Ağlayakta gözden mi olak???

et canım et çok komik oluyor bi görsen, bide Adile naşit miydi kimdi süslenip püslenip tv karşısına geçiyordu haber spikerine yazıyordu hani, onun gibi

benimde çok büyüktür geçenlerde ad..as tan bi ayakkabı aldım 41,5 eşim diyor ki yakında ayakkabı diktireceğiz sana ama kalıpları küçük ne yapayım

canım doktor o günde kaç kişininkini muayene ediyordur, kasma bence hem kötü bir şey yokmuş bak ona sevin, doktor unutmuştur bile seni, sende onu unutmaya çalış

Kizlar su can sıkıntım da yazdiklarinizi okuyaym dedm cok komik seyler yazmissnz okumayi biraktm otobustekiler deli diycekler diye

benim odada herkes öğle yemeğine gitti rahat rahat kahkaha atıyorum valla

[SUP]selam kızlar

ben pek giremiyorum artık uzak kalıyorum geçmişide pek okuyamadım

eğlenin bensiz
[/SUP]

sen nerdesin ki yaa, neden girmedin hiç

Benim hic boyle komik anilarim yok ama

tabi tabii bizde yedik zaten anlat kız vardır mutlaka birşeyler

sen beni ekledin mi bakiimm

sen tabloya baktın mı bakimm

başka erkek arkadaşı olur nasıl yaaaa süperrrrrrrrrrrrr

canım inşallah hamiş oluruzdaaa rahatlarız kuşum :26:

aybikecanımm hiçç üzülme, herşeyi bebiş için yaşamıyor muyuz olmamış varsay...Sonuçların temiz olsun, inşallah olacakta...bize burada bağıracaksın hamileyiiiim diyee
çocuk mezarı gibi hee ayy kızz söz bulamıyorum size yazmaya

yaa kızlar burda Allahtan şuan kimse yookk çatladımmm gülmekteeenn Allahta sizi güldürsün cadılar

entelkedii demek anthony öldü diye ağladınn cadıı bende çok severdim şeker kız candy i şirinleer vee Heidiii deli olurdum...bide sedrik var hala bayılırım çizgi film izlemeye

Ayşemm cadıyım biraz ama çokta saftım kız bir anlatsamm , ilkokul öğretmenimden Allaha havale ediyorum onu çok dayak yemiştim bütün sınıfça deliydi...ucu sivri çizmeleriyle tekme atardı bacaklarımıza yeşil panoya kafamızı vururdu neyse ben hiiç kötüleri anmak istemiyorum ama o kadına hakkımı helal etmiyorum...

fundooş sen var yaa , aybikeyi teselli edişene baksana ayşe, beni de ellediler diyo deliiiii

Son düzenleme:
ayyyy yaşasınnnn sevindim kızzz herkesin küçük ayağı benim büyük sanıyodummm ayşemde sosyalimdeee

fırsat buldukça bak ama buralara bizi yalnız bırakma lütfen

Tesekkurler kizlar iyi dileklrnz icin iyiki varsinz unuttrdnz bile zaten su yazilanlari bi okuyaym yetr herhalde

ayyyy bende klemantine mı ne öle bi çizgi film vardı böle uçan balona bnerdi küt saçlı kız o filme hastaydımmmm
bide olala diyoladı öle bi dizi vardııı
hastaymışşş kız o öğretmennnnnnnn

benimde oyle sapik bi olayim varrrr kizlarr. lisedeydik, sabah okula giderken motorlunun biri geldi yanimizda durduu. ve seyinle oynamaya basladii. birde issiz bi yerdi. hemen nasil kactik. genc cocuktu birde. nasil kotu olmustukkk

o sapıkların dilerim yoktur şimdi .bi yerleri... pissleer....
inş canım kalırsam çıkıcam zaten şu hatun gelmeden kalsaydım direkt çıkardım

maşallah hiç minyon yok galiba aramızda benimde 39 ayaklar
benim 37-38 sbrycann inşallah gelecek bebişleriniz

fundoşş kıız zorla ayakkabı aldırdın annene ayy şekerr şey senii

gerçekten hastaydıı...

KIzlar oku oku gulmektn oldm annem dioki neye guluosun tele bakip :)) kizlar sapikca olay yasayanlr unutun bu pis seyleri
Bnmde vardi bi anim gerci sonu kotu bitmisti kiz kardesim beni sinirlendrmisti kovaliyodum evi icinde bizim ev o zmn salon balkon otrma odasi baglantiliydi rahatca kosup duruyoduk yakalasm sacini cekicektim ama olmadi salonun kapisini kapatinca ben küt diye kapinin camina dalmistim bilegimde yara izi vardir hala
Tatlislar iyiki vrsinz vvalla cok iyi oldu bu
Buzdolabi kapisini yarim acip isigina bakardm bnde hay Allah
Canlar tez zamnda bizim bebislerde gelir ins onlarinda boyle guzel anilari olsun kotu insanlarla karsilasmasinlar hic

oyyy o miniğe öleeem
kızz korkmak yokkkk bebiş çok iyiiii niye korkuyosun az kaldı kız kesin keseyi görecennn

daha yeni gördüm yazını fundoşuumm

yerim kıız seniii...senin , bebişini de gözümün önünde canlandırıyorum oyyy annesi gibi ne tatlıı olur

yok sizinle konuştukça ciddi rahatlıyorum...

kızlar ben göreve çıkıyorum az dağ tepe gezip geleyim görüşürüz çok kaynatmayın haaa
iyi çalışmalar canom

buzdolabını bir çok kişi yaparmış , demek yakalasan saçını çekecektin hee ne güzel öyle koşuşturmak

inşallah aybikecan bizim zamanlarımızda kalabalık yaşamanın ve teknolojinin çok ilerlememesinin, yeşilliğin ölmemesinin bunun gibi bir çok güzellikleri vardı şanslıydık :)) ...İnşallah bebişlerimiz güzel bir şekilde yaşarlar , pek umutlu değilim zamandan ama........ hep şunu söylerim ,eşimle de konuşuruz umarımm yapabilirizz , miniğimize zamanımızda ki oyunları öğreticem körebe , alman ebesi , mendil kapmaca ve dışarıda onunla çocuklar gibi oynicam...İnşallahh hepimiz aklımızdan miniğimizle ilgili geçirdiğimiz bütün her şeyi yapabilriz canııımm

Son düzenleme:

:124: evetttttt :131:
ayyy çok merak ediyom zaten nasıl bişey olcak olursa yaniii

Evet cnm ikiz kiz kardesim surekli kavga ederdk beni sinir ettigi zamanlardn birydi
İnşallah guzel gunler yasatacagiz meleklerimize Rabbim nasi p etsin o gunleri gormeyi bizim donemimizdeki gibi yasatirz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…