Ağlayakta gözden mi olak???

Sosim en guzelini yapmissin karsindakinin insanligina bagli boyle seyler tabi.Benim kp babamin cenazesine gelmedigi gibi beni de hic aramadi.Yani ona okadar öfkeliydim ki beddua bile ettim dönünce gidip agzima geleni soylicem dedim.Hatta esime keske senin baban ölseydi bile dedim
Ama aradan zaman gecti tovbe ettim cok pisman oldum 3 gunluk dunya yarin bisey olsa pisman olurum bu dusunduklerime diye.yine de evime geldi esim kapiyi actirmadi kavga gurultu actim buyur ettim yani napim.Tabi bu durumdan sonra bi baba kiz iliskisi olamaz aramizda o ayri da isteseydi yanimda olurdu bu yuzden benim esimin ailesiyle oyle guzel bi iliskim olamaz hicbizaman
Benim babam hep bize dedemi anlatirdi kelimelere sigdiramazdi sonunda ahh kizim iste keske tanisaydiniz derdi biz de icerlerdik keske azcik olsa gormus olsaydik diye.Dedem de genc vefat etmis.Babamla ayni yasta
Simdi Allah ömür verirse ben de cocuklarima ayni seyi yapicam ve onlar da keske taniyabilseydil diyecekler ama esimin babasi hic hayatimizda olmayacak dolayisiyla cocuklarimizin dede diyebilecegi biri de olmayacak

Yelizim çok ayıp etmiş, bende olsam çok kızardım, böle şeyler önemli şeyler, aramaları sormaları gelmeleri çok lazım şeyler ama sen yine de beddua etme canım. döner dolaşır Allah etmeye, varsın soğuk olsun ama sosinin dediği belki ilerde düzelir.

Sosim çıkmamış sonuç kız, kurul kararı bekliyormuş öle dediler. bende sinirlendim gidip şikayet etcem çabuk çıksın diye usulen yapcam yani işlemleri hızlandırsın diye, telde sinirli sinirli yetkiliyle görüşcem diyince adam gibi cevap verdiler, yoksa çıkmamış diye sallıyorlardı bende bende ses etmiyordum bugün ses edince hemen bilgi verdiler.

Kızlar ben geldim Nasılsıniz bakalım ooo sosim tatil planları yapılmış bile hadi gözunaydin benos çıkmış sonuçlar fundam sen naptin aysem çok geçmiş olsun ömere yelom boşver kp falan kimse kimseyi düşünmüyo malesef
Bende doktora gittim kontrole için temizlenmiş hiç gerek yok kürtaja bikaç gün daha sürer zaten kanama dedi bebeğin kromozom analizinin yapılmasına rağmen yine embriyo da nedenini bilmediğimiz başka bi problemin oldugunu denemekten başka bi çaremiz olmadığını söyledi Şubat adetinden sonra gel dedi

Aman yok sosim ben bu saatten sonra iyi olmak da istemem herkes yerinde iyi olsun orda herkes sordu esim cok mahcup oldu cunku buralarda cok onemlidir gidilmesi gerektigini cok iyi biliyolardi
Aman neyse herkes kendine yakisani yapar sonucta
Benosum iyi yapmissin azcik sesini yukselt cingar cikar kizz baska turlu olmuyoo
Sbry hosgeldin
Ya ben soyle dusunuyorum hani hicbir sorun yokken de tup bebek tutmayabiliyor simdi senin embriyoya pgt yapildi ama tutmamasinin ozellikli bi nedeni yoktu belkide baksana
Allah bundan sonraki ilk tedavinde kavustursun insallah seni bebegine
Ve hepimizi

Valla benos senin bu testler yilan hikayesine dondu insallah sonucu iyi gelir
Sagol sebos insallah gidebiliriz sonucta 7 ay var
Insallah subatta iyi hayirli haberler alirsin canim iyi seyler dusun iyi olsun hersey

Yelo oradada gelmedi mi taziyeye evine kp in
Burda geldi canim bizim eve
Hatta bi 10 dk esim kapiyi acmadi actirmadi itiş kakış yasadik epey.O ara babasi da gitmedi zili calmaya devam etti.
Nihayetinde ikna ettim gittim actim
Benim yerimde onlar olsaydi acmazlardi ve ben acmasam kimse kalkip da bana bisey diyemezdi.Ama babam yasaydi ve ona sorsam kizardi.Karsidakinin sana nasil davrandigi senin degil onun nasil biri olduguyla alakalidir derdi.oyizden bosverdim ben ölümlü dunya degmez

Ayy sormayın tam yılan hikayesi oldu

Sbry üzücü bişi yaşadın ama insan kürtaj olmadan düşüse sevinebiliyo bizim öle olmuştu şükrede şükrede bi hal olmuştuk. İnşAllah şubat uğurlı gelir vakti o zamandır.

Yelizim en güzeli böle zaten sen onlar gibi olma zaten büyüklük sendeki

Benoş sende ben gibi patiği ayağından çıkarmıyon evde zaar

Kızz örnek çok basit gözüküyor çokta güzel örmüssün bende o modele basliimm renk değisimini nasıl yapıyon kız her dönüste koparıyomusun diğer renkle bağlıyonmu

Napim kızzz kafayı yerim hep evdee
ablamın çeyizi gidecek h.sonuda
anneme geçicem yine yarın veya çarş.

Evde olduummuda iş güç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…