yanlız değilsin canım ben varımmm
Al benden de o kadar.Artık sabahları ayaklarım geri geri gidiyor işe giderken. Evden çalışmak hem eve hem kendine vakit ayırmak en güzeli benim açımdan.
çok tatlı olacağı kesinn :109:
ikizsiniz ne güzeel çok istemişimdir bende , senin olabilir süpeer
inşallahhh canımm
evet yaa benim de 37-38 dir
benaycann yaa çok güzelmiiişinano yo yum ki çok sen çok şekey biyşeysindiy tam ısıyılmalık
benim ayağım 37-38 boyumda 1.68
Oh iyi cnm yaa kac yasindaydin sen taatlm
27 canım senin yaş kaçtı?
Benimde öyleeee artık gelmeyim izin kullanayım istiyorum.. Hatta devlet erken emeklilik versin emekli olayım ben diyorum hep
aybikecannn seninde ikiz olma ihtimali var ozaman ne güzelllll
benayyyyyyy koptummmm çok tatlısınnnnn paya kaybeden vaymıııışirin şeyyy
bende çok endişeliyimmm çocuğumu güvenip kimseye bırakamam heralde çünkü umulmadık şeyler oluyo hergün
yaaa çok sevünçlüyümmmm herkes 40 numara
aybike hanım öle valla banada öle diyolar ayy ne kadar büyük ayağın sizin küçük bidefa tamammıııı
boyum 170 e yakın canım ondan tabi
oda güzelmiş canıımyazdıklarınızı okuycam diye canım çıktı ama gülmekten yıkıldım resmen çok tatlısınız hepiniz. komik değil ama benim de bir anım var ben bu yaşıma kadar hiç çiğ soğan sarımsak yemedim kokusunu alınca çok kötü olurum. ablamda benim aksime bayılır sabah akşam yesin sıkılmaz. küçükken beraber uyurduk biz geceleri ablama sarılmadan uyuyamazdım korkardım çünkü soğan yediği zamanlar da ona sarıldım ama kıza yüzünü diğer tarafa çevir nefesini bana doğru verme diye kızardım bide garibim o da hiç ses çıkarmazdı.:26::26::26:çok kötüyüm ben yaa
yaa bu topikte hep dev insanlar varrbenimde boy 1.75. ayakkabidada 41 daha rahat oluyor aslindaa bazen istedigim ayakkabilarinnumarasini bulamiyorumm
bu arada alman ebesi nasil oynaniyor sedomm
Merhaba ben geldimmmmbana halay çekmiycenmi ayşenur
Dua edelim: Güzellikler üst üste gelsin.
1,70 yakın ne güzel
ben boyumu hiç yazmim ne zaman çıkarsa burada benim gibi o zaman yazayım en iyisi
oda güzelmiş canıımhala yemezmisin sarımsak ben çok severimm
alman ebesi , yakalamak için koşarsın peşinden sonra tek tek duvara tek elini dayayıp beklerler yakaladıkları, eğer yakalayamadığı biri varsa gelip yakalanan kişilerin , kollarının altından geçer kurtulup tekrar kaçarlar...ebe tekrar kovalamaya başlar
Benimde 39 numarahoşgeldin ezocannn sen müjdeli haberi ver halaydan kan ter içinde kalacazz lafımı olur kııız
inşallaaah inşallaaah entelkedi
26 tatlim kac yillik evlisin kacirmisim galiba
1,70 yakın ne güzel
ben boyumu hiç yazmim ne zaman çıkarsa burada benim gibi o zaman yazayım en iyisi
alman ebesi , yakalamak için koşarsın peşinden sonra tek tek duvara tek elini dayayıp beklerler yakaladıkları, eğer yakalayamadığı biri varsa gelip yakalanan kişilerin , kollarının altından geçer kurtulup tekrar kaçarlar...ebe tekrar kovalamaya başlar
inşallaaah inşallaaah entelkedi
1,70 yakın ne güzel
kız çokmu kısaaa öle durmuyor abartma
bende sarımsak çok seviyom
hiç bilmiyom bu oyunu been
2 yıllık canım 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı şimdiye kadar
Eşim iş için Almanya'ya gitmişti. Şimdi Christmas zamanı tabi, her yer şenlikli.
Sağolsun düşünmüş bir sürü hediye getirmiş. Öyle ki kucağım doldu. Sonra düşündüm bu nimetleri veren Allah, en küçüğünden en büyüğüne her şeye Kadir. Duayı kabul edecek ki, dua etme şansı veriyor. Yoksa o şansı da vermezdi, dilimize düşürmez, elimizi açtırmazdı. Yeni ev, yeni iş, yeni hayat, yeni bebek... Hayatımızda hayırlı ne kadar güzellik varsa bizi sürprizleriyle sevindirsin Rabbim. :124: :124: :124:
2 yıllık canım 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı şimdiye kadar
Cnm üzülme bizimde 1 yıldır olmuyor dr.lar hiç bi soru yok herşey normal dedi sadece zamanını bekliyor miniklerimiz üzülmeyelim2 yıllık canım 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?