Ya bi arkadasimin bebegide 3 gunde bir yapiomus ve kiz sadece anne sutu verio. Dr u normal demis. Belki mertinkide normaldir.
Bizede butun kis anca o kadar gelmistir sosi ama simdi bir ayda o kadar gelecek galiba:)
Ahh benosum bi dert bitio digeri baslio.aman neyse canlari sagolsunda napalim
Kizlar bu ara omerde buyuk bi degisim var. Cok sakinledi. Bugun tam 4 aylik olduk. Herkes 4. Ayinda gazi biter diodu. Insallah hep boyle gider.
Selam kizlarr
Misafir vardi bugun azonce gittiler
Ay nerden basliim bilemedimm hepsini okudum da
Benim ev de hamam gibi gece kizamik cikaracam o derece yani.bizde kısma acma da yok kalorifer yaa komurluu heryer ayni yaniyo ama ben gece kavruluyorum yani
Balikesirde dogalgaz faturasi yuzunden bi odada oturup ayni odada yatardik ama yine de cok fazla gelirdi nefret ediyorum dogalgazdan ben yaa
Aysem gozun aydin insallah omercik hep boyle devam eder
Benosum sen o dersi birak sen örgü nakış dikiş yap oyle daha guzelsin :)
Sosim zamaninda alacaktin o akilli telefonu bebek oldu onca masraf tabi simdi kiyamiyon kocana hazir hamileyken nazin geciyoken aldiracaktin :)
Fundos sen de bi evde dur artik geri don yuvanaaa kizzz buralar cok bos kaldi :)
Bizimkisi mamadan oluyor aysem kiz yapsinda ben 3 4 gune raziyim
Bu arada aysem dilini isir aman aman hep boyle gider insallah
Yelo haklisin kiz yalan oldu akilli telefon
Tamam fundos hemen arastiriyorum bu arada aferim pes etmek yok bencede herkesin minnosu olacak
Tabiki ben aysem bizimkinin hic uyumaya niyeti yok gozler fildir filfir
Ayy bilemiyorum ki aysem bebekleri anlamak kolay degil benimkide uykuya direniyor normalde yatan c8cuk bugun uyumuyor agizimda maskeyle sabahtan beri emzirmeye calisiyorum gripim ona gecmesin diye :-(
Gecmis olsun canim. Insallah merte gecmez.
Simdi uyudu ama hicbi yerimde derman kalmadi. Sinirimden agladim artik. Bu cocugun buyudugunu gorecekmiyim ben bazen cok bunaliyorum asla isyan etmiyorum ama cok zor gecio gunler
Allah kolaylik versin size anneciklerr
Maskelerrr aglamaklar oohoooo biz napicaz acaba
Ben size mesaj yazmistim ama gondermemisim simdi farkettim
Bende cocuk da yok ugras da yok ama uyku da yok napcam ben boyle bilmiuom valla
Aysem insallah gecmez gecerse yandik valla
Omer cok zor bi bebek cikti once gaz sancilari son dis derken cok bunaldin aglamakta cok haklisin tabiki isyan etmiyorsun ama sende bi insansin bunalman cok normal
Yelizim sende kendini tedaviye hazirla beslenmene yemene icmene dikkat et
Ayşem kız sen bi müddet ömer için iyiydi uslandı falan deme sakın. ömerin o hali bi gün bile olmuyor. çok zor senin de yaşadıkların, ömer kolay bi bebek değildi ki.. inşAllah bi kaç aya bile kalmadan düzelecek.
Sosim inşAllah geçmez merte bizler bu yaşta çok zorlanıyoruz o el kadar bebek napsın. kakasını da yapar annesi sen rahat ol. kayısı ver
Yelizim senin halin daha bi vahim. anam nasıl uykun gelmez, ben böle diyenlere hep şaşırarak bakmışımdır yaş olmuş bende 35 uyumadan sabahladığım günü bilmem. senin acına bağlıyorum çok zor günler geçirdin ve geçiyorsun acaba ondan mı diycem ama senin normal zamanında da böle olabiliyorsun diye biliyorum..
Sosiye katılyorum sende artık bırak şu zıkkımı ve tedaviye başla canım.. zaman geçiyo yaş gidiyor, kaderimizde daha nler yazılı bilmiyorum
Fundaya en son küsücem ben o olacak yelizin dediği gibi yuvana dön fındaaa
Kiz 6 aylik olsa valla kayisi verecegimde henuz midesi kaldiramayacagi icin veremiyorum
Benos yine yogun musun kiz test sonuclarindan haber yok degil mi
Gunaydin kizlarrr
Sosim kayisi mi :) valla sen de haklisin
Benomm uyku konusunda haklisin ama tek fark eskiden gece uyumayinca oglene kadar yatar sonra yine gece uykum gelmezdi.fekat simdik uykum gunde 3-4 saat en fazla.Sabahlari uyaniyorum cok erken.Genelde o gunku dehşete kapilmis gibi oluyo uyanmalarim sonra zaten uyku falan kalmiyo.Gece de erken yataga girsem buhran geciriyorum oyuzden ben de gozler gidene kadar oyalaniyorum iste
Buarada beni artik en cok rahatsiz eden sesin kapi zili oldugunu farkettim ve an itibariyla sökmeye karar verdim sanki ucbin metrekare ev de duymama ihtimalim var gibi o nasil bi ses
Aceba tup bebek tedavisi mi yoksa psikolojik tedaviye mi daha cok ihtiyacim var diye dusunuyorum buara
Bence tup bebek bebek olunca baska hic bi sey dusunemiyorsun birak dusunmeyi wc ye gitmeye zamanin olmuyor
Haa cok agir depresyon gecirirsin ne bileyim agir psikolojik sorunlarin olur o zaman kesinlikle psikolojik destek al derdim sende her yakinini kaybeden biri olarak normal dogal bi surec yasiyorsun
Hepsi gececek yelo biliyorum gececek kelimesinden nefret ediyorsun ama emin ol gececek
Günaydınnnnnn
yelizim ilk adette başla bence bu defa ama uyku düzenini bi halletmen lazım acaba en geç 12 de yatağamı girsen uyumaya çalışsan
bak ne dicem aç klasik müzik gir yatağa düşünme bişey dalarsın
sonrada düzenli aynı saattte yatmaya gayret et tedaviye az kaldı çünkü başlaman lazım biyerden
bol sebze et düzenli yemeğinide yap kahvaltını aksatma vücudu hazırla canımmm
ayşemm sosyalimm allah kolaylık versin sizlerede zor valla
öyle böyle büyüyolar işte çok şükür
Benoşummmmm ayıp oluyo amaaa
Sosim dogru diyosun canim
Fundam sen de..Esim bugunlerde tutturdu psikiyatriye gidelim goruş diye cunku tam bi paranoyak oldum kendi golgemden bile korkuyorum bide uyurken kendimi cok kasiyormusum sabahlari kalktigimda çenem falan cok agriyo oluyo okadar sıkıyorum demekki kendimi
Biyandan da dusunuyorum babam olsaydi asla ertelememi istemezdi hayatina bak kizim derdi eminim buna.Kendisi icin bile olsa istemezdi