Ağlayakta gözden mi olak???

2 tane bitmisti yarın sahibine teslim edilcek ablama vercem pazar günüde çeyiz götürcez zati gerçi en az 50 tane var ama ilk benim yaptımı kullanmak istiyomus geçende esimin kuzeni istedi çok beğendi ona yapıyorum simdi bitane bitanede sökmüstüm çok kötü
Sonra ara vererim artık :))

Günaydın kızlarrr

Evet baharatı azaltıyoruz, maydonuz, dereotu, naneyi taze olarak çok az tüketip kendimize bakma moduna giriş yapıyoruz

Benim de gene örg yarım kaldı ip yetmedi ya eminönüne gidip ip almaya üşenirim ben ne güzel her akşam örüyordum ki bide battaniye kolay kolay bitecek bişi değil

Ne
nerdesiniz siz hanımefendiiii sen hiç merak etme beni, ben topik topik seni arayım

Selam kizlarr

Sosim hadi hayirli haberlerle gel. Benim kirk kontrolumde iltihap cikmisti,fitil verdi dr. Birde smear testi yapildi.

Benosum herseyi icirdik kizz. Babasi kilikli hicbit tedaviye cevap vermio: ) babasina ozel ilaclar yapilmis o bile kar etmemis. 1 yasina kadar cekecem heralde.

Yelomm hem nazli hem aksii. Butun kotu huylari bunyesinde barindirio arkadasss

Lifcibasiii : ) ojeyle yunun yanyana ne isi var kizzz

Benosum sanada ip dayanmio kiz masallah : )

Ayşe hakkat senin çekeceğin var bu sıpadan babasına ver baksın

sorma eksik almışım ipi ondan oldu hep,
sosim naptın kız ?

Ayşem benimde iltihap çıktı galiba smear da ama daha doktora gitmedim korkuyorum fitil mitil ben hiç kullanmadım, son zamanlarda zaten akıntı sıkıntılıydı bende vardı bişi demekki bundan

Selamlarrrr
Sosim merdo ne zarar verecek zaten kendi istegiyle cikmadi sessiz sedasiz duruyodu cocuk cikardilar ordan :) saka biyana insallah birsey yoktur canim

Benos benden de bi masallahh sen bidaha gittiginde koliyle al yünü malum önümüz kış geceler uzun lazim olur :)

Aysem hosgeldin.idare edicen artikk babasi kilikli haaa
Benim esim de cok cektirmis kv ye bide 7 aylik dogmus hastaligi derdi hic bitmezmis bizim olursa da ona cekmez insallah.Ay burda berbat bi hava var
Gecen gun bi aksam kar yagdi o da kesildi ortalik camur icinde hava kapkara is bi disari cikiyosun berbat kokuyo ust baş kar yagsa da bi temizlense ortalik yaa

Canim fitil cok etkili butun iltihabi söküyor ama koymasi birazcik zor:) sen hic erteleme iltihap ilerlemesin. O cok onemliii

Amann yeloo insallah babasina cekmez. K.validem hep anlatirdi ah ne zor diyip gecerdim. Ama su anda onu cok daha iyi anliorumm:)

Burasida soguk ve yagmurluu ama yinede guzelll ama sizin orasi daha fena tabi

Ya burda kar yagdiginda cok guzel oluyo hava kiz insan kendine geliyo canlaniyo valla oyizden burda kadinlarin ciltleri falan nasil gergin kaynanam benden daha genc gozukuyo kizz :)
Ayy benim bi komsum olsu biliyomusunuz bu aksam geldi cay ictik cok tatli bi kadin gecen helva dagitirken epey konustuk ayakustu tee 5. Katta ben 3 teyim ordan buldum komsuyu :)

Kizlar smear aldi dr 1 hafta sonra cikacakmis gorunurde birsey yok dedi
Ayy burda havalar yagmurlu iceride kurutuyoruz camasirlari merte zarari olur mu bilmiyorum
Yelo komsunu bulmussun sukurler olsun en azindan sana can yoldasi olur

Ay sosim can yoldasi olmaz da bari arada gelir gideriz cay falan sohbet iyi olurr
Sevindim bi sorun olmadigina canim
Camasir kurutmak tam tersi iyi olur nem olur evin icinde kiz kişin cok kuruyor hava bende yine geceleri bogaz kurulugu basladi bu da faranjiti tetikliyo maalesef
Hatta senin soylemenle bi fikir uyandi ben bikac parca bez islatip gece petegin ustune koyayim bari

Yelizim haklisinda deterjan kokulari var kimyasal sonucta mertin solumasini istemiyorum ama yapacak pekte bisey yok
Dediginn seyi yaptim ben havlu islattim peteklerin ustune koydum o zamanda nemli bez kokusu olur ya oda oyle koktu :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…