Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa çok garipti aşılamadan sonraki ağrılar tamam dedim oldu heralde :)
Düne kadar düsün 7.güne kadar devam etti baskı vardı asağıda ama gitti kendimi zor tutuyorum test için ama zaten çıkmayacak o zaman daha stres olacam

Dediğin gibi yinede bi umut var içimde hem dr yüzünden hemde bunda nereye gittiği belli öbür kadın ult.bakmadı bile ya
Bide olmasada rapor çıkacak hemen ama beklemek iste yoruyo
Yabancı kız vardıya yarın sabah yumurtaları toplancak :)

Hadi ya.insallah tutar onun da
Funda umutsuz olma o da etkiler.sen moralini yuksek tut.agri sizi kişiden kişiye degişir evet ilk aşilamayi saymiyorum ben allah bilir ilkkez sende yaptilar aşilama işlemini baksana nekadar farklilar
Test asla yapma funda en azindan 12 gunu doldur bence.15 de fazla ama ne bileyim vardir bi bildikleri oyle dediklerine gore

15 gün çarşamba doluyo gidecem işte ama 12.gün sabahı bi test patlatim kız ayıp olmasın
Düne kadar çok umutluydum aslnda nebilm hayırlısı tabi
Haram olsn param pisliklere canımdan oluyodum bide

Sen napacan canımm

Eger oyle cok da sabirsizlanmazsan yapmasan da olur test :)
Ben olsam kesin yapardim tabi

Benim belli degil canim zaten son adetten sonra uc kez falan adet gibi iki uc gunluk kanamalar oldu duzene girsin de oyle giderim ne beynim ne vucudum hazir degil suanda o strese.

Haklısın canım kendini ne zaman hazır hissedersen kimbilir belki beraber başlarız yine..
ben yatıcam yelizim sende dinlen istersen yarın görüşürüz iyi geceler

günaydın kızlarrrr

Yelizim seni böle aramızda görmek çok güzel..
Akşam okudum biraz dahil olayım dedim ama girdiğim saat o kadar geç bi saatti ki uyku akıyordu gözümden yazamadım..

Yelizim dolap için bende hafif koku oluyor ya yemeklerin sebzelerin birbirine karıştığı koku onun için işte vanilya koyuyorum dolabı ama afedersin bi halta yaramıyor, karbonatla siliyorum sadece direkt koymadım hiç, sütte bende bi işe yaramadı ama sen bi dene benimki farklı bi durum olduğu içn belki seninkinde işe yarar bilinmez..

fundam sabret canım.. her ağrı iyi demek değil, kötü de demek değil, benim ilk gebelikte ağrım hiç azalmamıştı hep vardı ikinci de yoktu değişiyor baksana beden aynı beden oysaki..
Hakkında hayırlısı inşAllah bu kez olur, yan yana gelip halaa tutumaz ise gerçekten vardır bi hayrı öle düşünmek lazım. tüp bebektir belki kısmetin bilinmez ki. o yüzden şimdiden kötüyü d üşünüp üzme kendini,

Ayşem sana da kolaylıklar diliyorum ömer paşa da artık düzelsin dayak istiyor annesi popişine popişine :)

Sosim Merto nasıl kız anam senin kocada alamadı gitti telefonu haa ne güzel doğum oldu dedik geliyor dedik olmadı,

Gece sohbet oldugunu bilseydik bizde dahil olurduk
Yelizim benimm kanka su sabah programlari varya hepsini izliyor sagolsun onlarda ciktiydi dolapta et kokusu varsa sunu yapin bunu yapin diye ama benim aklimda kalmadi canim ya keske daha iyi dinleseydim
Bu arada mertin ilk banyosundan sonraki resmini koymustum ins.
Fundos ne zaman test yapacaksin kiz merakla bekliyoruz
Benos benimkinin tel alacak parasi kalmadi kiz o yuzden cok ustune gitmek istemiyorum
Aysem omere masallah ne kadar buyumus oyle ama hic uykusuz gorunmuyor gozler fildir fildir

Benoşummm cansınnn ne güzel söyledin kızzz aynen öyle

sosyalimmmmm ne zamanmı yapacam test yaptırdım
Tamamen tesadüf poliklinik önünüden geçerken girip kan verdim yarın sonuç

Anammmm ömerin kaşlar süperrrrrr maşallah yaaaa

Cikan degere gore mi tahmin edecegiz simdi sonucta ignelerin etkisi de olacak ya

İğne etkisi geçmiş sosyalimm ama en doğrusu 15. Gün çıkarmş hatta 12. Günden sonra ama benim dr 15.ğün gel dedi
anam hastanenin sitesıi4e gıcık benim hastaneden tc 6o ile herşey çıkıyo bunda yok protokol yok takip
barkoddaki noları giriyom olmuyo
yarın hast. Gidecem bide akşama kadarbekleyip ohooo

hiç yapmasan ondan iyiydi funda yav ne bu böle.. poliklinikler işte baştan savma iş yapıyor..

Sosim napalım artık durumunuz düzelene kadar bekliycez, çabuk düzeltin ama

Kızz yok baştan sağma değil tüpler başakşehir devlete gidiyo uzak
neyse girebildim sayfama saatbaşı bakarım
Beklemek çok zor inanın elimde değillll

kız heyecanlı olmaz olur mu,
hepimiz senden gelecek güzel haberi bekliyoruz. senin yerinde zaten emin ol bizde olsak dayanamaz yapardık, yarın büyük gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…