Ağlayakta gözden mi olak???

Iyiyiz cnm omerde bu ara cok sakinlesti Allahima sukurler olsun. Surekli gaz cikartio: ) sakinlesmesinde bu gazlarinda etkisi var tabi. Cocuk rahatlio. Gerci artik sakinlessin bi zahmet 15 gun sonra 5 aylik olacak.
Merdo napioo foto beklioz halaaa:)

Gozunaydin yelo gelsin bebisler
Ohh cok sukur cikarsin cikarsin gazini aysem sende az rahatla 5 ay mi oldu kiz zaman cok cabuk geciyor ama bi bana gecmiyor sanirim
Koyayim canim foto

Cnm benimde lekelenme gibi oldu hep. Korkma sen. Hatta 2. Aydaki adetimdede cok kanamam oldu
dr bana 6 ay duzensiz olursun korkma demistii
Benim gunler hep yogun gecti ya o yuzden nasil gectigini anlayamadim. Bi gaz sancisiyla gittik kac ay

Aysem evet zor olur hem bende istekte yok yapmaya yapmaya unuttum sanirim
Bu arada biz tiny love un tekmele oyun halisini almaya karar verdik sence nasil

Bence gayet iyi cnm. Benim oyun halisinda tekmeleme yeri yok. Gerci omer halida pek durmuo artik. Donup gidio. Haliyi sevemedi bi turlu. Insallah merdo uzun uzun oynar.

Walla sosim ve ayşen size bende sesli güldüm biri diyo açılışı yapamadık diğeri bebek uyanır diye hızlı hızlı diyo yeminle koptum

Yelom hadi gözün aydın. Tedavin sağlıkla başlasın ve hemen gelsin inşAllah

Sosim niçin alamadığınızı bende anlamadım

Halı boş bişi değil mi yaa pek oynayan çocuk görmedim

Kiz ben sabah magazayi aradim 199 luk mal 119 liraya dustu deyince kosa kosa gittik yanlis bakmis fiyatina o yuzden alamadik
Nasil gerekli degil benos o sacma sapan oyuncaklar bizim zamanimizda kaldi ince motor kaba motor becerileri icin oyun halilari onemliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…