Ağlayakta gözden mi olak???

Aaaa lavanta yagi mi hemen almaliyimm bogazim cok fena gece de nobet gibi bisey oluyo uyuyamiyorum
Bence de fundos bi oynamaya baslarsiniz soguk falan kalmaz
Kardes dugunu zor kizz hele cok sorumluluk aldiysan stresi fazla oluyo
Ayy yeni ev yerlestirmesi de cok zevklidir yaa hersey yepyeni ne guzel dimii

Kııız kına sosyal tesiste olcak üşümeyiz kapalı mekan düğünde yok nikah zaten
kına için uzun abiye düşündüm nikahada kısa şık sade bu elbise

Ama g.tümüz doncak girip çıkarken

Ayyy çok zevkli kızzz mobilyalar giti ya gidip yerlestircez herseyi perdelere gidip baktık bugün dikilmemis daha

Benoşum eşime dedim burda kalcam oda gelmedi geldimi spor kalıyo kaç gündür gitmiyodu gidim dinlenim hem evde sakin sakin sen çok konuşuyon kafa dinlim dedii
Koptummm
Yarın alcak beni

Ayy ısın karacayı gördünüzmüü dal gibii trt müzikte canlı sölüyo lar

He yaa sıfır ev bide en sevdiğimde ebeveyn banyosu olması
yatak odasıda bembeyaz ne güzel duruyoo

kız mideyi küçültmüşş balon koyuyolarmış mideye 1 ayda 25 kilo gitmiş herhall
banada hareketleri itici geliyo hatunun
ablam gördü çok beğendi ama korkarım diyo yaptırmam yatıp mamayla besleniyomuşsun ameliyattan sonra hiç işim olmaz diyooo :)

Kız deminde foto yolladı bisey almıs bana çok sirin tophanede antika satan biyerden almıs bugün üniteye koymus sana aldım yazmıs dedim çenemimi özledin

Banyo yaptim anamm bi gun geciktirdim gece boyunca kaşindim kizz
Fundam guzel gunlerde otursunlar Saglikla mutlulukla insallahhh
O mide ameliyatindan sonra gencecik bi kadin öldü yeni kizz organ yetmezligi olmuş cok uzuldum cok tehlikeli yaa insan saglikli olsun da varsın kilo olsun
İsin karacayi gormedim

İnşallah sağol yelizimmm
he yaa benimde saçım yağlanır hemen helede yemek yapıyoz yaa siniyo sanki üşenip bi gün duş almadan yatınca sanki yastık çarşaf pislenmiş gibi hissediyom

Ayyy yesimde öyle diyo iste tehlikeli isler cesaret edemem ben

Benimde gariptir bacaklarım kuru
morluk var geçmiyo cildiyeye gittim çok kuru diye olmuş dedi excipial verdi üşenmeyince sürüyorum
ben o konuda çok üşengecim yaa krem sürüp yazın neysedee

Yaa bende de cok morluk oluyo hatta esim sen biyerleri mi tekmeliyosun acaba ben yokken nasil oluyo bunlar diyo :) darbe almis gibi ayni
Ben krem surmesem banyodan sonra nemliyken,daha sonra pul pul atiyo derim

Günaydın kısçelerrr

Benimde vücut hemen morarır öle bi özelliği var, bi yere vurmayım yeter ki ve bende banyo sonra krem sürmeye üşenenlerdenim.. sürenlere hep imrenmişimdir

sizi gidi kırk pınarcılar sizi

Anam bugün pek bi yoğun yaw gelenin haddi hesabı yok
buraya gelen çocuklar normal değil ya, bide bize bi stajyer verdiler kız, bi görseniz bi güzel bi güzel o da maşallah gelenin gözü onda.. direkt ona yöneliyorlar bişi sormak için bende biri geldi tam ona sorcakken gel bana sor dedim, çocuk geldi merhaba abla nasılsın diyo kırk yıllık arkadaşıyım sanki koptum sonra
işimin en eğlenceli yanı bu kızlar

Ayy cok hosmus benos valla bende calismayi ozluyorum bazen bizimde calisma ortami cok hostu gerci simdi mudur odamizi dagitti :-(
Senin iste eglencelidir ama

Benos starda melek diye bi program var ya kadinin biri onune tonlarca ip almis hic anlamadigim bir dilde bi seyler anlatiyor sen kesin anlarsin simli iplik kullandik sis numarasini azalttik ayni teknikle orun falan gibi

Tunaydin kızlar evde depresyona girmek üzereyim işten de çıktım bebek yapıcam diye kendi ailemden kimseciklerde yok burda bunaldim iyice

Sebos biz variz kiz buraya yaz
Eskisi gibi girip çıkan olmuyo ki canım buraya da haklı sebeplerden tabi bakalım yılbaşında eşimin 2 hafta izni var gibi olursa gidicez hemen memlekete kafam dağılır en azından
Dün bide durmuş kV bidaha hamile kalırsan bana söyleme olmayınca sonra çok üzülüyorum dedi tamam gerçekten uzuluyo biliyorum ama benim ne halde olduğumu görmüyo sanki ben kendimden çok onları toparlamaktan yoruldum

Tamam herkes uzuluyor bende cok uzuldum valla ama senin kadarhic kimse uzulemez neyse sende soylemezsin olur biter
Cok vakit bulup gelemiyoruz ama sen sıkıntı n olunca yaz kafan dagilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…