günaydın kızlarrrr
Yelizim seni böle aramızda görmek çok güzel..
Akşam okudum biraz dahil olayım dedim ama girdiğim saat o kadar geç bi saatti ki uyku akıyordu gözümden yazamadım..
Yelizim dolap için bende hafif koku oluyor ya yemeklerin sebzelerin birbirine karıştığı koku onun için işte vanilya koyuyorum dolabı ama afedersin bi halta yaramıyor, karbonatla siliyorum sadece direkt koymadım hiç, sütte bende bi işe yaramadı ama sen bi dene benimki farklı bi durum olduğu içn belki seninkinde işe yarar bilinmez..
fundam sabret canım.. her ağrı iyi demek değil, kötü de demek değil, benim ilk gebelikte ağrım hiç azalmamıştı hep vardı ikinci de yoktu değişiyor baksana beden aynı beden oysaki..
Hakkında hayırlısı inşAllah bu kez olur, yan yana gelip halaa tutumaz ise gerçekten vardır bi hayrı öle düşünmek lazım. tüp bebektir belki kısmetin bilinmez ki. o yüzden şimdiden kötüyü d üşünüp üzme kendini,
Ayşem sana da kolaylıklar diliyorum ömer paşa da artık düzelsin dayak istiyor annesi popişine popişine :)
Sosim Merto nasıl kız anam senin kocada alamadı gitti telefonu haa ne güzel doğum oldu dedik geliyor dedik olmadı,