Ağlayakta gözden mi olak???

bencede ugurlu boyle, kalsinn

bu ay fundosa halaylar cekecezz gece gunduzzz

evetttt bu başlık süper olur bence ama önce şu tablodakileri hamile kalması lazım herkes elini çabuk tutsun, sıkı çalışsın

iyiyim bitanem ayva bugun yokta,yrn aldiririmm

hadi yaa farketmedim

iyiyim aybiscan sen nasilsin
sen farketmezsin, aklın bir minik bebekte tabii , seni yerler yavrucum, :82: arada kaynayıp gidersin acaba fundoş gördü mü :82:

evetttt bu başlık süper olur bence ama önce şu tablodakileri hamile kalması lazım herkes elini çabuk tutsun, sıkı çalışsın

canlarıımm yaa ben başlık değişsin dememiştim kii

evet siz elinizi çabuk tutun , bizim dualarımız hep sizlerlee... :109:

zaten biz sana bir şey söylemedikki konuşuyoruz kızzz

yaa minik kucagimdaydi. o yuzden farketmemisim

herkes sedonun ustune geldi sedo ben seni koruyorumm,korkma yavrum

fundoş ta ayşecan da başlık aynı kalsın kız değişmesin demiş ,sende şimdilik kalsın diye yazınca...ilk ben ortaya attım o yüzden açıklama ihtiyacı duydum sosyalcan :112:

biliyorsunuz ben hep sizin fikirlerinizi alıyorum siz olmasanız bu başlık bu sayfalarda olmaz, sıkılırsak ileride yine bi referandum yapar hep birlikte adımızı değiştiririz, sende böyle şeylere üzülme minnoşuda üzme bakayım, biz onun teyzeleriyiz kızarız bak sana

önemli olan başlık değil bence sizin güzel kalpleriniz, iyi ki varsınız kızlar ...
hepinizi çok seviyorum gerçekten duygulandım yine bakkk

Kızlar gunaydin hepinizi öpüyorum internetten baglanamadim telde yazıyorum. Bisi sorcam size benim bat 13 aralık sanırım su 2 gündür acayip bi kasik ağrım var neden olabilir ki

Son düzenleme:

sende iyiki varsin kuzucukk

aybiscan gorusuruzz

fundosum konusamiyoruzz ne zamandir, ozledim ama

kızzz noluyo böleee yengeçlerrr benim üstüme yoğunlaştı bak tutmazsa çok kötü olur sonraaa dava açarım size
ayşemmmm ufaklık nasıl oldu demiştimmmm

kız sorma yazamıyorummm okuyamıyorummm çok baskı altındayım burda eski yerimi özledimm
wc bile rahat giremiyom erkek hepsi rahatsız oluyorummm orda ayrıydı tertemizdiii

Kızlar gunaydin hepinizi öpüyorum internetten baglanamadim telde yazıyorum. Bisi sorcam size benim bat 13 aralık sanırım su 2 gündür acayip bi kasik ağrım var neden olabilir ki

yumurtlama olabilir canım, bazen geç yumurtlayabiliyoruz akıntın var mı?

tek bayan çalışmak çok zor ben 2 yıl çalıştım

benim istediğimm hepinizin hemen hamiş kalması canooom , üzüleceğim bir şey yok kii muhabbetimiz hep göbüşlerimizde ki miniklerimiz olsun , minik haberlerini bir an önce vermeniz için sabırsızlanıyorum... :103:

ayşecan duymasınn hep o üzdü beni :82:

yumurtlama olabilir canım, bazen geç yumurtlayabiliyoruz akıntın var mı?

tek bayan çalışmak çok zor ben 2 yıl çalıştım

Bu yumurtlama 2 defa oluyomy. Ben sanki yumurtlama gününü atlattım geçen hafta bundan daha cok ağrım vardi ve akıntı da vardi şimdi akıntı yokki

amin canım cümlemiz inşallah, siz hamişlerdende iyi haberler bekliyoruz

kızlar size bişey soracam ya ben şuanda duphaston diye bi ilaç kullanıyorum gebelik oluşursa bebişin rahme tutunmasını sağlıyomuş oluşmazsa da adeti düzenliyomuş bugün bitiyo ilacım. bu ilaç bitince kaç gün sonra adet olunur (inşallah olmam) bilgisi olan var mı:44::44::44:

ben seni hic uzebilir miyimm sedoskommmm seni cookk seviomm

ufaklik iyi bitanem. gormemisim fundosumm
senin icin guzel seyler hissediyorumm guzel fundosum benimm

:82: kimse üstüme gelmedi çocuum:82: herkesin içinde sende varsın hem

ben bir şey yutmam ki
sedo tamam sakinn yerim seni kizzz

bi fikrim yok kuzum bu konu hakkında

ben seni hic uzebilir miyimm sedoskommmm seni cookk seviomm

ufaklik iyi bitanem. gormemisim fundosumm
senin icin guzel seyler hissediyorumm guzel fundosum benimm

sedo tamam sakinn yerim seni kizzz

tamam canımmmm ayyyy
sedoyu kızdırmaaaa yersin fırçayııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…