Ağlayakta gözden mi olak???

günaydın kızlar
sbry beni anneanne yaptın ya aşk olsun
kızlar dr a gittim sonucumu aldım ama dr ameliyatta olduğu için görüşemedim sonuçta class 2 yazıyor yani iltihap enfeksiyon var demekmiş saat 4 gibi arayıp dr dan öğreneceğim gerçi acaba tedavisi nasıl oluyor ki fitil mi kullanmam gerekecek neyse saat 4 te öğreniriz artık
bu arada dün 2 yıl önce yaptırdığım tahlilleri gördüm inanamayacaksınız ama bende pco varmış
aynen yazıyorum sonucu
sağ over : 19x20 mm anikojen kist oluşumu
sol over: pco 32x15 mm

2 sene önce yapılmış gelmiş geçmiş bende cahil olduğum için hiç anlamamıştım ne olduğunu araştırmadım da hani reklamda diyor ya bilmemekte mutluluktur diye aynen öyle oldu fundoşum
beni mi kastetmiş benoş o zaman geri alıyorum lafımı

tabiki seni kastetcem başka kimi kast etcem deli kız
pko mu dediğin gibi hiç öğrenmemek daha iyi olmuş senin için.
Belki bende de vardır da ben bilmiyorumdur senle yarışıyorum ben hep diyordum ya senle herşeyim aynı diye anam ne günlerdi,

Bak yazınca fındık nasıl geldi

yanlış anlaşılma olmuş benoş kusura bakma
ben sana ilk düşüğünde git pıhtı testi yaptır demiştim ama beni dinlemedin neyse en azından şimdi sorunun kaynağını biliyoruz inşallah sonuçların bi çıksın bebişin gelecek benoş

fundoşş sizin düğün işleri ne oldu kızz

yeloo ayşoo nerelerdeee
ayy bide bu vardı

Tam gaz devammm sosimmm ev hazır bişey kalmadı kıyafet aymaca kına hazırlığı filan işte

kızz benim adet 5 gün gecikti kızlarıda heyecanlandırdım bilinmi amaaa bu sabah nazlı geldi hiç sasmaz süprizi kısa sürdüüü vee ocakta düğünzamanı adet olacam yaa etkilemiicek iğnelere başlarım ocakta tüp yanii

Kızz bende buldum smear kağıdımııı
pap sisstemi class II
İnflamasyon ve reperatif değisiklikler mvcuttur yazıyor

inşallah fundoşş yeloda başlayacak zaten benoşun ki iğneyle çözülecek ohh gelsin minnoşlar
aynısı kız benimkide öyle yazıyor eee sen ne kullanmıştın geçmesi için fitil mi

Selam kizlar
Sosim orda yazan pko
o an yumurtaliklarinda kist varmis birden fazla kist oldugu icin polikistik onun icin yazmis bende de kist oldugu zamanlar oyle yaziyo raporda ama kronik olmadigi icin bu bildigimiz gebelige engel olan pko sayilmiyo.
Dilimi isirdim cok fena kaniyo

yelo hoş geldin
kronik değilmiymiş kız ne bileyim öyle yazınca pco loyum sandım
ayy dil ısırması çok kötü nasıl becerdin kız geçmiş olsun canım

Ayy çok gıcıkk bende yanağımı ısırıyom bazen ne uyuzzz

biokadin diye kahverengi bi fitil canım ıslatıp füze g ibi yolluyon
Ama akıyoo ped filan koy verirse tabi mazot gibi kokuuyo
Hemercik iyilesiyo zaten

kız bende o dediğinizden yazmıyor ki ?
bende tanık diyor bethesda sistemine göre : Negatif (intraepitelyal lezyon ve malignite açısından) demiş
Açıklama demiş : iltihap bulguları
Tanı kodları N72 demiş o kadar bu ne biçim sonuç
Cerrahpaşa değil mi normal

Yelizim geçmiş olsun gerçekten çok kötü bi durum o durum.

Sosim kız bana yaptırmadılar ya ondan pıhtı yapamadım ya ikinci olunca direkt yolladılar yoksa bende istedim ya kız yaptırmak ama doktor hiç oralı olmadı normal olur böle diye

Ayy fundos ben onu kullandim bi hafta biliyorum o ilaci
Benos yalan soyleyecektin 2 dusugum var diyecektin cano

sanırım b ende fitillencem

Canım sosim ya bu pıhtının evet sende bu var iğne kullanacaksın dediği testin adı ne acaba ?

ben bekliyorum ya iki test sonucunu acba doğru şeyimi bekliyorum yoksa doktorun işaretlediği yerdekileri yaptırmışım ben ama hangisi pıhtı anlamadım

Doktora da gidicem ama bu hafta yoğunuz gene

Canim mutasyonlar var mesela benimki faktor 5 heterozigot bak gebelik bolumunde sabit konularda pihtilasma toplgi var oranin ilk sayfasina bakarsan anlarsin

Selamm canlarim
sosim gecmis olsun. Iltihaba fitil verir kurtulursun. Bu arada gecende yazmaya unuttum. Benim kanamam 55 gun surdu. Korkma yani 40. Gun birden kesilecek diye bisey yokmus. Bende size yazmistim ya hatta.
Bu arada araba kullanmanda hayirli olsun cnm.merdoyu rahat rahat gezdirirsin artik:)

Sagol aysem
Kanamam kesilmisti canim ama smear alinca tekrar basladi lekelenmeye bi gidip bi geliyor lekelenmede sacma sapan oldu bi duzene girseydim rahatlardim
Sen nasilsin omer pasa nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…