Ağlayakta gözden mi olak???

Kizzz suphelendiniz de madem neden aramadiniz delii en kotu ihtinalle oyle sandik suphelendik adamlardan derdiniz yanii yazik olmus

Tırsttık bi an yaa ifade alırlar filan oğlanlar içerde olur o ara neler geldi aklımıza
Tam olaydan öncede mügede hırsız kadının boğazını gelip kesiyo ertesi gün gelip onu izledik kızzzzz
bide ilgisiz davranıyo vatandaşlar işbirliği diyolar konuşturma benii anladın sen :))

Sosim aynı dediklerin oldu bi kanama olmadı. Şimdi senin doğum oldu ya omdam kaynaklı olabilir benim smeardan 10 gün kadar sonra regl oldu düşük sonrası bayaa olmadım ya onun etkisi vardır belki hemen korkma ne olabilir ki en kötü yelizin dediği gibi tahriş olmuş olabilir

Fındıkk geçmiş olsun canım
Artık o kadar boy gösteriyolar ki suyeliler hiç şaşırmadım. O kadar çok dosya geliyomuş ki hırsızlık yağma falan diycek çok şey varda diyemiyoruz..

Siz sağı solu boşverin anlatın buraya nasılsa kimse tanımıyo

Aynen canım keşke anlasalar kv normalde çok iyi anlaşırız ama bazen ne dediğini bilmiyo bizde şans yok torunumda babannesi gibi 7senede olcak heralde anane kv 7sene sonra doğurmuş böyle dedikçe delleniyorum o gün öğrendik ilk söylediği oğluma nasıl söylücez işte bide şimdi diyo herkes kendi evladına yanıyo anlıcan

Bencede arıycaktınıx ama milet olarak kokuyoruz çünkü adliye ile kimse uğraşmak istemiyo ki uğraşılcak yer değil artı karşı tarafın zarar verme durumunu düşünüyo millet haklı yani

3-4ay beklicez canım işte inş bu süreçte olur canım sen ocakta başlıyosun demi

kız anam yok ne gezmesi şu yağmurda evde kukumav kuşu gibi oturup gelcez, amaç bizimkileri görmek gönüllerini almak yoksa şu soğukta ne işim olur ki bide ankara buz gibi

Aman iyi olun zaten bişi olmasın.. sıpan da pek datlı zaten Maşallah

biraz once sirtina kadar micmis banyo yaptirdik ustunu basi yika banyoyu topla1 saat 3 gunde bi yapiyor ama iyi yapiyor sipa
Havalarda cok soguk gercekten benos Ankarada buyuk lunapark var degil mi genclik parkinda sanirim

Selamlarrr
benosum iyi yolculuklarrr. Insallah ankarada cok yagmur yagmazda disarida cikabilirsiniz.

Sosim iyiyiz cok sukur. Omer balgamlarini rahat cikarsin diye balgam sokturucu verdi doktor. O surupta daha cok oksurtuo. Bu ara havadaki salgin cok kotuymus. Bebeklerin hepsi bronsit. Insallah bizimkide cigere inmez. 4. Ay asisi bizi yamulttu. Neyse bunada sukur.genel durumu iyi Allahtan.

Fundamm dugunde ne giyecen sen,kiyafet hazir mii

Yelocannnn

Sbrycim yalniz kalma gel buraya kafan dagilir. Eskisi kadar aktif degiliz ama her firsat buldugumuzda burdayiz. Keske yakininda bi arkadasin olsa degisiklik olur,zaman daha hizli gecer

Kizz fundaa bende cok korkardim kesin oyle biseye sahit olunca. Aslinda bu davranista yanlis ama toplum olarak bi tirsakligimiz var

hastaneye bi gidiyorsun bütün bebekler çocuklar hasta inşallah ciğerlere inmez ayşem 4. ay aşısı en kötü aşı sanırım neyse siz iyi kötü geçirdiniz darısı başımıza artık
mıçma işinde sağolsun kv yıkıyor ben çırak etrafı topla üstünü hazırla üstünü yıka ayy banada zaman hiç geçmiyor yaa bir an önce büyüsün istiyorum
ins. atayım canım şimdi uyuyor bide kıyafet değişikliği yapıp öyle atayım

kanamam kesildi ayşem demek ki tahriş etti öyle bi soktukı aleti çok canım yandı gerçekten

ayy sosim yaa güldürdün beni harbi tam benlik..
ben on bekleyip diyen ama elimi 3 kaldırabilirim

kız sırtına kadar mıçmayan bebeye bebe denmez bebek dediğin heryerini batırır

Ayşem inşAllah tez zamanda düzelir ve dediğin gibi inşAllah ciğerlerine inmez canım Allah korusun.

Zaten sosideki rahatlık maşallah kimsede yok. kanka her pis işi yapsın bizim kız ancak yatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…