Ağlayakta gözden mi olak???

Merhaba canlar
Fundam aslinda bugun yapmalari lazimdi ertesi gune kani birakmazlar belki yaparlar aksam falan hadi hayirlisi

Ayy sosyal mert cok tatli masallah sana da cok benziyor bence.allah saglikli uzun ömür nasip etsin insallah
Birde saclarini simdi gordum harika olmus cok yakismis ve ayri bi hava katmis sana canim

Benos sen nasilsinn.karbonatla da silmeyi deneyeyim bakam kol gitti zaten
Buarada aşureyi ben de sevmem hayatimda ilkkez gecen yil burda yapmistim onu yedim

Bende saçlarına bayıldım çünkü çook uzun saçı sevmiyorumm faworiboyumda kestirdin süpersin

kızlar şincik girdindee kayıt kan alınış tarih saati var ama işlenmemiş sonda
bide 10 yazıyo ama o ne bilmiyom horkon tahlilimi acep 10 tane hepsimiki ama yoo beta yazıyo
gecede olsa girermi lab. Çalışıyo yaa 7/24 devlette

günaydın kızlarrr

hakkat bi sene ne çabuk geçti ve sosinin dediği gibi benimde yıllardır hayatımdaymışsınız gibi. siz olmayınca kendimi yoklukta hissediyorum,

Kızlar bizim mesai saatleri değişti ya hani erkenden geldiğim için sisteme girişi kabul ediyoru ve gün içinde de pc den yazabiliyorum o yüzden gündüz genelde hep burdayım ben bilginiz olsun

Fundam senin bugün güzel haberlerini bekliyorum inşAllah..

Sosim ayrıca bende uzun saça bayılırım ama senin ki sana çok yakışmış gerçekten bak :)
ama ben cesaret edip kestiremem bana yakışmıyor zaten

Yelizim tez zamanda kurtul o kokudan

Ayşem

Lizim hoş geldin sende

Hosbuldum benottos
sayfalar agir ilerliyo artik
Cocugu uyuttum 40 dakikam var hic is yapasimda yok buraya baktim
Topikte tek calisan sen kalmissin ins yakinda sende eve terfi edersin canimm

Amin canım inşAllah
Evet topiğin tek çalışan şirini benim ne kadar acı verici bi durum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…