Ağlayakta gözden mi olak???

ne safmışızzzzzzzzzzzzz bizzzzzzzzzz

aynen canım zeki mürende bizi görecek mi

bence şu tecavüzcüler sapıklar idam kararı tekrar gelsin

ne kadar çok sapık var kızlar küçük küçük kızlara nasılsa sesi çıkmaz diye tacize uğramayan kimse yok heralde memleketimizde
sedocan o yumurta olayı da neydi yaa karne günleri
sosyalcan tv nin karşısında sus pus oturan utangaç bi kızı hayal ediyorum şuan
ayşecan biz çok mu uyanıkmışız ne

aynen canım zeki mürende bizi görecek mi

bence şu tecavüzcüler sapıklar idam kararı tekrar gelsin

evettttttt yada hadımmıydı ne
kessinler kökten yadaaa ş...... ler

ayyyy kızlarrrr birde benim ayaklarım büyüktür 40 no.
küçükkende büyük yaa böle cici bici papuçları beğenirim ama no yok zorlaaa giymişim birdefa
yok oldu vallaaa diyorum anneme giydim
eve gelene kadar ayaklarım kangrenden gidiyordu
annem bide zorla aldırdım diye dövdü beni
geçende eşime anlattı çokkkk utandımmmmm
alırrr zorlaaa illa giyecek diyo bide

Kizlar ciktim hastaneden yarin ultrason icin randevu verdi..dr bu yaslarda o tarz kitlelr olabilr dedi galiba normal bisiydi emin olmak icin ultrason istedi ya kizlar cok kotu oldm dr elle kontrol etti offf genel cerrah ta hic kadin olmazmi ya agliyacaktm az daha dr rahat ol dio nasil rahat olucm ay simdi agliycm otobusteym agliyamiomda

Ayy kızlar alemsiniz ya Öyle bi dolanayım dedim, buraya da bi göz attım, muhabbet sarmış sizi, anlattıklarınıza gülüyorum hala, çok hoşsunuz
mandalinacan sende katıll canıım
kaset hala duruyor mu fundoşş, çatlattın beni burdaaa

kıız yazdıklarınıza sesli sesli gülüyorum burdaa, zeki mürende bizi görecek mii hesabı ayy wc ye gidemiyorum sizin yüzünüzden

o olayları unutun boşverinn her yerde öyle pislikler var ne yazık ki...
gülelimm

Kizlar su can sıkıntım da yazdiklarinizi okuyaym dedm cok komik seyler yazmissnz okumayi biraktm otobustekiler deli diycekler diye

[SUP]selam kızlar

ben pek giremiyorum artık uzak kalıyorum geçmişide pek okuyamadım

eğlenin bensiz
[/SUP]

aybikecim sıkma canını doktor bu niye sıkılasın ki ben hiç sıkılmazdım (kıl dönmesi muayenesinden sonra hiçbişeye sıkılmam artık )
inşallah sonuçların temiz çıkar, doktorun dediği gibi bu yaşlarda su kesecikleri oluyomuş zararsız çoğu bayanda oluyomuş

evet evett bende buzdolabinin isigiyla oynamayi cok severdimm cok manyakmisiz yaa

sende cok fenaymissin sedd

haha fundam ayni olay bendede oluyor. benimde ayaklar 40 numara cocuk mezari mubarek

sosyalcanin olayinada cok guldumm yaa. hepinizinki ayri guzell. lizo sende az cadi degilmissin. kucukken bendede bi cadilik vardi

inşallah geçici bişeydir canımmmmm içini ferah tuttt
geçer takılma dr. neticede bak beni sapık elledi

kaset yokkkk 3 canavardan ama nasıl içli ağlıyormuş annem bende tatlı tatlı soru soruyommm annem söler hep

Ya aslinda oyle ama ilk kez muayene olunca zor oldu biraz kadin dogumda erkegede bu yuzden gitmk istemiyorm

benimde oyle sapik bi olayim varrrr kizlarr. lisedeydik, sabah okula giderken motorlunun biri geldi yanimizda durduu. ve seyinle oynamaya basladii. birde issiz bi yerdi. hemen nasil kactik. genc cocuktu birde. nasil kotu olmustukkk

Yemeğe gitmeden bi bakayım dedim, çok güldüm yazdıklarınızaa... Benim de aklıma bir anım geldi. Şeker Kız Candy'i çok severdim. Her gün okuldan heyecanla gelir, formamı çıkarmadan yeni bölümü izlerdim. Bir gün son bölümlere doğru Candy'nin erkek arkadaşı attan düşüp öldü. Ben nasıl ağlıyorum, annem de bir şey oldu zannetti. "Ne oldu okulda bir şey mi oldu" diye sormaya başladı. Odama kapandım hüngür hüngür ağlıyorum "Anthony öldüüü hüüü" diye. Annem de "başka erkek arkadaşı olur, üzülme" diye teselli ediyo beni.

artık eski yerimde değilim canım o yüzden bütün gün giremiyorum artık arada uğrarım ama beni unutmak yok ona göre

benimde oyle sapik bi olayim varrrr kizlarr. lisedeydik, sabah okula giderken motorlunun biri geldi yanimizda durduu. ve seyinle oynamaya basladii. birde issiz bi yerdi. hemen nasil kactik. genc cocuktu birde. nasil kotu olmustukkk

ayyy sendemii sabooo çok zor çokkkkk beni kovacaklar valla dikiyolar gzölerini ben takır takır yazıyommm

pisliklerrrrrrrrrrrrr ne şeyleri varmış yaaaa

ayyy sendemii sabooo çok zor çokkkkk beni kovacaklar valla dikiyolar gzölerini ben takır takır yazıyommm

pisliklerrrrrrrrrrrrr ne şeyleri varmış yaaaa

ben santraldeki bayan doğum iznine çıktı diye şubattan beri onun yerine bakıyordum bugün geldi bende insan kaynaklarına geçtim

orda girmeye vaktim olmuyo yoğunluktan orda boş kalıyodum yine artık böyle aslında böle benim için daha iyi ama sizden uzak kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…