Ağlayakta gözden mi olak???

He ya sorma kız kalıyoduk bi kez daha olmuştu işe ilk girdiğim sene gene koşarak gittiydim bünye alışık

Mert e de kocaman bi aferin maşallah

Benos o cok berbat bi his yaa ogrenciyken ben otobusu kacirdim da bikez otogarin orta yerinde cocuk gibi aglamistim gelen giden ne oldu kizim diyodu
Allahtan siz yakalamissiniz

Sosim dogru soyluyosun hep ayni valla
Baya yoruldum ben de tee aksam 8 de bitti isim gerci bitmedi mutfakla banyolar kaldi epey derinlemesine yaptim da tedaviye baslarsam kafam rahat olsun diye :)

günaydın kızlarrr

yelocum ben karbonatı bulaşık makinasında detarjan olarak değil ama normal yıkama yapacakken biraz atıyorum içine öle yıkıyorum tekten deterjan olarak yıkamadım hiç, birde ben tuz kullanmıyorum bulaşık makinasında onun yerine aklıma estikçe limon tuzu atıyorum biraz makinaya öle yıkıyorum. son bir aydır salladım yoksa her yıkamada biraz atıyordum

Gunaydin canlarinn

Yelo ben buzdolabini sirkeyle siliorum.
karbonati bende duydum onu denicem. Aslinda kimyasallari kullanioruz ama o kadar zararliki hepsii. K.valide gecen tv de bi programda duyup dogal bulasik makinesi deterjani yapmisti. Karbonatta var icinde. Tarifini alayimda bizde deneyelim bi. Camasir makinesinede deterjani az koymak lazimmis. zaten vernel hic kullanmayin diolar. Ben 2 senedir evime vernel sokmuorum.

Sosim mert nasil oldu. Ishali gecti mii

Benosumm yelomm fundammmm

Günaydınnnnn
neyseki dünü atlattık güzel geçti ve ev çok güzel oldu :)

Yelizim bende dusakabin gibi kireçli yerler için karbonat ve arap sabunu karısımı duydum daha kullanmadım
Ama sirke damlaatırım ev silerken bide parlatıcı gözüne koyarım bulasık mak.hiç kokmaz
Bide sıktığım limonu kasık çatal koyma yerine koyarım her yıkamada oldukça

Bu karbonat her derde deva ama yaaa komsumda kahve telvesi ile karıstırıp tüylerinesürünce tüy çıkmadığını sölediii

Yaa su sirke ve karbonati ben de deniycem bide ev silerken sirkeyi kullanicam bakim nasil olcak
Bulasik makinasinda deterjan yerine karbonat,parlatici yerine sirke koyuyorlarmis
Yaa ben yumusatici cok kullaniyorum camasirda aslinda kullanmamak lazim hep vucudumuza temas ediyor o kimyasallar ama kokusu cok guzel ve camasirlar cok sert oluyo kullanmayinca napalim

ben renkli çamaşırlarda kullanmaz oldum daha 1 ay oldu olmadı renklerini yumuşatıcı değiştiriyor diye ama beyazlarda bende dayanamıyor kullanıyorum,
Ayrca makina iyi yıkamız diye detarjanı da abarttığım oluyor hele ki beyazlarda iyi bişi yapmıyorum ama içime sinmiyor.

kız tüylerimi azaltıyormuş bak o benim ilgi alanım olabilir ama anam o da zararlıdır kesin

sirke olayını silerken unutuyorum ama yer silme için bi ton kimsayal atınca suyun içine sirke atsan ne olur atmasan ne olur işte onu anlayamadım ben siz yer silerken ne kullanıyonuz ki ?

Yer silerken dixi çam dan şaşmam
Sirkede damlatırım evinbikaç kösesine nazar içinbide banyoda durulanırken kafadan dökerim az

sosim bende protein S eksikliği çıkmış geçen hafta aldığımda gözümden kaçmış yeni gördüm. bak gör kesin pıhtı çıkacak benim. ona işaretmiş netten baktım

Nee funda kafana mi dokuyon sirkeyi anlamadim??
Benosum hicbir sebep bulunamamasindan daha iyi bi durum bence.pihtilasma varsa Allahin izniyle tedavisi de var ve osekilde saglikla devam edecek insallah :)

Aynen yelizim daha kötüsü olmasındansa böle olması daha iyidir belki nasip bakalım asıl beklediğimiz çıksında hele.

Sosim kız bilmezmiyim mertte pıhtı bebeği

Sosim senin sıpanında kakası bi oturmadı anam ya ishal ya kabız ortası yok

Benos bebek buyutmek o kadar zormus ki Rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsinde anlarsiniz gaz cikarinca yada kaka yapinca birisi coknsevineceksin deselerdi hayatta inanmazdim su anda oturma odamiz o kadar kotu kokuyor ki curuk yumurta arti kuru fasulye kokusunu karistir oyle kokuyor ama bana dunyanin en tatli kokusu gibi geliyor

Ayy bende yumoştan başka kullanamıyom misss
Kız pok kokusunun gazın içindemi oturuyon ana olmak iste böle bisey demekkii

Yaaa nedeni anlasılsında benosum sonrası kontrollü olcak ne güzel sosi gibi iğneni vurup doğurursun allahınn izni ilee
Zaten bi sebep olmalıki böyle talihsizlikler yasadıın pıhtılasmada iğne ile çözülüyo
Daha kötüsü olmasın insallahta bu kolay gibi
Hedefe ulasıyoz ufaktan kızlarrr

Kizlara katiliyorum benos net bi sebebin olmasi seni inanilmaz rahatlaticak bi sonraki gebeliginde insallah
Sosi o nasil bi koku tarifi yaaaa
Ben de bugun bingo aldim banyo ve mutfak bakalim deniycem nasil oldugunu ilkkez ciften baska bisey aldim
Disardaydim cizme ayagimi vurdu ikisi de su toplamis cok aciyo suan corapla bile
Aksam da misafir geldi girişemedim banyoya
Basim cok fena agriyor
Kixlar benim tedavi surecinde bisey bulmam lazim oyalanacak kurs falan bakiyorum

günaydın kızlarr

Sosim ya sen kurban olun tabiki şimdi o kokuya da bizi düşünemedim sabah sabah

Saolun kızlar. hayırlısı bakalım inşAllah dediğiniz gibi olur. kısmet herşey..

Yelizim güzel bi kurs bul eğlenceli falan olsun ama ne şöle bi düşündümde ben ne kursuna giderdim diye aklıma ilk gelen örgü oldu yaw
bide boyamaya gitmek istiyorum ama o tehlikeli olmaz, ya da dikiş kursu onu da çok istiyorum ben ama makinem yok başka aklıma gelen olmadı, gelirse yazarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…