Darisi basiniza kizlar bi olsaydi bi dogsaydi bi gulseydi bi oturssydi yuruseydi derken zaman geciyor galiba
bizde ise giderken pat kut zorla uyandiran baba sendromu yasiyoruz suan cevabida hazir isedemi gitmeyekk
Aysem bizim halimiz hal degil siz yine tavani izliyorsunuz biz agliyoruz gaz sancimiz var 5 dk uyku 1 saat meme
Lizo valla haklisin isteklerimiz hic bitmiyor
Benoss sinav ne zaman kiz ders calismiyorsan geceleri senide bekliyoruz
Gunaydin canlarimm
oyy sizinde mi gaziniz basladi. Ben 2 gun once asure yedim oda omere cok gaz yapti. Dun gunduz mahvetti bizi. Seninde aklinda olsun asureden uzak dur cok gaz yapio.
2. Ayina dogru uykulari biraz daha duzene girecek cnm.
Benosum seninde Allah yardimcin olsun. Bi yandan is bi yandan ders. Zor valla.
Yelizimm
Fundos nerelerde yaa
lizo sabah erkenden uyanmalari kotu oluo sonra bidaha uyumuyolar hic
Asure mevsimi gecti aysem rahatladik desene ben oyle gaz yapici seylerde yemiyorum ama ne bileyim
Ayy kizlar yarin dr a gidecegiz lutfen bizim icin dua edin sariligikiz gecmis olsun
Asurede fasulye noht oyyy gazdan costurur bebeleri
sosyos ins gecmistir cnm kendinde anlayabilirsin rengi sarariyo bebegin ama bence kalmamistir icin rahat olsun
Sosimmm sınav aralık 6-7 de mecburi ders çalışıyorum.. kız ben uyuyakalmasam ders arası tabiki gelirim de anam derse oturuyorum yarım saat geçmedin hopppp gümleş oluyorum bi kalkıyorum gecenin bi dini olmuş, bi pişman oldum ki kayıt yaptırdığıma sormayın gitsin bu yaştan sonra ders çekilmiyor bide uyuyorum da işlerde kalıyor mal gibi geziniyorum ortada..
ayrıca da sosim herşey güzel olacak korkma sen doktor güzel şyler söyleyecek..
funda hakkat niye gelmiyor..
Lizimm bende seni öpüyorum canım..
Ayşem tavan izlemek de değişik bişeymiş, müteahhit iyi yaptırmış mı bari kötü espiriydi kabul :)
kız çok zor öle ya yeminle senin yüzünden bebekten korktum
Ayy sosimm kiyamam yaaa gece ben sabahi ettim aslinda ama telefonu almadim elime
Ben de son zamanlarda tavani izliyorum her gecen gece daha bi guzelleşiyor :)
Benosum Allah kolaylik versin canim iyi calismalar sana
Aysemm sana da Allah kolaylik versin canim valla Sosiye de zor bu işlerrr
Ben bazi donemler basimi yastiga koydugum gibi uyurum bazi donemler 48 saat uykusuz da olsam asla uyuyamam.
Suara o donemdeyim.cok uykum da olsa beynimde hep biseyler dönüp durdugundan uyuyamiyorum.Babami cok ozledim.Yani yasayan birini ozlemek gibi algilamayin.Cok degisik bisey cok çaresizce ozluyorum nasil bisey tarif edemiyorum da inanilmaz acı cekiyorum hayatimda doldurdugu yer okadar buyuktu ki cok buyuk bi boşluk var icimde ne yapsam ne dusunsem aglasam dua etsem hicbisekilde gecmiyo
İyi akşamlar kızlar nasılsınız ne var ne yok ben aynı dewam pek bi değişiklik yok daha bazen rahmimde hafif kramp oluyo gibi aradada karnım ağrıyo gibi oluyo korkuyorum 1aralık kontrol inş bebeğimi görürüz kalp atışını alırız