Ağlayakta gözden mi olak???

ben hiç bilmiyom canımmm

ben seni hic uzebilir miyimm sedoskommmm seni cookk seviomm

ufaklik iyi bitanem. gormemisim fundosumm
senin icin guzel seyler hissediyorumm guzel fundosum benimm

sedo tamam sakinn yerim seni kizzz

yokluğunun öcünü alıyorum seninle uğraşmanın ne kadar zevkli olduğunu bir anlatsam :82:

yerimm seniii bende seni çok seviyorum :103:

tamam canımmmm ayyyy
sedoyu kızdırmaaaa yersin fırçayııı
:121: top atarım ben :93:

kız fundoş o fırçayla ilgili komik bi anım var...ilkokula gidiyordum :)) ablam gelir anneme x bana fırça attı diye anlatırdı...bende kendi kendime sinirlenirdim o kişiye...

ablama gerçekten fırçayı fırlattığını düşünürdüm, şimdi anlatıyorum çatlıyoruz gülmekten

neeeeeeeeeeeee delisinnnnnn sennnn

kardeşlik ne garip değilmi bende küçükken ablam bi kızla dövüşmüştü saçını filan yolmuştu kız onun yumruk atıyodu oda ona vuruyodu aslında ama ben nasıl ağlamıştım ablama vuruyolar diye oyyyy

kızz kendime gülüyorum şimdii

gerçekten kardeşlik çook güzel bir şey...bizi döverlerdi ablam koşardı hep , daha neler neleer

TOPİĞİN ANNE ADAYLARI

herkes çocukluğunda ki komik yaşadıklarını anlatsaa.... kızlaaarr ne güzeeeell oluurrrr çooook severimm ben dinlemeyi okumayııı

ama birbirimizide yer bitirirdikkkk kız saç başşş
2 ablamla 2 şer yaş var aramızda çünkü küsüp küsüp barışırdık
oyyyy benim bi anım var aklımdan çıkmayannnn
anlatacam ama komik sayılmaz pekkk
ablamla tüp doldurmaya gidiyorduk ben ilkokul o ortaokuldaydı heralde
yada ikimizde ortaokul zaten biz hep ben 1 e başlayınca o 3 e giderdi aynı okullarda lisedede o 3 de ben 1 de
onun sınıfındakiler bana aşık olurdu onun başın etini yerlerdi lisede bi sınıf arkadaşı 3 sayfa mektup yazmıştı
ayyy konu bu değilll tüp doldurmaya gidiyoruzzz neyse
ikimiz tüpün kenarlarından tutmuşuz araba girmeyen bi yoldan iniyoz aşağı önde genç bir adam elleri önündeeee palto üzerinde
birden bir döndü eli şeyinde açmışşşşş
bize doğru yürüdü dönüp
biz şoka girdik ablam tüpü bıraktı kaçtı ben hala tüp elimde bacağıma vura vura koşuyom
sonra bıraktım koştum çokkkkk korkunçtuuuuuuuuuuuuuu sesim korkudan çıkmıyorduuu
bi karı koca gördü sakinleştirdi bizi
anneme söledim eve gidince bırakıp kaçtı beni diye
annem kendini paraladı sokağa çıkıp aradı adamı nerde bulcaksa

sedossss

bende bi ilkokul animi anlatayim.

ilkokul 1. siniftaydim. cok sıkışmıştım. ogretmenimizde biraz sinirliydi. zaten daha ilk haftamizdi sanirim. sonra dayanamayip birakmistim tuvaletimi o sirada cozumler bulmaya calisiyordum. hemen suluğum aklima geldi. sirann altindaki suluğu alip ustume bosalttim. ustume su dokulmus izlenimi vermek icin o zamana kadar arkadasim gordu tabi. o bagirdiii aa ustune noldu diye. tabi ogretmeninde dikkatini cekti. bende sulugumun kapagi acik kalmis,hepsi ustume dokuldu dedim sonra ogretmen beni eve yollamisti. evimizinde yakin oldugunu biliyodu

hala anlatir anlatir guleriz bunaa

ayy fundosss cok komikkk cok guldummm

birde hala tupu birakmamissin

kızzzzzzz bizim sınıftada bi kız yapmıştı öleee
kızla kimse konuşmadı günlerce
ama bu çözüm bulmadı saf saf oturdu ağladı sonrada göl olmuştu sıranın önü

oyyy ben seniii yerimm fundoşuumm , tatlı olduğun çocukluğundan belli

ne yazık ki o tip pisss sapıklaar var...kahrolsunlar...ne söylenir ki onlar için...inan söz bile yok bebişim

bizde çok küserdik ablamlarla, bir arkadaşları vardı kıza bir daha bu eve gelmiceksin diyordum , daha 12 yaşlarındaydım...pek sevmezdim de

annem iğneye götüremezdi beni , sobanın arkasına saklanıyordum , ama burnumla boru arasında milim vardı...kıpırdamadan dururdum... annem hep dört çocuğumun arasında en çok bundan çektim diye söyler bazen, ama kadını çok koşturuyordum...
kız bide biryerde okumuştum, bunu her çocuk yaparmış, insan sadece kendisinin yaptığını düşünür ya bazı şeyleri...buzdolabının ışığına sönüyormu sönmüyormu diye bakardım kapağını tam kapamadan

yazık kıyamam yaaaa ben okulda yapmadımda, bi gün dışarıda oynarken oyunu bırakmadığımdan altıma yapmıştım

bende bendee anlatcam
ilkokul 1. sınıftaydık deli gibi kar yağıyodu (Ankara/Dikmen demem yeterli heralde)
Arkadaşımla birlikte öğlen arası bizim eve gidiyoruz, nasıl sıkışmışım koşa koşa
Eve geldik annem evde yok bagırıyorum anneeeeeeee anneeeeeeeeeeee nerdesin
Tabi annem gelene kadar ben tutamadım bıraktım
Annem geldi bi güzel payladı beni, üstümü başımı değiştirdi tekrar yolladı
Arkadaşım gülüyo çok utandım mutlaka intikamımı almam lazım
Kar yağıyo ya benim şapkam var onun yok saçları bembeyaz oldu, eywahh bunlar saçtan çıkmıyo hep öyle beyaz saçlı kalcaksın diye kandırdım kızı
Tabi ağlaya ağlaya okula gittik, geç de kaldık tabi sınıfa girdik kız hala ağlıyo
Öğretmen ne oldu dedi anlatıverdi kız bida çıkmıcakmış saçımdan diye
Öğretmenden azarı yedim bide ama intikamımı aldım

ya çoook tatlısınıız cadılaar o hallerinizi gözümün önüne getiriyorum çok gülüyorum ikinizedee
ayy fundosss cok komikkk cok guldummm

birde hala tupu birakmamissin

ayy bende ona çook güldüm ayşemm tüpeee
bide öyle bişey oluyor yaa konuşulmuyor

ya kızlaar öyle hoşuma gidiyor ki çocukluk anılarıı, çooook tatlısınıız :109:

Son düzenleme:
Ayy kızlar alemsiniz ya Öyle bi dolanayım dedim, buraya da bi göz attım, muhabbet sarmış sizi, anlattıklarınıza gülüyorum hala, çok hoşsunuz

ama benim başıma bu tip şeyler çok geldiiiii şimdi hatırladım offff
bidefa liseye giderken sabah arkamdan bi el eteğimden daldırdı elini sıktı popomu
çok korkunçtuuuuu çokkkkk bağırdım arkasından ş.... diye
polise şikayet edicem kaçma erkeksen diye şapkalı yaşlıııı adamdı
kimseye söleyemedimmm her sabah bekliyodum o yola gelince birilerinin geçmesini biri yola girince yanında yürüyodum onlarla

kızzzzz gözümde canlandırdım seniiiiii sobanın arkasında oyyyy
benimde ortanca ablam çok fenaymış annem hep derrr bundan çok çketim misafirlikte rezil ederdiii açgözmüş
evde vitrin tepelerindeee örümcek gibii
bende safmışımmm çok sesssizzz usluuu annemin hep dibindee
bide kasete çekmişim kendi sesimi kızzz
anneme soru soruyom oda ağlıyo çamaşır yıkarken sinirden ben kaseti bozup kaydetmişim minikken

kızlar bende 7 yaşına kadar köyde yaşadım, çizgi film var ya heidi gibi köyde olunca tabi çok saf kalıyorsun, 4-5 yaşlarındayken tv açıkken gizli hiç bir şey yapamıyordum içindekiler beni görecek diye, tv karşısında sus-pus oturuyordum arada kapanınca içine bakıyordum acaba içinde birileri yaşıyor mu diye

sapık hikayesi bende de var üniversite 3 teyiz arabanın biri durdu yol sordu 4 kızız baktım herkes uzaklaştı birden arabadan ben hararetli bir şekilde yolu anlatıyorum ama nasıl görmelisiniz bi aşağı baktım ki ne göreyim açmış oynuyor pis insan, hemen yüzüne tükürdüm kaçtım oradan, kızlarada çok kızdım ama neden beni uyarmadınız diye, ondan sonra hep aramızda soğukluk oldu o kızlarla

lizimcaann çook cadıymışsın sendee ayşecan da suluk taki suyu dökmüş üzerinee ayy çook tatlısınız kızlaaar

çatladım gülmekten

ben ortaokuldayken kafama yumurta yedim dışardan atmışlardı pissleer ağlaya ağlaya eve gitmiştim, yüzüme olduğu gibi akmıştı ,bütün sınıf kahkahaya boğulmuştu tam kafamın ortasına isabet

çok fenaymışsın sennn

Ayy kızlar alemsiniz ya Öyle bi dolanayım dedim, buraya da bi göz attım, muhabbet sarmış sizi, anlattıklarınıza gülüyorum hala, çok hoşsunuz

bizim her zaman ki halimiz canımm

bende çok safmışım ya yazık bana

ayyyyyyy biride buyduuuuuuuuuuu bende yaşadım aynını diyorum yaa benim başıma çok geldi bu tip şeylerrrrrrrrr
bidefada minibüste 2 li koltuk varyaaa kapıya doğru oturuyorum arkadaki şerefsiz elini uzatıp değdirdi ben o eli uzun süre oramda gibi hissettim uyuştu sankiiii bağırdımmmmmm linç edip attılar minibüsten

tv olayıda tam vizontele haaa

işte buna kopulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…