Ağlayakta gözden mi olak???

Allah kabul etsin Yelizim..
Aynen baban olsa istemezdi ve baban için yapmalısın canım. sosime bu konuda katılıyorum bebek doğunca vaktin olmuyor, bak ayşeye kaç aydır tabiri caizse emdiği süt burnundan geldi derler ya o raddeye geldi, senin öle olmasın asla istemem ama sonuçta bebek bu mutlaka seni zorlayacak bi şekilde hiç bişi düşünemeyecksin..
Psikolojik tedavi al onun hiç bir dönemde zararı olacağını düşünmüyorum sadece ilaçlarını alma git konuş dinlesin seni rahatlarsın..

Fundam sende gel o zaman buraya ancak geziyon

Sosim bugün arıycam gene çıkmadı ya.. işlerim yoğun olduğu için gelmeyebiliyorum, birde ben içeri geçersem gelemiyorum..

ama artık pc başındayım şimdi akşama kadar burdayım

Yasak değilmi kız bilgisayardan yandık desene buda benim gibi eski ben gibi yani yazıp durur
Simdide vaktim yok liflerde bitti 3 tane etrafıını döndüm
Daha yapcam çok zevkliii :)

kıızzz senin ki de mi sert bebeklerden
ayşemin ki felaket..

Funda kız başka bişi örsene napcan lifi anam, battaniye falan ne bilim yastık ör başka bişi ör lifi bırak

Sosim içeri işte işle alakalı her şeyi burdan yazıyoz ya bi gün bi tanıdık okuyup aaa buda bizim kız demesin diye öle içeri dedim

Iceri derken okuyan biride mapushaneden yaziyorsun sanacak kader mahkumuyum ben der gibi gerci milletinde isi gucu yok burayi okuyacak
Kiz sert degilde gozbebekleri buyuk ya simdi bide sas yapinca cok komik oluyor
Bu arada biraz once kakamizi yaptik cok sukur

Selam kizlarr

Benosum cidden emdigim sut burnumdan geldi. Sabahtan beri kucagimda. Biraktigim anda nasil bi feryat figan. Kahvaltimi bile biraz once yaptim. Bi agrisi olsa kucagimdada durmaz dimi. Sirf uyuzluk olsun diye yapio. Simdide kucagimda sizdi. Ama artik pertim cikti.
Ben kucukken annemi hic uzmemisim. Bebekligimdede cocuklugumdada hep sakinmisim. Ama esimin bebekligi omerden daha betermis. Her kotu huyunu babasindan almis omerde neyse her zaman en kotusunu dusunup bunada sukur diorum. Baskada bisey gelmio zaten elimden.

Yelom Allah kabul etsin.

Sosim seninde gozunaydin mert kakasini yapmis.

Fundam senin lifleride gorelim artik instagramda

Aysem mert omer kadar degil valla ne yalan soyleyeyim sen cok cektin Allah yardimcin olsun insallah bir an once duzene gire4 sende rahat edersin artik kiyamam yaa cok uzuluyorum sana gercekten
Benim testlerim benos kadar surmedi canim

Hepi topu 3lif örmüşüm çokmu beee
Daha etrafını dönecem ablam ilk benimkini kullanmak istiyomus esi ile ablama vercem çok var onda ama olsun :)
Baska bisey örmem heralde yaa bisüre
Aysemm ömer çok yoruyo seni yaa insallah durulur biraz

Benoşummmmm bu arada senin bu sonuçlar ovülasyona kadar çıkmazsa koruncanmı nolacak
acaba bu ay denesenizmi canım Allahın işi inşallah çok güzel olur bu kez yaa beklemesenmi dr ne dedi tabi buda önemlidee

Selam canlar
Helva yapmayla baslayan hareketli gun daha yeni bitti totomu yere koydum bi banyo yapip :) kv lere gittim epey kalabalikti caydi yemekti derken eve de gec gelebildim banyo yaptim anca uzandim
Allah razi olsun buarada sagolun canlarim

Aysem bu omercik sana cok cektiriyo buyuyunce boyle yaramaz olmaz insallah

Sosim kakaniz icin gozun aydin :))

Findikk liflerden basladin gerisi gelir artik ayni ornekle baska seyler de yapabiirsin aslinda ben tig isinde iyiyimdir aslinda annem cocukken bile zorla yaptirirdi şişi cok sonra ogrendim ama guzel zaman gecirtiyor degil mi

Benoss sen bana ver bakim o bas hekimmidir nedir numarasini ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…