Benim dünden beri kasıklarım fena ağrıyor heke dğn sol bacağım ve yumurtam fenaydı ben geç yumurtluyorum ondan hralde bugün 24. Gün dün test biraz daha koyuydu diğerlerinden benim bu ay geçtide diğer ay yapıyım artık
kızz kendime gülüyorum şimdii
gerçekten kardeşlik çook güzel bir şey...bizi döverlerdi ablam koşardı hep , daha neler neleer
TOPİĞİN ANNE ADAYLARI
herkes çocukluğunda ki komik yaşadıklarını anlatsaa.... kızlaaarr ne güzeeeell oluurrrr çooook severimm ben dinlemeyi okumayııı
aynen canım zeki mürende bizi görecek mi
bence şu tecavüzcüler sapıklar idam kararı tekrar gelsin
iyi çalışmalar canom
buzdolabını bir çok kişi yaparmış , demek yakalasan saçını çekecektin heene güzel öyle koşuşturmak
inşallah aybikecan bizim zamanlarımızda kalabalık yaşamanın ve teknolojinin çok ilerlememesinin, yeşilliğin ölmemesinin bunun gibi bir çok güzellikleri vardı şanslıydık :)) ...İnşallah bebişlerimiz güzel bir şekilde yaşarlar , pek umutlu değilim zamandan ama........ hep şunu söylerim ,eşimle de konuşuruz umarımm yapabilirizz , miniğimize zamanımızda ki oyunları öğreticem körebe , alman ebesi , mendil kapmaca ve dışarıda onunla çocuklar gibi oynicam...İnşallahh hepimiz aklımızdan miniğimizle ilgili geçirdiğimiz bütün her şeyi yapabilriz canııımm
Kizlar masallah ne kdr buyukmus ayaklrinz bnm 38 sizin boylar uzun herhlde
benimde çok büyüktür geçenlerde ad..as tan bi ayakkabı aldım 41,5 eşim diyor ki yakında ayakkabı diktireceğiz sanaama kalıpları küçük ne yapayım
Evet cnm ikiz kiz kardesim surekli kavga ederdk beni sinir ettigi zamanlardn birydi
İnşallah guzel gunler yasatacagiz meleklerimize Rabbim nasi p etsin o gunleri gormeyi bizim donemimizdeki gibi yasatirz ins
Kızlar selaamm oku oku bitiremedim :)) öldüm gülmekten Allah iyiyliğinizi versin..
Canım bu ay benimde geç oluyo yada olmadı nedense ben bu aydan unutlu değilim(
Senin yurtlama zamanların kesin iyi değerlendir
Hepsine bayıldım yaa benimde var ama telden yazmak zor ama yazıcam kısacık..
İlkokul 3 yada 4 e gidiyorum ve ben r harfine y diyordum o dönemlerde :) bi gün biri para kaybetmiş ben buldum öğretmene götürdüm oda dedik bütün sınıfları gez para kaybeden varmı diye sor dedi
Malum emir büyük yerden ben tüm sınıflara giriyorum ve "paya kaybeden vay mı" diye soruyorum
Ama millet nasıl gülüyo bana ve ben utancımdan ölüyorum ben bitirdim gezmeyi ama çok ağlak biri olduğumdan da oturdum ağladım ben niye r harfine y diyorum diye :)) nasıl hırs yaptım görsenin hergün r harfi deme çalışması yapıyordum
Gerçekten gençliğimzde sagtık biz ve iyi ki safmışız
Canım benim malesef ki gelmiyor idam keşke gelse .. daha nice hikayeler varben bunların en pislerini hergün görüyorum ve gelecek için çocuklarımız için endişeleniyorum.. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşş.. Ben mahkemede çalışıyorum hemde ağır cezada.. Hayatımın en büyük tecrübesi oldu ama kötü yanı kimseye güvenmiyorsun (
Ayrıca kızlar benimde ayağım büyük 40 numara ama oda olmuyo bulamıyorumhep imreniyorum küçük ayaklara.. 41 rahat oluyo
Kizlar masallah ne kdr buyukmus ayaklrinz bnm 38 sizin boylar uzun herhlde
Kesinlikle katılıyorum canım o çocukuk yok teknoloji var.. Bende sek sek oynamayla ip atlamayı çok severdim :)
Sorma canım ben sevmiyorum hiç bişi alamıyorumbenim boyum 1.70 küsürü varmı bilmiyorum.. Benim eşim benden kısa :))
canım inşallah hamiş oluruzdaaa rahatlarız kuşum :26:
aybikecannn seninde ikiz olma ihtimali var ozaman ne güzelllll
benayyyyyyy koptummmm çok tatlısınnnnn paya kaybeden vaymıııışirin şeyyy
bende çok endişeliyimmm çocuğumu güvenip kimseye bırakamam heralde çünkü umulmadık şeyler oluyo hergün
yaaa çok sevünçlüyümmmm herkes 40 numara
aybike hanım öle valla banada öle diyolar ayy ne kadar büyük ayağın sizin küçük bidefa tamammıııı
boyum 170 e yakın canım ondan tabi
çok tatlı olacağı kesinn :109::124: evetttttt :131:
ayyy çok merak ediyom zaten nasıl bişey olcak olursa yaniii
ikizsiniz ne güzeel çok istemişimdir bende , senin olabilir süpeerEvet cnm ikiz kiz kardesim surekli kavga ederdk beni sinir ettigi zamanlardn birydi
İnşallah guzel gunler yasatacagiz meleklerimize Rabbim nasi p etsin o gunleri gormeyi bizim donemimizdeki gibi yasatirz ins
evet yaa benim de 37-38 dirKizlar masallah ne kdr buyukmus ayaklrinz bnm 38 sizin boylar uzun herhlde
Kızlar selaamm oku oku bitiremedim :)) öldüm gülmekten Allah iyiyliğinizi versin..
Canım bu ay benimde geç oluyo yada olmadı nedense ben bu aydan unutlu değilim(
Senin yurtlama zamanların kesin iyi değerlendir
Hepsine bayıldım yaa benimde var ama telden yazmak zor ama yazıcam kısacık..
İlkokul 3 yada 4 e gidiyorum ve ben r harfine y diyordum o dönemlerde :) bi gün biri para kaybetmiş ben buldum öğretmene götürdüm oda dedik bütün sınıfları gez para kaybeden varmı diye sor dedi
Malum emir büyük yerden ben tüm sınıflara giriyorum ve "paya kaybeden vay mı" diye soruyorum
Ama millet nasıl gülüyo bana ve ben utancımdan ölüyorum ben bitirdim gezmeyi ama çok ağlak biri olduğumdan da oturdum ağladım ben niye r harfine y diyorum diye :)) nasıl hırs yaptım görsenin hergün r harfi deme çalışması yapıyordum
Gerçekten gençliğimzde sagtık biz ve iyi ki safmışız
Canım benim malesef ki gelmiyor idam keşke gelse .. daha nice hikayeler varben bunların en pislerini hergün görüyorum ve gelecek için çocuklarımız için endişeleniyorum.. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşş.. Ben mahkemede çalışıyorum hemde ağır cezada.. Hayatımın en büyük tecrübesi oldu ama kötü yanı kimseye güvenmiyorsun (
Ayrıca kızlar benimde ayağım büyük 40 numara ama oda olmuyo bulamıyorumhep imreniyorum küçük ayaklara.. 41 rahat oluyo
Evet cnm cok isterim ikizlermn olmasini inss olur anneannem inde ikizlri varmis vefat etmislr
Fundos hanim bnm ayagm normal bi kere
yazdıklarınızı okuycam diye canım çıktı ama gülmekten yıkıldım resmen çok tatlısınız hepiniz. komik değil ama benim de bir anım var ben bu yaşıma kadar hiç çiğ soğan sarımsak yemedim kokusunu alınca çok kötü olurum. ablamda benim aksime bayılır sabah akşam yesin sıkılmaz. küçükken beraber uyurduk biz geceleri ablama sarılmadan uyuyamazdım korkardım çünkü soğan yediği zamanlar da ona sarıldım ama kıza yüzünü diğer tarafa çevir nefesini bana doğru verme diye kızardım bide garibim o da hiç ses çıkarmazdı.:26::26::26:çok kötüyüm ben yaa
Al benden de o kadar.Artık sabahları ayaklarım geri geri gidiyor işe giderken. Evden çalışmak hem eve hem kendine vakit ayırmak en güzeli benim açımdan.
Evet cnm cok isterim ikizlermn olmasini inss olur anneannem inde ikizlri varmis vefat etmislr
Fundos hanim bnm ayagm normal bi kere
bende çok endişeliyimmm çocuğumu güvenip kimseye bırakamam heralde çünkü umulmadık şeyler oluyo hergün
aybike hanım öle valla banada öle diyolar ayy ne kadar büyük ayağın sizin küçük bidefa tamammıııı
benim ayağım 37-38 boyumda 1.68
offf bende gelmek istemiyorum artık yaaa çok sıkıldım
hamile kalayımda çıkayım ama o sağlıkla gelsinde en önemlisi bu tabi
olabilir canım baksana anne tarafında var
evet canım ayağında boyunda idealmiş
Topiktekilrn hepsi buyuk ayakli galiba
Maşallah uzun boyluymussn bnm 1.66 turkiye standartlrnn ustundeyim ama yine de 1.70 olmayi isterdim
Hi iyi yakinmisiz cnm bi ara yalniz kaldigimi dusunecektim :))
yaa bu topikte hep dev insanlar varrbenimde boy 1.75. ayakkabidada 41 daha rahat oluyor aslindaa bazen istedigim ayakkabilarinnumarasini bulamiyorumm
bu arada alman ebesi nasil oynaniyor sedomm
Benimde ikizim olmasını çok isterim ama zor :) iki taraftada yok
Bırakmada canım artık bu işlerin kızı erkeği yok bunu sakın unutmayın neler var nelerr sakınnnn
Biz büyük ayaklı olsakta allahtan boylar uzun kaldırıyo..
Canım 4 cm den bişi olmaz sende uzunsun..
Belli olmaz cnm belki olur ikizin genlerde varsa olur.Benimde ikizim olmasını çok isterim ama zor :) iki taraftada yok
Bırakmada canım artık bu işlerin kızı erkeği yok bunu sakın unutmayın neler var nelerr sakınnnn
Biz büyük ayaklı olsakta allahtan boylar uzun kaldırıyo..
Canım 4 cm den bişi olmaz sende uzunsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?