardi gelemedim daha yeni oturdum.buzdolabini tamamen cikardim temizledim dun butun gece acik kaldi bugun de sabah iki saat actim ama yok yani koku asla gecmiyor.hatta arkadaki filtresini söktük temizledik falan bi saat kapali kalip acinca berbat kokuyor
Cok yoruldum ama herkes babam icin geldiginden hic dert degil bi kisinin bile duasi beni cok mutlu ediyo cunku

Aysem masallah hangi ara buyudu omercik diş zamani geldii daha gaz bitmeden zor canim ama Allah yardimcin olsun atlaticaksiniz bu zamanlarin daha tatli gunleri de gelicek

Sosim ogluşun nasil?Buyumustur ilk gunune gore.resim nezaman yollayacaksin :)

Fundam sık dişini cok zor geliyodur beklemek eminim ama az kaldi bak insallah hayirli haberler getirsin sana son 1 hafta

Benosss topigimizin tek çalişan bayani sen de iyisindir umarim
Buarada ben de burda sohbet etmelerimizi ozledim.şu yogunluk gecince ben eskisi gibi sık gelmeye baslarim buyuk ihtimal.insallah eski sohbetlerimize geri doneriz yine
Hepinizi cok öpüyorum kizlar

Yelommm cansın sennn
acaba ne çözerki bu sorunu bi araştıralım hele zaten gözüme uyku girmio bakim ben :)

Vanilya ile karbonatı ağzı açık çay tabağında koycakmışsın yelomm
deterjanlada silince kokuyomuş dahada

Yelommm cansın sennn
acaba ne çözerki bu sorunu bi araştıralım hele zaten gözüme uyku girmio bakim ben :)
Canim cok baktim çay posasi karbonat elma sirkesi falan demisler de yapmadim onlari
Yarin bi denerim artik.aslinda biryerde gormustum biseyi dolabin icine birakiyodun koku gideriyodu ama hatirlamiyorum ne oldugunu işte
Sen nasilsin agri falan var mi

He kız burda konu var süt demiş biride

ağrı yok gitti var olanlar meğer iğnelerden çatlatmadanmış
ama farklı bi ağrıydı şeyimin üstündeydi tam şimdi hafiften oluyo belimde ve kasığımda
ne akıntı ne göğüs hassasiyeti
gördüm dr spermleri yumurtamın dibine bıraktı kız izletti buna rağmen olmamışsa ne diyimki allahın takdiri demek

Sen icini ferah tut fundam dua et bolbol insallah bu kez olur bak yanina da birakmislar belki de once gidemiyordu spermler oraya kadar belki de bu vesile olacaktir belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…