Ağlayakta gözden mi olak???

Babaanne olmak kolay degil hemn1.5 ay sonra gidecek yapacagi kadar yapsin sonra zaten ben yapacagim
Aysem ben hemen askere gitsin istiyorum kiz hazir bedellide cikmisken

anammm bunlar bebeleri büyüttü bide bedelli olarak askere gönderiyorlar yandık valla

Ayşem yok kız görmedim, bi maksutu gördüm o da oysa tabi, saçma sapan bi çekimdi, aynı sahneyi en az 10 kez çektiler ki bide yağmur yağıyor görmeniz lazım. adama yumruk atıyor o maksut dediğim karşıdaki adam yere düşüyor en az 10 kez düştü ki yer inanılmaz yaş.. dedik üstü başı ne oldu bu adamın
dizi falan yapmak zor iş anam bana göre değil

Selam canlarrr yine beynim yeşillendi telefon trafiginden
Cok kotu bi gun gecirdim sinirlerim cok bozuk.Dun aksam babamin telefonunu bi adam aramis annem bakmis adam terbiyesizce konusmus bana borcu var kimse beni aramiyo falan diye borc dedigi de gercekten dile getirmeye utanilacak kadar az yani bi kutu boya almis babam parasini sonra veririm demis kalmis vefatindan cok kisa sure once.
Neyse adami aradim yani ben 5 yil orda calistim kime sorsan numarami bulursun sen annemi niye rahatsiz ediyosun 3 kurus para icin ben cenazeden sonra esnafi dolastim babamin bi sigara borcu bile olsun istemedik cunku demekki senden haberimiz olmamis ayip degil mi dedim
Adam okadar terbiyesizdi ki işte yok bizde biri vefat edince cikar borclarini oderiz de yok kimse beni aramadi da yaptiginiz ayip da bilmemne okadar zoruma gitti ki adama anlatamadim haberimin olmadigini yani onun 3 kurus parasini odemeyip babami rahatsiz edecek insanlar degiliz ama adama bunu anlatamadim cok sinirlendim insanlarin terbiyesizligine hayret ettim ne diyecegimi bilemedim oakadar agladim ki telefonu kapattiktan sonra.Neyse hemen gonderdim kardesimi aradim gitti verdi ona da orda biseyler demis yok kimse beni aramadi da ben bekledim de falan diye.Nekadar ayip yani herseyin bi usulu vardir bi yolu yordami vardir insanlar nekadar ahlaksizlar.Ve baskalarini da kendileri gibi saniyolar

Yeliz gercekten vok uzuldum terbiyesiz adam o nasil bi kafa yasiyor acaba hele ki anneni rahatsiz etmesi cok cok ayip ne insan musvettesi var yazik cok yazik neyse kuzu sen uzulme sizlik bi sey yok sonucta

Selam canlarımmm
malum yoğunuz mazur görün

benoşum hayırlı yolculuklar ailenle güzel vakit geçir çok sevindim yanlarında olacağına
benim eşiminde 6 bin mili varmış yılın son günübitiyo yanıyo yani izmir yapalım diyo ama ne zaman olcakki erken davransaydı keşke

yelizimmm gerçekten insanlık ölmüs kalmamıs çok duyarsız olduk
Ne kadar anlayıssız kibirli bi adammıs yaa acımasız vicdansızzzz

Keyifli ama kızzz heyecanlıda

sanırım öyle olacak tek gidip çift döncek hatta bide minik olur ayy hiç yok demem bebisi getirirse çoook tatlııı

Buarada iyi yolculuklar benos tadini cikar ailenle canim
Fundam sana da kolay gelsin sen de keyfini cikar dugunun
Evet maalesef insanlar cok garipler ve benim babam insaatci bu adamlar babam sayesinde cok ekmek yemis insanlar da neyse artik Allah goruyo ya ne desem boş hani icim burkuldu cok cunku cok hassasim bu konuda babamin vefatinin haftasi dolmadan esnafi gezip sorduk yani ozellikle dikkat ettigimiz ustune titredigimiz bi konuydu bu sekilde bi uslupla karsilasmak beni cok sasirtti hani sanki biz bundan kaciyomuşuz gibi bi tavir olunca bide agzini geve geve terbiyesizce konusulunca iyiki karsimda degildi gercekten agzini kirabilirdim adamin yani okadar sinirlendim neyse dedigim gibi Allah goruyor gerisi onemli degil

Günaydın cancanlarrrrrrr
Yelizimmm ne olur üzülme sinirlenme taktığın herşey bedenine sana zarar veriyor
bırak edepsizleri inşallah batar pis heriff

bak az kaldı açılışı sen yapacan inşallahh yıkılcak buralar bebişinin haberi ile

Zıçan adamlar ne yapıyor kııız
Benosta ailesinin yanında çok güzel yaabenkızacaktım artık hep bursa hep bursa hah söleee

Günaydın kızlar Dün akşam bebek görmeye gittik o kadar güzeldi ki rabbim isteyen herkese nasip eder inş Babaanne sürekli bebek şeyleri öruyo gelinine dedi ki sandıktan rastgele bişey çek sbry ver 4 ay içinde Allahın izniyle kalır o da hamile dedi beyaz bitane yelek çıktı sansima kadın öyle konuşunca heyecan yaptım birden

Selam kizlar.Biz de bugun bebek gormeye gittik esimin dayisinin 5. Bebegi oldu da :)
Bebek diyorum cunku en buyukleri 6-7 yasinda
Yaa yaslari da cok buyuk haa masallah ne dogurganlik var millette biz bitaneyi yapamiyoz
Ya bi tatliydi ki hele 3 kiz var aralarinda 1 er yas ucuz gibiler oyle tatlilardi keske benim de olsa oyle hayir demem valla bicir bicirlar ayni anda konusuyolar ogretmencilik oynuyolar falan cok komiklerdi
Herkes iyidir umarim.
Sbry Allah en kisa zamanda sana da nasip etsin sana da bebek gormeye gelsinler insallah
Benim adet oncesi sendromlarim basladi

İnş canım hepimize maşallah dayıyla yenge hiç boş durmamış ceketimi üstüne atsam hamile kalıyo diyo ya bazıları öyle demek ki onlarda ben ayakları dikmekten bel fıtıgı olucam yakında

Selam kızlarr

Benim yolculuk başladı. Mal gibi saat kontrolü yapmadan otobüs saatini 4 sanıp eşimin saat 4 eminiz değil mi deyişiyle otobüsün 3 te olduğunu öğrenmemizle evdeki koluşturma ve 2,30 da evden çıkmayla nasıl yetiştiğimizi bilemedik son saniye otobüs perondan çıkarken yakaldık şükür ki yetiştik ama eşimin hatası ben 4 dedim oda tamam dedi ama git 3 e al

Yelizim o adamın edep görgü bilmediği her halinden belli canım babanın borcu olabilir pek tabi nerden bilicen annen bile bilemez basit bi borçmuş çünkü 3 kuruş için arayıp çemkirmek yerine adam gibi eşinizin şu kadar borcu vardı dese çok daha makbule geçerdi ama biz insanoğlu böle ince düşünemiyoruz malesef. Bunun için sakın üzme kendini Allah içinizi biliyo canım..

Sosim kız çocuğun içi rahatlasın hemen geçsin inşAllah ishali.

Fundam ankaraya az gitme sebebimiz çok uzak oluşu artık yol ücreti yoksa ben bursaya 3 ankaraya 1 kez gidermiyim kız ondan bursa tayinini istiyorum ya daha çok gitmek için ankara ordan daha yakın ve 3,5 saatte ankaradasın

Sbry inşAllah yeniden sağlıklı bebeğin olacak canım..

Ayşemm öpüyorum canım senide

Selam kizlar bugun cok yoruldum misafirlerim vardi 15 kisi geldiler ustune bide 1 saat utu yapinca belim kopuyor su anda Allahtan mert akili durdu bugun
Yelizim masallah kadin makina gibiymis ne yapacak o kadar cocugu
Temizlik iyidir yap ama cokta yorma kendini aman hep yap hep ayni ev dun her tarafin tozunu aldim bugun yine aynisi
Benos gecmis olsun son anda yakalamaniz iyi olmus yoksa kalirdiniz ankaralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…