Ağlayakta gözden mi olak???

Aaa hislerime tercuman olmussunuz ben de melegi ilk gordugumde acaba o hatun mu diye dusunmustum gercekten cok benziyorlar
O diziyi ben de izliyorum hatice sendile hernekadar gicik olsam da ağlak karı sevmiyorum hicc
Ben kurufasulye pilav yaptim bugun :)

Ayy öleymiş sosi yaa açınca şok oldum en sevmediğim şey tekrar dizisi..

Olmaz sosi bende evde oturmak istiyorum banane

Yelom menü sağlammış sende.. Bende artık akşam hafif şeyler yapma derdine girdim eşimde göbek aldı yürüdü ya ekmek yememeye başladı ona uygun yemekler yapmaya başladım ağırlık salata tabii

Ayyy benoşşş benim ayaklaradabazı patikler olmaz neden hep 38 numara bunlar derim
Benimde çeyizlik dolu ama 2 taneyi dönüsümlü giyiyorum çok seviyom

Ayrıcada benimde favori dizilerimdenbahsetmistiim hatta begümü çok severim dediydim yani kahramanın esi defne :)) haticeyide severim oyunculuğu basarılı tuğbadan iyi :)))
Yalnız ye8i bölüm yokkk ((
Bizim menüde levrek salataydı
Bencede kısın salata harikaa roka tere hele
Kıvırcık havuç turp offf

Çalısmamak çok güzel bi duyguuu
Sabahın köründe giyinip çıkmeak yokkk :)

Anam gelmil çalışmamak ne güzel diyo beni de geriyo

Kız o diziye bende bayıldım ilk iki bölümü izlemedim biliyonuz ben yemek yaparken dizi izliyorım baktım izleyecek dizi yok du bi izleyim dedim bayıldım şimdi kaçırmadan devam.
Özcan ı sevmem ama adamın yaptığı film olsun dizi olsun izleniyo halediyo yani.

Kız sizin menüde güzelmiş dediğin gibi roka tere bende bayılırım
Bilir misiniz bilmem ama Benim annemler dağ bayır ot toplarlar bayılırım onlara limon sık ye biz otçuluz walla .

En güzeli sağlıklısı benoşummm
normalde pazarda bilirsin demet başı 1 tl genelde
bugün şok olduk 50 kuruş sırayla poşete doldurduk maydonoz dere tere roka göbek taze soğan koca poşet limonsık ye oh miss habide pembe turpla kara turpuda dilimleyip limonluyom çok yeriz acaip faydalı yaa bu seneehersey çok bol kız mandalin portakal filan bol ve ucuz ne güzel yaa

Ben konusunu çok sevmistim bebekten dolayı
asılamamda tutmayınca bunalımdım yaaa annem halime çok ağlamıstı beni öyle görünce
Sonra bigün açtı telefonu starı aç bak neler var ne güzel bi mesaj veriyo kadın hiç anne olamayacak neler var gör sen sükret sorununuz yok olacak dedi çok kötü oldum izliyom anne kaçırmam ben bu diziyi dedim :))

Annam yesillikcilere bakkk
Benom biz de kasta dag bayir ot toplayip yiyenlerdeniz :) ama burda bi maydanoz mubarek odunsu bitki insanin yiyesi gelmiyo ben de yesillik cok severim her turlusunu
Ben de dûn kirmizi lahana tursusu yaptim bakalim nasil olcakk

Hu huu ben geldimmm

Bak sen sosiye helee oglumun pipisine neler demiss bizde 6-7 sene sonra erkek olacaz insallah. O zamana kadar bizi bekleyin kizlarr

Bu arada 4. Ay asisi agir gecti omer cok ateslendi. aksaminada oksurmeye basladi. Pazar gunu acile gittik hrmen. Oksurugu artti. Yrn yine dr a gidecez. I sallah cok ilerlemez.

Bugunde gorumcem cagirdi,bi degisiklik olsun diye.
Gozlerinede damla aldik. Cok sukur simdi iyi.

Benosum senin olayada ayrica uzuldum. Nasil dengesizliktir yaa. Simdi ne zaman cikacagi belli degil dimii

Yelomm fundammm

Hoşgeldin ayşemm
Gözlerinin geçmesine sevindim ömerin inşAllah daha da iyiye gider

Sorma bende deli oldum ama yapacak bişi yok. Aynen ne zaman sonuçlanacağı belli değil ben çok kararsızım

Funda dediğin gibi kız pazar olayı süper en sevdiğimdir zaten pazar alışverişi toplayıp geliyorum
Portakal alın bol bol yiyin yada sıkın için biz öle yapıyoruz soyup yemeyi sevmiyorum ama sıkmaya bayılıyorum

Yelizim senin bulunduğun yerde millet nasıl yaşıyo ben şaşırıyorum anam hiç mi bişi olmaz et et nereye kadar yaw

Bence anasını kıskanıyo bu oğlan hep ilgi bekliyo :))))

He yaa pazar çok zevkli hele bizimki a dan f ye giyim züccaciye sokakları ordan yukarı gıda talan ediyoz

Dün nurellayla ivanada kızlara dedi neden hep lüks yerlerden giyiyonuz pazarlar sahane bi gezin

Ayy yelizlerin orada hakaten çok sıkıcı ya
Büyük marketlerde vardır ama migrosta filan heralde bol bol yemelisin tedavi öncesi

Ayşem rezene iyi gelir aslında vermiyon mu bişi canım ?

Ne güzel kız benim herif hemen sıkılıyo deli eder beni hemen girip ilk gördüğü yerden alıp çıkacak.

Annem tv de sabah kuşağında doktorlar konuşuyo ya orda dinlemiş maydonoz nane falan düşüğe sebep oluyı diye tabi hemen bana yeme onları kes hemen dedi bende eşime söyledim böle böleymiş diye eşimden de hiç beklemen öle bişi yasakladı bildiğin nane maydonoz yiyemiyorum
Ama şöle de bişi var ben inanılmaz derecede baharat tüketen kuru kekik nane. Ayrıva canlı nane maydonoz dereotu o yüzden korktum da kestim bakalım.

Yediklere dikkat etmek lazım

Ya illaki var her sebze her meyve burda ama gozume cok iri geliyolar ben alismisim anamin bahcesinden yemeye napim
Benosum o konuda haklisin ben de nane kekik baharat olarak cok kullaniorum nane maydanoz dereotu salatalarda iste aliskanlik ama tedavide insallah benim de aklima gelir de yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…