- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
ne kadar çok sapık var kızlar küçük küçük kızlara nasılsa sesi çıkmaz diyetacize uğramayan kimse yok heralde memleketimizde
sedocan o yumurta olayı da neydi yaa karne günleri
sosyalcan tv nin karşısında sus pus oturan utangaç bi kızı hayal ediyorum şuan
ayşecan biz çok mu uyanıkmışız ne
et canım et çok komik oluyor bi görsen, bide Adile naşit miydi kimdi süslenip püslenip tv karşısına geçiyordu haber spikerine yazıyordu hani, onun gibi
evetttttttyada hadımmıydı ne
kessinler kökten yadaaa ş...... ler
ayyyy kızlarrrr birde benim ayaklarım büyüktür 40 no.
küçükkende büyük yaa böle cici bici papuçları beğenirim ama no yok zorlaaa giymişim birdefa
yok oldu vallaaa diyorum anneme giydim
eve gelene kadar ayaklarım kangrenden gidiyordu
annem bide zorla aldırdım diye dövdü beni
geçende eşime anlattı çokkkk utandımmmmm
alırrr zorlaaa illa giyecek diyo bide
benimde çok büyüktür geçenlerde ad..as tan bi ayakkabı aldım 41,5 eşim diyor ki yakında ayakkabı diktireceğiz sana
Kizlar ciktim hastaneden yarin ultrason icin randevu verdi..dr bu yaslarda o tarz kitlelr olabilr dedi galiba normal bisiydi emin olmak icin ultrason istedi ya kizlar cok kotu oldm dr elle kontrol etti offf genel cerrah ta hic kadin olmazmi ya agliyacaktm az daha dr rahat ol dio nasil rahat olucm ay simdi agliycm otobusteym agliyamiomda
canım doktor o günde kaç kişininkini muayene ediyordur, kasma bence hem kötü bir şey yokmuş bak ona sevin, doktor unutmuştur bile seni, sende onu unutmaya çalış
mandalinacan sende katıll canıım
kaset hala duruyor mu fundoşş, çatlattın beni burdaaa
kıız yazdıklarınıza sesli sesli gülüyorum burdaa, zeki mürende bizi görecek mii hesabıayy wc ye gidemiyorum sizin yüzünüzden
o olayları unutun boşverinn her yerde öyle pislikler var ne yazık ki...
gülelimm
Kizlar su can sıkıntım da yazdiklarinizi okuyaym dedm cok komik seyler yazmissnz okumayi biraktm otobustekiler deli diycekler diye
benim odada herkes öğle yemeğine gitti rahat rahat kahkaha atıyorum valla
[SUP]selam kızlar
ben pek giremiyorum artık uzak kalıyorum geçmişide pek okuyamadım
eğlenin bensiz[/SUP]
sen nerdesin ki yaa, neden girmedin hiç
Benim hic boyle komik anilarim yok ama
tabi tabii bizde yedik zaten
sen beni ekledin mi bakiimm
sen tabloya baktın mı bakimm
Yemeğe gitmeden bi bakayım dedim, çok güldüm yazdıklarınızaa... Benim de aklıma bir anım geldi. Şeker Kız Candy'i çok severdim. Her gün okuldan heyecanla gelir, formamı çıkarmadan yeni bölümü izlerdim. Bir gün son bölümlere doğru Candy'nin erkek arkadaşı attan düşüp öldü. Ben nasıl ağlıyorum, annem de bir şey oldu zannetti. "Ne oldu okulda bir şey mi oldu" diye sormaya başladı. Odama kapandım hüngür hüngür ağlıyorum "Anthony öldüüü hüüü" diye. Annem de "başka erkek arkadaşı olur, üzülme" diye teselli ediyo beni.
başka erkek arkadaşı olur nasıl yaaaa