sosim pipisi iyidir inşAllah
Srby aynı şeyi düşünüyordum, düşsünde kendiliğinden olsun kürtaja gerek kalmasın diyordum hep, inşallah senin ki düşmez ama düşecekse de dediğin gibi kanama ile olsun
pıhtılaşma testi yaptılar mı canım.. bak ben onun sonucnu bekliyorum çok anlamıyorum anlattıklarından ama pıhtıda da aynı şey değil mi ?
Umarım bu son olur canım histereskopi oldum canım çizik atıldı tedavi sürecinde maddi manevi yapılması gereken herşeyi yaptık zamanı gelmedi imtihanımız bitmedi demek ki doktorum o gün pek konuşmak istemedi zaten üzgünüz diye kontrole geldiğinde ayrıntılı konuşuruz dedi plasentadan bebeğe oksijen kan dolaşımı olmuyo bu yüzden sanırım biz bebeğin sağlıksız olduğuna yoğunlaştık daha çok önceki düşüklerimden dolayı hayırlısı sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun hepimiz içinKizlarrrrr
Sbry maalesef hepimiz oyleyiz doktorlarin insafina kaliyoruz neler yasadik her birimiz ne yollardan gectik keske elimizden gelen biseyler olsa da degistirebilsek ama napalim nasip iste Allah nasip etmediyse ne yapsak ne desek boş gercekten
Yani tabi yapilan cok degisik tur tedaviler var en basta hic bilmiuorduk zamanla iste birsuru terim girdi kelime hazinemize sen bizden daha cok bilgilisin bu konuda.
Testlerin yanindaysa pihtilasma vs o terimleri sosyal daha iyi biliyor soylesin hangisi oldugunu hani onda da vardi ya sen de ona gore tekrar bi bak istersen
Ne bileyim artik bi sonraki asamada ne dusunuyo doktorun acaba nasil bi yol izleyecek?Bi akrabamiz da surekli duşuk yasiyor pihtilasma da yok rahmine çizik atmislar simdi ozaman rahim daha iyi besleniyormuş o cizigi tedavi etmeye calisirken damarlanma vs daha cok oluyormus mesela iste birsuru degisik seyler var mutlaka senin icin de hayirli bi cikiş vardir sabret hele bi şu donemi atlat insallah bu son hüsranın olsun
Evet dogru canim hayirlisi nezamansa ozaman olsun saglikla olsunUmarım bu son olur canım histereskopi oldum canım çizik atıldı tedavi sürecinde maddi manevi yapılması gereken herşeyi yaptık zamanı gelmedi imtihanımız bitmedi demek ki doktorum o gün pek konuşmak istemedi zaten üzgünüz diye kontrole geldiğinde ayrıntılı konuşuruz dedi plasentadan bebeğe oksijen kan dolaşımı olmuyo bu yüzden sanırım biz bebeğin sağlıksız olduğuna yoğunlaştık daha çok önceki düşüklerimden dolayı hayırlısı sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?