Kesinlikle canım bende diyorum söylemeyelim eşime tabi annesine laf söylüyorum diye alınıyo biraz ama fazla da ses çıkartamıyoSelam canlarrr
Sabahtan beri bi telefon trafigidir gidiyor resmi isler antalyadaki uzaktan olunca telefonla halletmesi cok zor beynimin bi tarafi yeşile doncek yakinda bu telefon yuzunden
Sbry ben bu tur tedavilerde pek dillendirmemekten yanayim cunku sonra sonuc olumlu da olsa olumsuz da olsa geri donuşler cok sinir bozucu olabiliyor
Yani pozitif de sonuclansa onun adi cocugu olmuyodu tup bebekle oldu diyolar sanki tup olunca senin cocugun olmuyormus gibi
Negatif olunca sorular bilmemne iyice geriyor insani.sosyalin dedigi gibi kimse senin kadar uzulmus olamaz birdahaki sefere benim tavsiyem esinle aranizda kalsin
Benoss ören bayan napionnn
Aysecann :)
Doğru söylüyosunuz canım benim kendi babamda sadece ilk düşüğü biliyo diğerlerini bilmiyo duysa annemle ikimizde yandık anneme diyomuş gitseler tüp deneseler diyomuş bilse adam neler olduuuu
Yelizim yeminle koptum senin bu hallerini özlemişim canım nerden glir aklına
Sosim kız ne kanaması bende öle bişi olmadı ki
Sbry kızlar haklı söyleme kimseye bak ben ikinci düşüğü annem dahi kimseye söylemedim kendimi toparlayınca söyledim daha rahattı
Canım bende yaptırmıştım 2sene önce falan bende de olmamıştı kanama falan hatta muayeneye diye gitmiştim kalkınca dr smearada göndericez dedi hiç anlamadım bileOren bayan mi
Kiz benos senden smear almadilar mi nasil kanama olmaz
Ya ben rahim filmi cektirirken okadar agrim ve acim oldu ki artik korkuyorum o takilan aletten valla cok acimişti cunkuKız sosim aldılar dedim ya hatta iltihap yazıyo dedim iki gün önce kızlar da fitil verir dedi
Senin gözden kaçmış canım ama bende kanama olmadı gerçekten canım yandı ama olmadı kanama.
Sbry ben öle saçma sapan şeyler örüyom şimdi gerçi battaniye örüyorum Ama ipin bi tanesi bitti kaldı şimdilik
Yelekte güzel severim
Hayırlısı ile gelecek bebek canım düşünmemeye çalış sen unutulmaz am unutmuş gibi yap
Yelix kız biraz öyleyim doğru diyon
Senden de alsalar iyi tabi yaptırmak lazım bende hiç olmamıştı bu cerrahpaşa istedi iyide oldu dediydim ama daha doktora götüremedim nasıls yum dönemi gidiyo diye
Ama haftaya kesin giderim
İnsan yanında destekçi konuşabileceği birinin bilmesini istiyo ama sonra olumsuz olunca keşke söylemeseydim diyosunSbry benim de esimin ailesi bilmiyor esim oyle tercih etti ozellikle.Ben sonradan soylesek mi dedim de yarin oburgun birsey soylerler aglarsan sakin bana gelme dedi ben de sustum :)
Benim ailem biliyo ama en detayli babam biliyordu bide kiz kardesim en cok ikisine anlatiyordum tüm asamalari simdi sadece kardesim kaldi gerci kimseye anlatmanin da bi tadi kalmadi benim icin.Hic bahsetmek icimden gelmiyor artik
Simdi sen de beni korkuttunYa nasil kanama olmaz ya kiz iceri bisey soktu acti orayi sonra bi sey aldi oradan benimde cok acidi ama 2 gun oldu lekelenmem var korktum bak simdi kotu bisey olmasin
Yelizim alinsa iyi olur aslinda smear hatta her kadin yaptirmali bence senede 1 defa
Bir kisi bile olsa yeterli canim bence nekdar az kisi bilirse okadar iyi.Bence annen senin icin yeterli birde eşin birdahaki tedavide esine annesinin soyledigi seyi one surerek kimseye soylememeyi teklif edersin.hatta istersen annenle paylassan da esine soyleme ozaman kendi annesinin bilmemesi onun icin sorun olmaz belkide.İnsan yanında destekçi konuşabileceği birinin bilmesini istiyo ama sonra olumsuz olunca keşke söylemeseydim diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?