Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar selaamm oku oku bitiremedim :)) öldüm gülmekten Allah iyiyliğinizi versin..

Canım bu ay benimde geç oluyo yada olmadı nedense ben bu aydan unutlu değilim (
Senin yurtlama zamanların kesin iyi değerlendir

Hepsine bayıldım yaa benimde var ama telden yazmak zor ama yazıcam kısacık..

İlkokul 3 yada 4 e gidiyorum ve ben r harfine y diyordum o dönemlerde :) bi gün biri para kaybetmiş ben buldum öğretmene götürdüm oda dedik bütün sınıfları gez para kaybeden varmı diye sor dedi
Malum emir büyük yerden ben tüm sınıflara giriyorum ve "paya kaybeden vay mı" diye soruyorum
Ama millet nasıl gülüyo bana ve ben utancımdan ölüyorum ben bitirdim gezmeyi ama çok ağlak biri olduğumdan da oturdum ağladım ben niye r harfine y diyorum diye :)) nasıl hırs yaptım görsenin hergün r harfi deme çalışması yapıyordum

Gerçekten gençliğimzde sagtık biz ve iyi ki safmışız

aynen canım zeki mürende bizi görecek mi
bence şu tecavüzcüler sapıklar idam kararı tekrar gelsin

Canım benim malesef ki gelmiyor idam keşke gelse .. daha nice hikayeler var ben bunların en pislerini hergün görüyorum ve gelecek için çocuklarımız için endişeleniyorum.. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşş.. Ben mahkemede çalışıyorum hemde ağır cezada.. Hayatımın en büyük tecrübesi oldu ama kötü yanı kimseye güvenmiyorsun (

Ayrıca kızlar benimde ayağım büyük 40 numara ama oda olmuyo bulamıyorum hep imreniyorum küçük ayaklara.. 41 rahat oluyo

Kizlar masallah ne kdr buyukmus ayaklrinz bnm 38 sizin boylar uzun herhlde

Kesinlikle katılıyorum canım o çocukuk yok teknoloji var.. Bende sek sek oynamayla ip atlamayı çok severdim :)

Sorma canım ben sevmiyorum hiç bişi alamıyorum benim boyum 1.70 küsürü varmı bilmiyorum.. Benim eşim benden kısa :))

Evet cnm ikiz kiz kardesim surekli kavga ederdk beni sinir ettigi zamanlardn birydi
İnşallah guzel gunler yasatacagiz meleklerimize Rabbim nasi p etsin o gunleri gormeyi bizim donemimizdeki gibi yasatirz ins

aybikecannn seninde ikiz olma ihtimali var ozaman ne güzelllll

benayyyyyyy koptummmm çok tatlısınnnnn paya kaybeden vaymıııı şirin şeyyy
bende çok endişeliyimmm çocuğumu güvenip kimseye bırakamam heralde çünkü umulmadık şeyler oluyo hergün
yaaa çok sevünçlüyümmmm herkes 40 numara

aybike hanım öle valla banada öle diyolar ayy ne kadar büyük ayağın sizin küçük bidefa tamammıııı
boyum 170 e yakın canım ondan tabi

Topiktekilrn hepsi buyuk ayakli galiba
Maşallah uzun boyluymussn bnm 1.66 turkiye standartlrnn ustundeyim ama yine de 1.70 olmayi isterdim

Evet cnm cok isterim ikizlermn olmasini inss olur anneannem inde ikizlri varmis vefat etmislr
Fundos hanim bnm ayagm normal bi kere

yazdıklarınızı okuycam diye canım çıktı ama gülmekten yıkıldım resmen çok tatlısınız hepiniz. komik değil ama benim de bir anım var ben bu yaşıma kadar hiç çiğ soğan sarımsak yemedim kokusunu alınca çok kötü olurum. ablamda benim aksime bayılır sabah akşam yesin sıkılmaz. küçükken beraber uyurduk biz geceleri ablama sarılmadan uyuyamazdım korkardım çünkü soğan yediği zamanlar da ona sarıldım ama kıza yüzünü diğer tarafa çevir nefesini bana doğru verme diye kızardım bide garibim o da hiç ses çıkarmazdı.:26::26::26:çok kötüyüm ben yaa

:124: evetttttt :131:
ayyy çok merak ediyom zaten nasıl bişey olcak olursa yaniii
çok tatlı olacağı kesinn :109:
Evet cnm ikiz kiz kardesim surekli kavga ederdk beni sinir ettigi zamanlardn birydi
İnşallah guzel gunler yasatacagiz meleklerimize Rabbim nasi p etsin o gunleri gormeyi bizim donemimizdeki gibi yasatirz ins
ikizsiniz ne güzeel çok istemişimdir bende , senin olabilir süpeer
inşallahhh canımm
evet yaa benim de 37-38 dir

benaycann yaa çok güzelmiiiş inano yo yum ki çok sen çok şekey biyşeysindiy tam ısıyılmalık

Dayanmak zor olmuştur bnde dayanamam kokusuna

Al benden de o kadar. Artık sabahları ayaklarım geri geri gidiyor işe giderken. Evden çalışmak hem eve hem kendine vakit ayırmak en güzeli benim açımdan.

Evet cnm cok isterim ikizlermn olmasini inss olur anneannem inde ikizlri varmis vefat etmislr
Fundos hanim bnm ayagm normal bi kere

offf bende gelmek istemiyorum artık yaaa çok sıkıldım
hamile kalayımda çıkayım ama o sağlıkla gelsinde en önemlisi bu tabi

olabilir canım baksana anne tarafında var
evet canım ayağında boyunda idealmiş

yaa bu topikte hep dev insanlar varr benimde boy 1.75. ayakkabidada 41 daha rahat oluyor aslindaa bazen istedigim ayakkabilarinnumarasini bulamiyorumm

bu arada alman ebesi nasil oynaniyor sedomm

Sagol tatlim aynen bnde hamis kalsamda izne ayrilsam diorum hep bebismle ilgilensem

Benimde ikizim olmasını çok isterim ama zor :) iki taraftada yok

Bırakmada canım artık bu işlerin kızı erkeği yok bunu sakın unutmayın neler var nelerr sakınnnn

Biz büyük ayaklı olsakta allahtan boylar uzun kaldırıyo..

Topiktekilrn hepsi buyuk ayakli galiba
Maşallah uzun boyluymussn bnm 1.66 turkiye standartlrnn ustundeyim ama yine de 1.70 olmayi isterdim

Canım 4 cm den bişi olmaz sende uzunsun..

yaa bu topikte hep dev insanlar varr benimde boy 1.75. ayakkabidada 41 daha rahat oluyor aslindaa bazen istedigim ayakkabilarinnumarasini bulamiyorumm

bu arada alman ebesi nasil oynaniyor sedomm

sen zaten çıtır selvi boylu çok hoşsun canımmm hamişlikte çok yakışıcakk
bende bilmiyom kız ilk kez duydum aslında

evet benaycan burda bi minik oğlan çocuğuna ...... offfff Allah belalarını versin insan kılıklı canavarlar

Belli olmaz cnm belki olur ikizin genlerde varsa olur.
Manken gibsnz kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…