kızzz başlık aynı kalsınnn uğurlu geldi bize baksana elleşmeyinnn
canoo ben 5. günü başladım 20-22 gün diyodu saraçoğlu ben yum. zamanına kadar yapacam yani bitince 1-2 gün devam edecem
havucuda eklicem bugün çok fena gaza geldimmm
aaa sakin canini sikmaa,seninkisi gayet normal sedomm. bosver senn, agzi olan konusuyorrr
Kizlar ben cikiyorum hazirlanayim optm hepinizi
canoom başlık zaten çok güzeel ben o yüzden demedimm
bu topikte hepimiz hamile kaldıktan sonra"ağlayıp gözden olmadık sabırla bekledik bebişli olduk " diye öylesine söyledim...Yeter ki hep beraber olalııı mm isimin hiç önemi yok ki :112:
canıımm benimiyi ki varsınıız
aybikecannn bizde öpüyoruz seni, güzel haberlerle geell :109:
sen farketmezsin, aklın bir minik bebekte tabii , seni yerler yavrucum, :82: arada kaynayıp gidersiniyiyim bitanemayva bugun yokta,yrn aldiririmm
hadi yaa farketmedim
iyiyim aybiscan sen nasilsin
o zaman 12 gün uygulayacaksın tahminen
tamam canım görüşürüz iyi haberlerini bekliyoruz
başlık şimdilik aynı kalsın bencede sonra değiştiririz, sedoşum kimseye aldırma sen , hamilelikte herkesin iyi veya kötü yorumu olabiliyor sen sadece doktorları dinle salla geri kalanı
bencede ugurlu boyle, kalsinn
bu ay fundosa halaylar cekecezz gece gunduzzz
evetttt bu başlık süper olur bence ama önce şu tablodakileri hamile kalması lazımherkes elini çabuk tutsun, sıkı çalışsın
sen farketmezsin, aklın bir minik bebekte tabii , seni yerler yavrucum, :82: arada kaynayıp gidersinacaba fundoş gördü mü :82:
canlarıımm yaa ben başlık değişsin dememiştim kii
evet siz elinizi çabuk tutun , bizim dualarımız hep sizlerlee... :109:
sen farketmezsin, aklın bir minik bebekte tabii , seni yerler yavrucum, :82: arada kaynayıp gidersinacaba fundoş gördü mü :82:
canlarıımm yaa ben başlık değişsin dememiştim kii
evet siz elinizi çabuk tutun , bizim dualarımız hep sizlerlee... :109:
zaten biz sana bir şey söylemedikki konuşuyoruz kızzz
fundoş ta ayşecan da başlık aynı kalsın kız değişmesin demiş ,sende şimdilik kalsın diye yazınca...ilk ben ortaya attım o yüzden açıklama ihtiyacı duydum sosyalcan :112:
yaa minik kucagimdaydi. o yuzden farketmemisim
herkes sedonun ustune geldisedo ben seni koruyorumm,korkma yavrum
bencede ugurlu boyle, kalsinn
bu ay fundosa halaylar cekecezz gece gunduzzz
sende iyiki varsin kuzucukk
aybiscan gorusuruzz
fundosum konusamiyoruzz ne zamandir, ozledim ama
Kızlar gunaydin hepinizi öpüyorum internetten baglanamadim telde yazıyorum. Bisi sorcam size benim bat 13 aralık sanırım su 2 gündür acayip bi kasik ağrım var neden olabilir ki
kızzz noluyo böleee yengeçlerrr benim üstüme yoğunlaştı bak tutmazsa çok kötü olur sonraaa dava açarım size
ayşemmmm ufaklık nasıl oldu demiştimmmm
kız sorma yazamıyorummm okuyamıyorummm çok baskı altındayım burda eski yerimi özledimm
wc bile rahat giremiyom erkek hepsi rahatsız oluyorummm orda ayrıydı tertemizdiii
biliyorsunuz ben hep sizin fikirlerinizi alıyorum siz olmasanız bu başlık bu sayfalarda olmaz, sıkılırsak ileride yine bi referandum yapar hep birlikte adımızı değiştiririz, sende böyle şeylere üzülme minnoşuda üzme bakayım, biz onun teyzeleriyiz kızarız bak sana
önemli olan başlık değil bence sizin güzel kalpleriniz, iyi ki varsınız kızlar ...
hepinizi çok seviyorum gerçektenduygulandım yine bakkk
yumurtlama olabilir canım, bazen geç yumurtlayabiliyoruz akıntın var mı?
tek bayan çalışmak çok zor ben 2 yıl çalıştım
benim istediğimm hepinizin hemen hamiş kalması canooom , üzüleceğim bir şey yok kiimuhabbetimiz hep göbüşlerimizde ki miniklerimiz olsun , minik haberlerini bir an önce vermeniz için sabırsızlanıyorum... :103:
ayşecan duymasınn hep o üzdü beni :82:
ben seni hic uzebilir miyimm sedoskommmmbenim istediğimm hepinizin hemen hamiş kalması canooom , üzüleceğim bir şey yok kiimuhabbetimiz hep göbüşlerimizde ki miniklerimiz olsun , minik haberlerini bir an önce vermeniz için sabırsızlanıyorum... :103:
ayşecan duymasınn hep o üzdü beni :82:
kızzz noluyo böleee yengeçlerrr benim üstüme yoğunlaştı bak tutmazsa çok kötü olur sonraaa dava açarım size
ayşemmmm ufaklık nasıl oldu demiştimmmm
kız sorma yazamıyorummm okuyamıyorummm çok baskı altındayım burda eski yerimi özledimm
wc bile rahat giremiyom erkek hepsi rahatsız oluyorummm orda ayrıydı tertemizdiii
sedo tamam sakinn:82: kimse üstüme gelmedi çocuum:82: herkesin içinde sende varsın hem
ben bir şey yutmam ki
kızlar size bişey soracam ya ben şuanda duphaston diye bi ilaç kullanıyorum gebelik oluşursa bebişin rahme tutunmasını sağlıyomuş oluşmazsa da adeti düzenliyomuş bugün bitiyo ilacım. bu ilaç bitince kaç gün sonra adet olunur (inşallah olmam) bilgisi olan var mı:44::44::44:
ben seni hic uzebilir miyimm sedoskommmmseni cookk seviomm
ufaklik iyi bitanem. gormemisim fundosumm
senin icin guzel seyler hissediyorumm guzel fundosum benimm
sedo tamam sakinnyerim seni kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?