Ağlayakta gözden mi olak???

günaydın kızlarrrr

Yelomm yaşa be hemen bulup vereyim hakkından bi tek sen gelirsin valla

Sosim onu da düşünmedim değil, gidiyim özele y aptırıyım dedim çıkmış bütün sonuçları alayım kalanı özelde yaptırıyım dedim ama sonra zaten özelde de çıkacak gün sayısı burayla aynı olur diye vazgeçtim ama düşünmedim deil.

Fundamm mecbur koruncaz doktor bu sonuçları alana kadar yasak dedi, şimdi korunmam bebek gelir gene bişi olur düşer hem vicdan azabı çeker hemde büyük pişmanlık yaşarım o yüzden beklerim napıyım ama bu ovü. gününe kadar çıkamaz diye düşündüğümden çok canım sıkılyor da çaktırmıyorum bakmayın..
hayırlısı napalım vardır bi hayır diyip çekiliyorum..

Ayşem ömercik akıllancak inşAllah büyüdüğünde yaşına geldiğinde böle olmaz uslu bi bebek olur. gerçi kocan yaramazmış inşAllah onun gibi olmaz, annesi babası çok mu dua etmişler biz çektik sende çek diye

kız devlette gitsem gene aynı bir ay yine bekliycem gidersem zaten özele giderim valla böle beklemektense veririm parasını kurtulurum napıyım canım ya

canım o kadar tutmaz çoğunu orası yaptı ya bi pıhtılaşma kısmı kaldı diğerleri çıkmıştır sormadım ama onlar uzun değildi. bilmiyorum sosim canım bu duruma çok sıkılıyor iki ay olacak ya bu kadar vurdum d uymaz bi hastane olamaz..
işim de çok hastenenin bi yetkilisini mi arasam ya da gitsem mi ama ben böle cıngar çıkaracak bi tip değilim ki gitsem napcam yok diycekler dönecem

Kanamam gelmeye başladı kızlar içim temizlensede kürtaja gerek kalmada bari kötünün iyisini düşünmeye çalışıyorum artık napıyim
Benim düşüklerim bebeklerim benden beslenemediği için oluyo sanırım o yüzden gelişemiyolar öncekilerin patoloji sonuçlarına bakıp tıbbi terimleri araştırıp baktım ikisinde de bebeğin anneden beslendiği plesanta mı oluyo ne oluyosa o enfeksiyon kaptığı ve bebeklerin beslenemediğini bu yüzden gelişemeyip düştüğü yazıyo bu seferde bebek gelişemedi dedi dr demek ki yine aynı şey oldu ama gittiğim bütün drlar bebeğin sağlıksız olduğunu bu yüzden düştüğünü söylediler napıcam kime inanıcam bilemedim

sosim pipisi iyidir inşAllah

Srby aynı şeyi düşünüyordum, düşsünde kendiliğinden olsun kürtaja gerek kalmasın diyordum hep, inşallah senin ki düşmez ama düşecekse de dediğin gibi kanama ile olsun
pıhtılaşma testi yaptılar mı canım.. bak ben onun sonucnu bekliyorum çok anlamıyorum anlattıklarından ama pıhtıda da aynı şey değil mi ?

Yapıldı canım normalde bişey yok araştırdığım kadarıyla netten falan plesantada pıhtılaşma oluşabiliyomuş bu da bebeğin beslenmesini engelliyomuş
İlk tedaviye başladığımda dedim doktoruma yapılmış demi diye düşük yapanlar tutturmuş bi pıhtılaşma sanada yaptık merak etme dedi doktorların insafına kaldık yani

Kizlarrrrr
Sbry maalesef hepimiz oyleyiz doktorlarin insafina kaliyoruz neler yasadik her birimiz ne yollardan gectik keske elimizden gelen biseyler olsa da degistirebilsek ama napalim nasip iste Allah nasip etmediyse ne yapsak ne desek boş gercekten
Yani tabi yapilan cok degisik tur tedaviler var en basta hic bilmiuorduk zamanla iste birsuru terim girdi kelime hazinemize sen bizden daha cok bilgilisin bu konuda.
Testlerin yanindaysa pihtilasma vs o terimleri sosyal daha iyi biliyor soylesin hangisi oldugunu hani onda da vardi ya sen de ona gore tekrar bi bak istersen
Ne bileyim artik bi sonraki asamada ne dusunuyo doktorun acaba nasil bi yol izleyecek?Bi akrabamiz da surekli duşuk yasiyor pihtilasma da yok rahmine çizik atmislar simdi ozaman rahim daha iyi besleniyormuş o cizigi tedavi etmeye calisirken damarlanma vs daha cok oluyormus mesela iste birsuru degisik seyler var mutlaka senin icin de hayirli bi cikiş vardir sabret hele bi şu donemi atlat insallah bu son hüsranın olsun

Umarım bu son olur canım histereskopi oldum canım çizik atıldı tedavi sürecinde maddi manevi yapılması gereken herşeyi yaptık zamanı gelmedi imtihanımız bitmedi demek ki doktorum o gün pek konuşmak istemedi zaten üzgünüz diye kontrole geldiğinde ayrıntılı konuşuruz dedi plasentadan bebeğe oksijen kan dolaşımı olmuyo bu yüzden sanırım biz bebeğin sağlıksız olduğuna yoğunlaştık daha çok önceki düşüklerimden dolayı hayırlısı sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun hepimiz için

Evet dogru canim hayirlisi nezamansa ozaman olsun saglikla olsun
Vardir bunda da bi hayir belki de Allah seni daha cok uzecek birseyden korumuştur bilemeyiz.

Selam kizlar
gelemedim pek. Herkes nasil
sosi merdonun pipisi hemen iyilesir insallah
bu arada benim sesim gitti. Dun aksam hicbirseyim yoktu. Gece kalktim ses cikmio. Bogazimda acio ve oksurukte baslio: )
Bugunde k.valideye geldik.

Selammm

Sbry canım gerçekten yaşadıkların zor Allah yardımcın olsun.. Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün.. Sağlıklı bebekle tabiki. Hayırlısı herşeyin hepimiz için.

Kız ayşem ben sınava girdim geldim dersa oturdum sizi merak ettim ama yazan olmamış

Yarın son sonra rahatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…