Ağlayakta gözden mi olak???

Kiz sen demiyomuydun isten ciksam evde otursam diyee
Ben de sana dedim ki isten cikinca evde durmak istemiceksin bunalicaksin diyee hatirlarsan :)

Günaydınnn

Kız funda unuttum ben sabah hastaneye gideceğimi yazamadım keşke gece yazaymıştım
Örgü kendi halinde artıyı her renkte kesiyorum walla yöntemi varsa bilmiyorum
Arkası ipten geçilmiyo hepsini bide saklamaya uğraşcam

Kızlar gittim çıkan sonuçlarda bişi yok asıl pıhtı olan çıkacak ya neymiş malzemelri yokmuş şikayet dilekçesi verdim. Başhekim yardımcısı ile görüştüm kurulları hamgi lab. Da yapılacağına karar verecekmiş daha düşünün bu hafta dedi ama yalan arayın dedi sorun en az bi ay daha beklerim aha yazıyom buraya. Elinde bi dilekçe gösterdi kadının ki eylül ayına ait 3 ay olmuş düşünün benimki onunkinin yanında devede kulak gibi kaldı. Böle bişi yok üniv hastanesi diye devlet yardım etmiyo böle saçmalık olmaz.
Volkan konak boşuna yazmamış cerrahpaşa şarkısını adam haklı sağ girer ölü çıkarsın 8.30 dan beri koşturdum düşünün ve saat 10 geliyo işim bitti ki aldıpım sadece sonuç

Smear yaptılar ya en altında iltihap yazıyo anlamadım smear yaptıran var mı aranızda gerçi nettende bakıcam

Günaydınnn

benoşum benim smeardada küçük bi yara çıkmıştı biokadin diye kahvverengi bi fitil verdiler bitene kadar kullandım geçti hemen genelde fitil veriyolar
sana belki hap verir ama mühim bişey değildir bence korkma belkide şuan yok taa nezamanki muayenenin sonucu
yaa inşallah dediğin kadar uzamaz yuh yaaa ne kadar ağır gidiyo
Beklemek çok zor yok yere yaaa

yelizim kızz evde pek kalamıyorum arada özlüyorum vakit geçirmeyi hatta ama hepten ev ve net olsa sıkılırdım vallla :) ama isten çıktığım için çok mutluyum hiç pismanlık yok daha hiç sıkılmadım

Sosii mert nasıl

Aysemde iyidir insallah ömerimizde

Mert iyi fundos teyzesi simdi memede ellerinide acmis keyif yapiyor sipa
Bu arada elinizi cabuk tutun oglum erkek oldu omer sunnet olmadigi icin secim hakki bize gecti
Sen nasilsin fundos tedavi ne zaman insallah

Ohh teyzesi yesin onuuu emsin sıpa yarasın anasının sütü
canım drbanaocakta yapalım dedi ama eşimin ailesi gelcek yılbaşına bide ablamın düğünüde ocakta yaa başlamak istemiyorm sakinbi zamanda olsun istiyorum şubat olabilir
adeti bekliyorum şimdi gelsinbitsin rapor için gidicem tarama yapılcak testler ekg vs.

ayyy ne oldu kızlar komşularla kahvaltı yapıyodk sütçü geldi aldık eve geldim pazara gidecez 1 saat sonra aceleyle sütü ocağa koydm kaynasınmayalm çıkalım
sabahtanda banyoyu domestoslamıştım
oraya daldım durulamaya
süt taşmış ocak batmış onu temizledim sütün yarısıda gitti banyoyuda ovdum tekrardan perteçıktım

Selam canlar
Herkes iyi mi
Sosim mert konusunda sana katiliyorum oncelik onun nihayetinde erkek oldu :)
Omercik anca gaz cikarsin elin oglu sunnet bile oldu :)
Benos ben de cok sinirlenirdim aynisini yasasam ne desen haklisin valla da ne olacak peki beklemeye devam etmeyi dusunuyo musun?Ama o sonuclar cikmadan da birseye karar verilmez ki
Fundam senin de hakkinda hayirlisi canim tup bebek tarihi icin
Gez tabi napican evde oturunca insan dusune dusune bi hal oluyi

Yelizimmmm sen bu adette başlıyonmu canım erteleme tabi imkanın iş durumunuz ne şekilde hazırsanız yani uzak sizin için git gel olayı var odamühim ama ben seninde bir an evvel başlamanı istiyorum

Allahın izni ile 2015 de hem hamile hemde anne olacaz kızlar
benoşum yelizim beeen twinim ve sabom
ve dileyen bizim gibi böyle çekenler önce yaşasın inşallahh
pazara gidecez şincik

Adetin 2. Gunu bi aksilik cikmazsa baslamayi dusunuyoruz canim bakalim o gun gelsin de
Yum gunum gecti ama hala sag kasigim agriyo insallah kist falan olusmamistir

Ayy o sutu temizlemek cok zor hele bi de kokusu gecmis olsun fundos
Fundos ocak yogun gibi gorunuyor bencede sakin bi ay olsun
Yelo sende hemenn kotuyu dusunme kuzu yaa kist falannyoktur insallah
Omerin asisi vardi 4. Ay nasil yaptiki aysem zormus diyorlar 4. Ay asisi

kızlar valla ne diyeceğimi bilemiyorum ben saldım çayıra mevlam kayıra diyorum. valla özel hasteneye bi sorcaz bakalım kaç zamanda çıkar yakın zamanda ise yaptıralım dedik ama benim yum günleri bu hafta ile haftaya yani bu zamanda olmadığı için bu ayda kaçtı kaldık diğer aya o yüzden aklım çok karışık çookkk
ben bu aya o kadar ümitlenmiştim ki hayal kırıklığına uğradım resmen.

Sosim kız keşke olsada bebeler senin oğluna içinden seçsen biraz bekliycen kuzum bizimkiler gelene kadar senin ki koca dana olur

Yelizim haydi o zaman hayırlısı ilk sen başlıyorsun hakkında hayırlısı ve inşAllah gelir bebişin..

Fundam senin de şubat sbry ın da şubat sanırım benimde o zamana kalıyor
Bakalım halay nasıl kurulcak twin den haber yok. o napıyor acaba ?

ayşemde paşayla gezmelerde

Benosum sor bakalim eger erken cikarsa yaptir artik mecbur napican zaman kazanmak icin
Sosim aynen ayse hanim kapi kapi geziyo valla
Kizz hani 3. Ayda mi ne verem asisi vardi ya bebek icin.Buna dediler ates oluyo huzursuz oluyo gorceksin cok zor falan cocuga asi yapildi ne bi huysuzluk ne ateş hatta ignenin yapildigi yerde bi iz bile kalmadi asi tutmamis olabilirmi acaba diye dusunuyoz biz de oyle bi ihtimal varmis duydugum kadariyla

2. Ay da yelo verem asisi bizimde 8 ocakta olacak ama asi tutmama gibi bi olayin oldugunu hic duymadim her bebekte olacak diye bi sey yok bence

Kız patiklerin çeyizden çoğunu rahmetli anneannem yapmıştı ama kayınvalidenin de verdikleri var bu hamgisi bilmiyorum en sevdiğim o. Hepsi ayağıma olmuyo çünkü

Funde dediydi ben evde patiksiz gezmem bu yaz üşüdüm ya yazın bile giymişliğim vrdır

Guzelmis bende bu yaz cok aradim alip giymek icin yani kis icin ama bulamadim dun annemin ceyiz sandigini actim bi baktim 10 tane patik alip giymeye kiyamadim
Yazin bizim eve gelin detoks yapmis olursunuz
Ayy eskiden yemek muhabbetlerimiz vardi simdi neden yok kanka gidince yine aksam menuleri isterim sizden

Kızz kıyılmaz belki ama bence giy senin üşütmemen lazım ayaklarını emziriyon deli kıy birine

He yaa bencede iyi fikir oluyodu sen şimdi rahatsın ne güzel bende hergün aynı dert
Zaten tek çalışan benim aranızda psiklojik olarak çok etkileniyorum
Hele fundayı görünce sonum iyi değil sebep sizsiniz bilesiniz

Bu arada ben özcanın dizisini beğendim orda karısı rolündeki kadın var ya bu tarz benimdeki melek diye bi kız var ya nasıl benZiyo gördünüz mü hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…