Ağlayakta gözden mi olak???

Selam canlarrr
sağ kolum uyuştu zor yazıyom saatlardir ütü yapyodum çeyiz danteli etamini filan anam ağladı ama zevkliii

Benoşumm fitili ıslatıp koyuyon biraz gıcık bi iş bide çok akıyo sabaha ben ped koyuyodum yoksa pijamama kadar kahverengi oluyodu bide benzin gibi kokuyoo

ayy bende evde kurutuyorum çamaşırı balkonda kurumuyo çünkü ama deterjan zararlı yaa yumuşatıcıyı çok koymuyorum artık
Bide misafir odasında kurutup peteğini açıp kapısını kapıyorum

bizde yatak odamızın peteğine minik bi manda yoğurdu bakracıverdı ona su koyup peteğe koyuyoz sabaha kadar su nerdeyse bitiyo daha faydalı gibi

Bu arada liflerime bayıldı komşular
Annemle öğlen çıktık ablama ütü ve masasını aldık bide kurutmalık
Dönüstede 5 adet daha janjanlı renk aldım anamın ısrarıyla

Yeloo hafi gözün aydın çok iyi olmuş gidip gelme iyi olur keşke benimde olsa

Sosim ben zaten bişi çıkmayacağını biliyodum seninde gözün aydın canım.
Mecbursun nerde kurutcan dışarsıda daha beter kokutuyo çamaşırı o yüzden evde olması daha iyi bi odaya ser kapa kapıyı gelmez kokusu hatta ilk etapta aç pencereyi bişi olmaz canım

Ooo örgüye iyice sardın hafi bakalım..
Güle güle kullansın ablan canım güzel şeyler bunlar

Ben hiç bişi koymuyom peteğe ben niye anlamıyom kuru olduğunu siz yazımca bi tuhaflık var diyorum bende

Valla benim annemler filanda bişey koymuyo kızz
bizim evde y. Odası tarafında rutubet var hafiften zemin kat yaa
o sebepten çok açıyoz peteğini o zamanda boğazımız kuruyo rahatsız ediyo bazen

Bende de boş oda oldugu icin orda kurutuyorum zaten bi saatte kuruyo aksamlari cok yaniyo cunku.bende aluminyum falan bi tencere kazan koyim anca ise yarar cok kuruyo hava yatak odasinda gece dilim damagima yapisiyo valla zaten benim faranjit buyuzden oldu gecen kış.
Azonce de baska kadinlar geldi apartmandan bassagligina kuran okuyup bagisladilar cok mutlu oldum.Hocaymis kadin hatta apartmandaki kadinlar da hep ondan ders aliyolarmis kizz benim hic haberim yok apartman baya sosyalmiş ya

Bak yelizim vesile olmuş oldu tanıştın ne güzel
Anam halime şükür yeliz seni duyunca oda zor yani kazan koysan anca paklar seni

Sosim kötüyü düşünme bi kaç zaman sonra gidecek kankaların idere etmek zorunlu

Fında haklısın bacım sizinde o dez avantajınız var

Yok benos bana bi zararlari yok adamlarin istedikleri kadar kalabilirler yani
Haa bu arada yelo aktardan lavanta yagi al yattigin odaya bi tencere su kaynat lavanta yaginida koy oda bayagi rahatlatiyormus faranjiti soyleyeyim dedim

Aaa sosim sanki sen aç bırakdın.. Yazık sıpa birden adapte olamadı suda yüzerken birden karşısına meme çıkınca karıştırdı ondan oldu
Bilse tatlı bişi olduğunu hemen alırdı

Örgüde bilirsinde işine gelmiyo

O arada olan aptallık hepimizde vardır bende olduğu kesin

Philips azur aldık benimkinin aynısını sosyalim çok memnunum

hee doğru canım bizimde kalan olunca salonda oluyo kurutmalık içerde sorun oluyor yaa

yeliizim koy mutlaka kupkuru yapıyo vallla boğazı heleki sizin kalorifer çok sıcak yapar

örgü işi bana göre değil yapamam kız
memnunsan sorun yok o zaman fundoş güle güle kullansın ablan düğünede az kaldı kız ayy çok heyecanlı

He yaaa sorma evin halini görseniz heryer koli hurç bi çıksada isimize baksak diyih duruyo annem heryer doluu
Kıyafet bakacaz offsoğuk bide ne giycem ben yaaa

Kocisimi özledimmmmm

Aynen bende hiç sevmem lavanta kokusunu..

Kız gidince çok üzülcek ama annen o durum çok zor
Ne giycen hakkat sen ya yumurta kapıya dayandı

Sosim boşver kız sen örme biz senin yerine o görevi görüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…