Ağlayakta gözden mi olak???

Bende 7 gün gidim pinekklemeyi sevmiyom oteldee gezme olcak bana
Sizde hep antalyaya gidiyornuz kızzzz

Yaaa kilo almısım zaten yersem çok fena olur uykuda tutmaz böle oooooof offfff

Antalya yakin oluyor bize fundos
Aysem nazar duasini oku canim bide acik ilik cayla gozlerini pansuman yap Sık sık gecer insallah gecmis olsun uzuldum omere simdi :-(

Sosim ne yurt dişi benim bundan once zaten her tatil firsatini kasta degerlendirme istegim vardi bundan sonra o istek on katina cikti.Biyere gitme sansim varsa da orasi yine kas olur babam olsaydi da oyle isterdi yani cok ozluyodu beni yine oyle yapicam
Fundam yap gitsin bee amannn :)
Buarada ben de otel ici tatili sevmem ama cocuklu ailelerde en mantiklisi oyle oluyo gercekten cocugu sirtina vurup dag bayir gezmek ecnebilere gore bizim cocuklar pek bi kirilgan oluyolar :)
Aysem gecmis olsun canim yaaa
Ne ic karartmasi burda herseyimizi paylasiyoruz tabiiki bizimle paylaş hepimiz oyleyiz kizzzz

Olurmu öyle şey çok mühim tabiki
insanın içi gidiyo yaa sende anasısın ne haldesin kıyamam ya
Off zor yaaa minicik beebek sana muhtaç insallah sabaha hiçbiseyi kalmazzz

günaydın kızlarrr

öncelikle ayşem geçmişo lsun.. ömer'in gözleri çok güzel olduğu için nazar değmesi normal. inşAllah bugüne bişeyi kalmaz.

Sosimm kız hayırlı olun şimdiden tatiliniz en iyisini yapmışsınız.. bizde baktık ama tarih belli olmayınca sıkıntı oluyor.. ama fiyatları çokta ucuz gelmedi bana nedense..

Yelizim kız bende tatil anlayışım sen gibi denebilir, ailem ile olayım daha iyi diyorum.. tamam deniz kum güneşe de hayır diyemiyorum ama ailemle daha mutlu oluyorum nedense ama sizin bu yaz gitmeniz iyi olur, hem senin için hem eşin için iyi gelir diye düşünüyorum.

Fundam kız senle pek görüşemez olduk ha. senin geldiğinde ben, benim olduğumda da sen yoksun tutturamadık pek,

Aysem nasil oldu omerin gozleri insallah iyidir
Yelo haklisin canim sende yazlari hep gidersin o zaman
Benos 4 kisi 7 gece 5 yildiz hersey dahil 3600 e aldik kisi basi 900 a geliyor merte para vermiyoruz tabi ki

4 kişi kim kız kayınvalide peder de mi var.. söylemiştin öle bişi ler bizde gitsinler iyi olur falan diye yorum yaptıydık
eğer öleyse hadi iyisin mertoya bakacak ekstra birileri çıkta yani.. hele de yaza ele avuca gelir ki tam eğlencelik oluyor öle havuz bizzat yaşadım

Vay bee sosim seni takdir ettim ben 6 cocuk da olsa oyle birsey yapmazdim valla
Hele de benim kp amann allahimmm
Buarada selamlar herkese canlarrrr

Yelo annem hic ucaga binmemisti bize siz ise girin beninbi ucaga bindirin demisti kendi maasi olmasina ragmen bizden istemisti ama nasip olmadi
Gecen senede kv cok sordu nasil oluyor oteller ben hic gitmedim falan deyince icim ciz etti esime seneye hep beraber gidelim dedim dunde aldik iste benim kv ve kp iyiler Allah razi olsun ama kotu olsalardi boyle bisey yapmazdim herhalde

sosim en iyisini yaparsın canım.. benimde olsa öle yapardım ha benim annem ha eşimin yazık yani, gönülleri olsun.
hemde sana çok faydası olur mert'e bakarlar sende rahat rahat tatil yaparsın.

Yelom hoşgeldin.

Ben hasteneyi aradım sinirim gene tepeme çıktı, yarın sabah gidip başhekime şikayet etmeye gidiyorum. bu kez de kurul kararını bekliyor dediler, malzeme eksikliği olamazmış öle bişi denmezmiz, aradım 184 ü üniv. hastane şikayetlerine bakmıyorlarmış gidip başhekime şkayet etmem lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…