Ağlayakta gözden mi olak???

Kis gunu bi yeri acamiyoruz ki o kokuda oturuyoruz
Ayy 2015 sizin seneniz olur insallah kizlar sizinde eliniz poktan cikmaz
Bu arada ben ufaktan araba kullanmaya basladim hatta dun tek basima kuafore oradanda esimi almaya gittim

Yelizim merdo icin ogreniyorum zaten esim eve 1.5 saat mesafeli bi ilcede calisiyor hasta olsa acil bisey olsa kapida araba varken taksi cagirmak zorunda kalacagim ne geregi var hem araba otomotik vites oldugu icin cok kolay park ve geri gitmede sorun yasiyorum bu hafta sonu calisacagim park durumlarini falan
Ayy sen kurs sormussun ama bilemiyorum ki dans baleye git kiz

İyi olur sosim gelistirmen kendini
Park konusu bende de sikinti
Kurs olayini arastiriyorum bakalim dans falan olmaz esim hayatta birakmaz da universitede falan dil kurslari vs var

sosim gözün aydın olsun canım darısı benim başıma, araba kullanamam gibi geliyor
Sosim ne dansı yav tedavi olacak dansa gidip hoplayıp zıplayıp bebeğimi düşüttürcen Allah korusun

oturaklı bi kurs olmalı ama ne. bencede el becerisi olan bişi iyi olur, dil gerekliyse git yoksa salla derim

Kiz saka yaptim ne dansi ne balesi
Bu arada araba alirsaniz otomatik alin ogrenmesi cok kolay sende surersin merak etme

kız git bi doktora çok ilginç, acaba adet mi oluyon da bilimiyon

Bizde otomotik düşünüyoruz ama onların fiyatları biraz yüksekçe bulamazsak uygun düz vites ama değilse otomatik inşAllah bakalım. hele bi tayin olsun hele bi yaz gelsin öle

Sosim bi doktoruna sor bakalim ne diyecek
Ben hep duz kullandim araba hem de ne araba babamin canavari :)
Cok hoyrat kullanmak gerekiyodu vitesin ustune cikiyodum nerdeyse anca degisebiliyodum.oyizden kibar arabalar bana gore degil ama bikez otomatik kullandim hic araba kullaniyomussun gibi olmuyo bee

Anammm millet tıkır tıkır araba kullanıyo maşallah ben en son direksiyon sınavında kullanmıştım 8 sene önce falan yani pek öğrenmek için hevesimde yok sanki bazen hevesleniyorum ama sonra çabuk geçiyo sürsem sürerim cesaretliyimdir neyse bi bebiş yapalımda araba sonraki iş artık

Sbry simdiden kullan bebek olsun deme mert bazen cikmamiza izin vermiyor 5 dk cikiyoruz sonra mecburen eve geliyoruz cok lazim oluyor bebek olunca

Sbry simdiden kullan bebek olsun deme mert bazen cikmamiza izin vermiyor 5 dk cikiyoruz sonra mecburen eve geliyoruz cok lazim oluyor bebek olunca
Doğru söylüyosun canım işin kötüsü eşimde de ehliyet var ama süremiyo bide onda cesaret yok böyle söyledim mi kızıyo bide bana k.p de görümcemde de var araba öğrensem onların arabada öğrenirim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…