miniği görmeye mi kızzz
kaç gün devam ettin canım bu küre
canım benim eşimde yaptırmıştı o testi çok zorlanmış yaparken ama az olması önemli değil bildiğim kadarıyla :44::44:
Gunaydin millet bugün boş gunum evdeyim
Dr a gidicem goguste bi kitle var ona baktrcm neyin nesi diye
Lizcan cok sükur bebis iyi galiba
Fundos hadi hayirli olsun kür e baslamissin
Sed sen ne zamn dr a gidicksn
Aysenurum nasilsin
haftada 1 gün balık da yiyorum onu eklemeyi unutmuşum
yumurtlaman öne atarsa kaçırabilirsin gününü bence şimdiden havuca da başla canım ben öyle yapmıştım
ben sana nasıl yaptığımı anlatıyım
5 bardak suyu kaynatıp 16 adet inciri ikiye bölerek atıyodum 15 dk kaynatıp ılımaya bırakıyodum
diğer tarafta 5 bardak kaynayan suya 4-5 tane (havucun büyüklüğüne göre)havucu ikiye üçe bölerek atıp 20 dakika kaynatıp ılımaya bırakıyodum
ılıyınca ikisinide süzüp birleştirip 4 e bölüyodum akşam sabah 2 gün içiyodum onu.
Benim dünden beri kasıklarım fena ağrıyor heke dğn sol bacağım ve yumurtam fenaydı ben geç yumurtluyorum ondan hralde bugün 24. Gün dün test biraz daha koyuydu diğerlerinden benim bu ay geçtide diğer ay yapıyım artık
sıcak değil canım ılık. soğan suyu sıcaga yakın içilir incir kürü iyice ılıyacak. hem 2 gün buzdolabında sakladığın için diğer günler soğuk oluyor zatenTamam bende öle yapıyım ozaman sıcak içmek şartmı kaç gün içilecek peki
ben ete elimi sürmezsem kim pişirecek sosyalcim :44: teşekkür ederim güzel bilgilerin içinmaşallah çok güzel besleniyorsun, çiğ ete elini sürme, salam sucuk sosiste yeme, bi de ıhlamur haricinde bitki çayı tüketme, çayıda
açık iç belki biliyorsundur ama ben yinede yazayım dedim haa birde yumurta yersen tam haşlanmış yiyeceksin, yağda kırma yemeyeceksin
sizböyle dizilin sırayaa ezocan
bunu bilmiyordum canım yaa ama öyle de güzel oluyor ki yoksa sütü zor içiyorum
ne yapalım içmem bundan sonra...sen ayva yı yaptın mı lizimcan gamzeli bebiş
gerçek olur inşallah :109:
ayy düşündümde ne güzel olurrrhadi inşallah Allahım
Daha kahvaltı yapıcam ütü evi süpürüp silcem ohhooo işim çok ben çıkamıyorumm
evet kııızz miniği görmeye
inşallah bir sorun olmaz nedense korkuyorum...
sıcak değil canım ılık. soğan suyu sıcaga yakın içilir incir kürü iyice ılıyacak. hem 2 gün buzdolabında sakladığın için diğer günler soğuk oluyor zatensen bu günlerini iyi değerlendir inşallah gerek kalmaz küre falan
ben ete elimi sürmezsem kim pişirecek sosyalcim :44: teşekkür ederim güzel bilgilerin içinAhh sarısı dağılmamış cıvık yumurtaa ahh rafadan yumurtaaa çok özlüücem 9 ay
çıkamazsın canım, yakında benim evi şikayet edecekler çöp ev diye belediyeye
korkma canım Allahın izniyle gidip keseyi görüp geleceksin belki sürpriz yaparda annesine kalp atışınıda dinletir
evet kııızz miniği görmeye
inşallah bir sorun olmaz nedense korkuyorum...
sıcak değil canım ılık. soğan suyu sıcaga yakın içilir incir kürü iyice ılıyacak. hem 2 gün buzdolabında sakladığın için diğer günler soğuk oluyor zatensen bu günlerini iyi değerlendir inşallah gerek kalmaz küre falan
ben ete elimi sürmezsem kim pişirecek sosyalcim :44: teşekkür ederim güzel bilgilerin içinAhh sarısı dağılmamış cıvık yumurtaa ahh rafadan yumurtaaa çok özlüücem 9 ay
İnş sedocan
Sen ne kadardır istiyorsun cnm sormadım sana hiç yada unuttum kusura bakma aklımda bi sürü şey unutuyorum:26:
bu incir- havuç kürü adetin 3. günü başlıyorda ne zamana kadar içiliyor
sen güzel isimler bulursun hepimiz fikir de veririz o zaman siz hele çabucak hamiş kalınn :109:günaydın canım, iyi haberlerle gel inşallah
ne yapayım kızzz adını
ayy bende öğreneyimmmm
sağol canımmm evet ben geldimmm
hamiş topici yapayımm o zaman
ayy bu çok güzeel aybikecann çok severim beyaz tenli insanlarıı...o zaman çook yerimmSagol tatlim sosyalcm
Bu arada kizlar ayva yiyince bebis beyaz tenli olurmus bunu da bi yerde okumustum
ya inşallah sosyalcançıkamazsın canım, yakında benim evi şikayet edecekler çöp ev diye belediyeye
korkma canım Allahın izniyle gidip keseyi görüp geleceksin belki sürpriz yaparda annesine kalp atışınıda dinletir
Daha kahvaltı yapıcam ütü evi süpürüp silcem ohhooo işim çok ben çıkamıyorumm
iyiyim bitanemiyiyim şeker anne sen iyisindir inşallah
ayşecaann yine gidip fundoşuun yazısının içine yazmışsınn :82:
ilk yediğin ayva da yapp , unutma :13:
Gunaydin millet bugün boş gunum evdeyim
Dr a gidicem goguste bi kitle var ona baktrcm neyin nesi diye
Lizcan cok sükur bebis iyi galiba
Fundos hadi hayirli olsun kür e baslamissin
Sed sen ne zamn dr a gidicksn
Aysenurum nasilsin
sen güzel isimler bulursun hepimiz fikir de veririz o zaman siz hele çabucak hamiş kalınn :109:
ayy bu çok güzeel aybikecann çok severim beyaz tenli insanlarıı...o zaman çook yerimm
ben buğday tenliyim :))
ya inşallah sosyalcan, çevremde de " aa neden görünmedi görünmesi gerek" diyenler olunca , biraz korku oldu işte yinede hayırlısı ne ise öyle olsun :109:
nasıl Ezogelinsin kız seenn git topla çabuk evini
git topla hemen gel :13:
kızzz başlık aynı kalsınnn uğurlu geldi bize baksana elleşmeyinnn
canoo ben 5. günü başladım 20-22 gün diyodu saraçoğlu ben yum. zamanına kadar yapacam yani bitince 1-2 gün devam edecem
havucuda eklicem bugün çok fena gaza geldimmm
kızzz başlık aynı kalsınnn uğurlu geldi bize baksana elleşmeyinnn
canoo ben 5. günü başladım 20-22 gün diyodu saraçoğlu ben yum. zamanına kadar yapacam yani bitince 1-2 gün devam edecem
havucuda eklicem bugün çok fena gaza geldimmm
Kizlar ben cikiyorum hazirlanayim optm hepinizi
sen güzel isimler bulursun hepimiz fikir de veririz o zaman siz hele çabucak hamiş kalınn :109:
ayy bu çok güzeel aybikecann çok severim beyaz tenli insanlarıı...o zaman çook yerimm
ben buğday tenliyim :))
ya inşallah sosyalcan, çevremde de " aa neden görünmedi görünmesi gerek" diyenler olunca , biraz korku oldu işte yinede hayırlısı ne ise öyle olsun :109:
nasıl Ezogelinsin kız seenn git topla çabuk evini
git topla hemen gel :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?