Ağlayakta gözden mi olak???

Kız iyiydi geçereim herhalde
Doğru dürüst çalışmadan gene iyi yaptım yarım saatta bitti sınav

Ee mühendis olmuşsun kız bak bize
Şükür memurluk ama ben okuyarak olmadım

Ayy oda iyiymiş emzircem aman durmadı de kaç oohh

Şükür evet . Bende bi mimarlık okumak isterdim ama olmadı kafa geç bastı ama iş işten geçmişti

He yaa anlaşmış gibi herkes birden yazdı

Ayy keşke olaymış ama bak yaz kızım oldu
Evet onlarda olaydı ama ben sınava çalışcam bugün olmasın

Kızlarrrrr depresyondayım sanırım bi mutlu oluyorum bi ağlama krizine giriyorum psikologa mı gitsem napsam
Bugün ciğer gibi parçalar düştü ağrım bari azaldı

Canım kolay değil geçecek bende senin gibi oldum. Bence kendiliğinden düştü buda iyi bişi kürtajın verdiği psikolojik etki daha kötü malesef. Keşke hiç yaşanmasaydı ama takdir öle.

Kendini gerçekten çok kötü hissediyorsan altından kalkamayacak gibi düşünüyosan destek almak iyi olur. Senin yaşadıkların çok ağır malesef ama biliyorım ki bunu veren rabbim sabrını gücünüde veriyo.

Belki böle konuşuyoruz diyr kızıyoda olabilirsin ama elden gerçekten bişi gelmiyo

Olur mu öle şey canım kızar mıyım ben bırda teselli buluyorum diye giriyorum 3.kez aynı şeyi yaşamak gerçekten çok zor etrafımdakilere güçlü görünmek daha çok yoruyo beni bazen hiç anne olamıcakmışım gibi geliyo kötü düşünüp kötüyü çağırmak istemiyorum ama vesvesede yapıyorum çok

Ee bende iki kez yaşadım. şimdi sonuç bekliyorum bi yanım korkuyı bi yanım iyi çıkacak diyo ee bi daha yaşarmıyım korkusu had safhada. Bebek desen bu kadar çok isteğimi kimse düşünemiyo bile.
hepimizinyaşadıkları hemen hemen aynı ama dediğin gibi hep güçlü kalmak zorunda olan yine biziz

Ağla rahatla ama içinde tutma canım etrafındakilerle konuşmadan olmuyo. İçine atmak dahada kötü ediyo insanı

Eşin içinde zor onlarda çok üzülüp belli etmeyen taraf genelde

Kizlar selam
Aysem gecmis olsun
Sosim hayirli olsun kirkiniz ne cabuk geciyor zaman :)
Sbry bu donem bu sekilde seyler hissetmen normal daha cok yeni yasadigin ne hissediyosan onu yasa aglaman geldigi kadar agla sana iyi gelecektir guclu olmaya calismak daha cok yipratiyor insani kayiplarindan sonra
Findik kurdu nerde yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…