Ağlayakta gözden mi olak???

2 saat once yazdigim mesaj: ) yazmisim kalmis oyle : )

Sbry Allahim sabirlar versin.o nasil laf oyle tabiki Sende anne olacaksin. Hepimiz farkli imtihanlardan gecioruz. Seninde imtihanin bu Insallah bu gunlerin gececek. Gec olsun ama saglikli bebeklerin olsun.

Yelomm sagoll. Sesim hala yokk : )

Kız yelomm yok öle alınmam ben espiri yaptım
Ders çalışıyom kız kaç hafta önce çalıştıydım soruları çözüyorum

Ayşem sorma onlara bende sinir olurdum iyiyse iyi kötüyse kötü

Bende sınava girdim gene güzel geçti bi ders çok zordu oda kalırsam kalayım önemli değil

Sonra temizlik yaptım
Sonrada ıspanak yemeği için mutfağa bi girdim iki saat yıkamayla uğraştım yaw sinir oluyrum yıkamaya

Şimdi de oturdum belim koptu

Aysem gecmis olsunn
Cay pansumani nasil oluyo kizz

Benosum hadi gazan mubarek olsunn
Ben de bugun biraz temizlik yaptim en azindan 2 odayi temizledim.Onlar da boş odalardu zaten
Ve farkettim ki epeydir adamakilli temizlik yapmiyormuşum ve bu ara kendimi temizlige vermeye karar verdim cok iyi geldi valla

Selammmm canlarr

Bizde cuma akşamı arkadaşlara gittik eşim araba kullanamayacak haldeydi gece :)) orda kaldık tabi
Sonra yoğun geçti simdi oturdum dizimi izliyorumm
Aysemmm geçmis olsunnn
İnsallah çabuk düzelir ömerimm

Benoss insallah geçersin derslerdeen

Yelizimm temizlik zevkli oluyo bazen benide en yoran banyo ellerde gidiyoo

Sosi nerdee

Ben temizliği eskiden severdim ne zaman buraya geldim yurtta kalmaya başladım elimi bişeye sürmedim o zaman bitti bende temizlik rahatlığa alıştım şimdi zoruma gidiyo

Fındık hamgi dizi kız ?

2 senedir ayagim deniz kum gormedi bu sene erken rezervasyondan aldik valla sizde alacaksaniz bence kacirmayin acilmis cunku cogu otel
Tsk ederim bu arara fundoscan

Yaaa şuan karışık ve ketçaplı bi tost yapasım varrrrrr
Zor tutuyom kendeimiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…