bende sabah aç karna keçiboynuzu pekmezi , badem , ceviz ve sütle açılışı yapıyorum
sütü kolayca içebilmek için içine dut pekmezi koy nescafe gibi çok güzel oluyor :112: akşam öyle yapıyorum...
bol su içiyorum , bide kabızlık oldu mu sende, karnım fena şiş burada da öyle zor giderim wc yeneyse sağlıkla geçiririz inşallah canımm hepimiizz
buradaki bütüüün kızlar hemen o güzel haberi verirler inşallah sonra sosyal de ismini değiştirir topiğin ahhhh ne güzel olur
ağlayıp gözden olmadık , sabırla bekledik bebişli olduk , mesela
kızzzz helal olsunnn kapak olsunnnn birilerineene güzell sağlıklı besleniyosun canım
balık ye birde canımm
ayyy hadi inşallah be canım, inciri tek içiyorum havucu yum. yaklaşınca ekle yazıyordu şimdiden eklesemmiki
gider ayak gelir gelmez çalışalım o halde
sanki karnım ağrıdı içince kız etki ediyo bencede yaaa
yaa korkuyorum eşimin sonucundan rahat yapamamış çok az dedi az veya çok bu önemlimi bilen varmı :44:
Sosyalimde gelmiss
Sefalar getirdin tatlim
Ezo entelkedi fatma cnm gunaydin
Sosyalimde gelmiss
Sefalar getirdin tatlim
günaydın millet
demir ihtiyacımı sabah çay bardağının dibine 3-4 yemek kaşığı üzüm pekmezi koyup aynı oranda sulandırıp içerek karşılıyorum
evden çıkmadan çantama muz,mandalina,kivi,portakal gibi meyvelerden atıyorum
işyerinde saklama kabım ceviz dolu hergün bi avuç atıştırıyorum
akşam yatmadan uzun su bardağıyla süt içiyorum
sürekli süt içemem o yüzden arada bir ayran,kaşar peyniriyle idare ediyorum
pişmiş yumurta yiyemiyorum yavaş yavaş alıştırıp kendimi onada başlıcam yakında
et de yemek gerekiyo ama sanırım ondan da tiksindim kokusundan yaklaşamıyorum yanına :44:
fundacım geçen ay hiç hissetmemiştim senle ilgili olumlu bişey ama bu ay inanıyorum, sende inan ki işe yarasın incirler
incirle havucu birlikte yapıyosun dimi, bide bu kür yumurtlamayı erkene alabiliyomuş aklında bulunsun. 1-2 gün ayrılıktan bişey olmaz bi gün öncesi bigün sonrasında yaparsnız biz 4 gün küs kalmıştık hatırlıyosan
kızzzz helal olsunnn kapak olsunnnn birilerineene güzell sağlıklı besleniyosun canım
balık ye birde canımm
ayyy hadi inşallah be canım, inciri tek içiyorum havucu yum. yaklaşınca ekle yazıyordu şimdiden eklesemmiki
gider ayak gelir gelmez çalışalım o halde
sanki karnım ağrıdı içince kız etki ediyo bencede yaaa
yaa korkuyorum eşimin sonucundan rahat yapamamış çok az dedi az veya çok bu önemlimi bilen varmı :44:
haftada 1 gün balık da yiyorum onu eklemeyi unutmuşum
yumurtlaman öne atarsa kaçırabilirsin gününü bence şimdiden havuca da başla canım ben öyle yapmıştım
ben sana nasıl yaptığımı anlatıyım
5 bardak suyu kaynatıp 16 adet inciri ikiye bölerek atıyodum 15 dk kaynatıp ılımaya bırakıyodum
diğer tarafta 5 bardak kaynayan suya 4-5 tane (havucun büyüklüğüne göre)havucu ikiye üçe bölerek atıp 20 dakika kaynatıp ılımaya bırakıyodum
ılıyınca ikisinide süzüp birleştirip 4 e bölüyodum akşam sabah 2 gün içiyodum onu.
Gunaydin millet bugün boş gunum evdeyim
Dr a gidicem goguste bi kitle var ona baktrcm neyin nesi diye
Lizcan cok sükur bebis iyi galiba
Fundos hadi hayirli olsun kür e baslamissin
Sed sen ne zamn dr a gidicksn
Aysenurum nasilsin
haftada 1 gün balık da yiyorum onu eklemeyi unutmuşum
yumurtlaman öne atarsa kaçırabilirsin gününü bence şimdiden havuca da başla canım ben öyle yapmıştım
ben sana nasıl yaptığımı anlatıyım
5 bardak suyu kaynatıp 16 adet inciri ikiye bölerek atıyodum 15 dk kaynatıp ılımaya bırakıyodum
diğer tarafta 5 bardak kaynayan suya 4-5 tane (havucun büyüklüğüne göre)havucu ikiye üçe bölerek atıp 20 dakika kaynatıp ılımaya bırakıyodum
ılıyınca ikisinide süzüp birleştirip 4 e bölüyodum akşam sabah 2 gün içiyodum onu.
günaydın aybikecim çok şükür darısı sizlerin başına inşallahGunaydin millet bugün boş gunum evdeyim
Aysenurum nasilsin
bende sabah aç karna keçiboynuzu pekmezi , badem , ceviz ve sütle açılışı yapıyorum
sütü kolayca içebilmek için içine dut pekmezi koy nescafe gibi çok güzel oluyor :112: akşam öyle yapıyorum...
bol su içiyorum , bide kabızlık oldu mu sende, karnım fena şiş burada da öyle zor giderim wc yeneyse sağlıkla geçiririz inşallah canımm hepimiizz
buradaki bütüüün kızlar hemen o güzel haberi verirler inşallah sonra sosyal de ismini değiştirir topiğin ahhhh ne güzel olur
Kullandığın ay hamile kaldınmı peki:26:
Iyiym cnm cok sagol ins kotu bisi degildir.Günaydınn canıım , inşallah iyisindir :103:
çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir...bizi de haberdar et aybikecann ,
bir arkadaşımda da vardı önemli bir şey değildi içini ferah tut
ben c.tesi gidiyorum dr. çok heyecanlıyım,hayırlısı olsun herşeyiiinn
günaydın aybikecim çok şükür darısı sizlerin başına inşallah
sedom pekmezle birlikte süt içme, süt demir emilimini azaltır
kabızlık yok bende akşama kadar su wc su wc oturamıyorum ki ondan sanırım
inşallah ne güzel dileklerin var öyle senin
Ne zaman başladın reglin bitincemi bu ay geçti artık bidahaki ay deneyim
ewet cnm kullandığım ay hamile kaldım. hem yumurtladığımı da hissettim ben ağrım oldueğilince bi an doğrulamıyomuş gibi sanki damarların çekiliyomuş gibi oluyo. ilk defa hissettim ben daha önce hiç böyle bişey hissetmemiştim. yumurtlayamadığım veya yumurtam çatlayamadığı için sanırım.
Gunaydin millet bugün boş gunum evdeyim
Aysenurum nasilsin
Günaydın kızlar şu incir kürünü biri bana anlatsınn ne zaman başlanıyor kaç gün içiliyor bunuda sıcak içmek şartmı ne çok soru sordumm:26:
Sosyalimde gelmiss
Sefalar getirdin tatlim
Evet ismini değiştirsin bencede
adetin 3. günü başlamıştım canım
günaydın canım, iyi haberlerle gel inşallah
ne yapayım kızzz adını
ayy bende öğreneyimmmm
sağol canımmm evet ben geldimmm
hamiş topici yapayımm o zaman
Günaydınn canıım , inşallah iyisindir :103:
çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir...bizi de haberdar et aybikecann ,
bir arkadaşımda da vardı önemli bir şey değildi içini ferah tut
ben c.tesi gidiyorum dr. çok heyecanlıyım,hayırlısı olsun herşeyiiinn
adetin 3. günü başlamıştım canım
sizEvet ismini değiştirsin bencede
günaydın aybikecim çok şükür darısı sizlerin başına inşallah
sedom pekmezle birlikte süt içme, süt demir emilimini azaltır
kabızlık yok bende akşama kadar su wc su wc oturamıyorum ki ondan sanırım
inşallah ne güzel dileklerin var öyle senin
Evet cnm yapalım bizde hepimiz hamiş kalıncada değiştirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?