Ağlayakta gözden mi olak???

Cnm omere ilk basta memeyi alamayinca aventin silikon meme ucunu aldik. Onu memeye yapistirip emziriodum. Ama biberon vermedik 1 ayina kadar. Simdide sut saginca dr brows un biberonunu kullaniorum. Onun ucu kucuk cok rahat alio.

Ben philips kullaniyorum ya ama biberon basligini takamiyor muyum neyim cok geliyor ucundan bazen tam oturuyor az geliyor bazen cok geliyor anlamiyorum o yuzden bi sorayim dedim

Merhaba kizlarrr nasilsinizzz
Sosim sen de uykusuz her gece moduna gectin demekk
Ya kardesimde annem ozellikle dikkat ettigi kucakta aliştirmamaya oyizden kardesim cok rahat etti hicbizaman da kucak istemedi yada yatagina koyunca aglamadi bizim bebek acaba alistirildigi icin mi yoksa bu erkek bebekler daha mi zor
Allah kolaylik versin heppinize valla ne diyim
Buarada ben de sessiz sedasiz odada ama her gece sabahliyorum uyku diye bisey yok uyuyup uyaniyorum surekli.1 aydir daha 1 kez deliksiz bi uykum olmadi

Hosgeldin yelomm
Melisa cayi falan mi icsen acaba cnm uyku yapici bitki caylari varya netten bi baksan.
uykusuzluk bi raddeden sonra butun sinir sistemini bozuo. Dun gece omer cileden cikardi beni. Birlikte aglayarak uyuttum sonunda.

Ya cnm o dedigin seyler akilli cocuklar ve gazi az olanlar icin gecerli. Omeri yatagina birakinca ciglik atarak aglardi ve almayinca bogulurdu hemen. Asla durmazdi. Hala oyle gerci. Ama ablamin kizi akilliydi. Emzirip yatagina birakirdik azicik aglardi almayinca susardi. Ama o azicik aldiginda ablam kucagina alsaydi kucaga alismis olacakti.

Dogrudur aysem bazi durumlarda da mecbur kaliyosun hele de gaz durumlari fena.insallah duzene girecek en yakin zamanda canim.Ben cok kotu ruyalar goruyorum ilk gunler uyuyordum aslinda ama simdi ruya gormemek icin uyumama tepkisi gelisti galiba beynimde :)

Aysem biberonda sorun yok tutuyor ama ben kapatamiyorum sanirim bazen ucundan cok geliyor cunku
Yelizim beni emsin diye surekli emziriyorum ondan alisti sanirim
Uykusuzluk icinde aysemin dedigi gibi bitkisel bi seyler dene canim

anamm sosi sende sabahçı oldun desene ve huyları ayşenin ömerine çok benziyor sen anlattıkça daha önce yaşamıştık bunları dedim..
canım inşAllah alışmaz kucağa ama alışırsa dayapacak bişi yok. yeterki emsin yani.

Yelizim bencede uyku yapıcı şeyler almalısın yoksa bünyen çok zarar görecek. aklından çıkmıyor bişiler ve onun etkinde rüyalarda kaçınılmaz oluyor malesef

Bide annen onu öle nasıl alıştırdı emzirince hemen yatağı mı yatıyordu yoksa yatakta çocuk yatarken mi kardeşin emziriyordu ki o da pek mümkün değil gibi : )

Benosum annem sadece emmesi icin aldiriyodu kucagina mesela emme işini yavaşlatip bebek uyur gibi olunca hemen yatagina kotduruyodu 5 dk icin bile olsa kucahinda uyumasina izin vermiyodu
Bakma soylemesi kolau da uygulamasi epey stresliydi
Ama kizlarin dedigi de ayri bi olay tamamen bebegin yapisina huyuna da bagli demekki.bizim topigin erkekleri çok cetin cikti :)

Benosumher cocuk farkli iste ama cogu bebek annesini gece uykusuz birakiyor oda belli bi suree zaten zaman cok hizli akip geciyor buyuyunce sen istesen bile kucagina gelip uyumayacak o zamanda yok anne ben karimla yatmak istiyorum diyecek

Selam canlar
sbry allah tamamina erdirsin ins sorunsuz bi hamilelik yasarsin
fundosum artik tup icin engel kalmadi darisi senin basina insallah
Ayse sosi benos yeliz opuyorum hepinizi
Sosi philips avent yenidogan ucu derken biberonu kastediyosan ben kullandim halada kullaniyorum dr browns biberonla donusumlu olarak
anne sutu daha sulu o yuzden biraz fazla akitir mama biraz daha koyu zor akitir mamayi biraz sulu yapincada fazla akitabiliyo

Ulas beyin keyfi iyi azcik oyun halisinda oynuyo sonra hep benle konusun oynayin diyo kitap okuyorum bende anliyomus gibi dinliyo resimleri yakalamaya calisiyo oyle geciyo zaman iste.

Sosi dogru senin canlı yayın evde :)

Lizim sen de buyuttun oglani masallah
Sizin eglenceli gunleriniz gelmiş darisi diger kizlarin başina :)

Yeloo kizz ne yapiyorsunn
Lizo ne guzel masallah kitap okuyacak zamana gelmissin darisi basimiza
Ayy kizlar mert ishal oldu aksam 6 da bi yapmisti bide simdi yapti korktum cumartesi dr a gidecektik zaten insallah bi sey cikmaz :-(

İshal miii
Kiz zaten onlarin kakalari su gibi degil mi
Biseyi yoktur insallah canimm
Napimm uykumun gelmesini bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…