Ağlayakta gözden mi olak???

Al benden de o kadar. Artık sabahları ayaklarım geri geri gidiyor işe giderken. Evden çalışmak hem eve hem kendine vakit ayırmak en güzeli benim açımdan.

Benimde öyleeee artık gelmeyim izin kullanayım istiyorum.. Hatta devlet erken emeklilik versin emekli olayım ben diyorum hep

Tşk ediyorum canım benim o senin tatlılığın o zamanlar tatlıydım kız :) bi tane daha var ona çok gülerim ama gitmem lazım :) sonra anlatırım artık

benim ayağım 37-38 boyumda 1.68

Burda herkes güzel yaa topik hem uğurlu hemde manken gibi kızlar var :)))

Bu arada Ultrason yarin cekileck kizlar dr a sordum bebk dusunuyorum diye adete de az var diye ultrason zararsz dedi gonlum rahat ins gelmistr bebis
Ama niye bisi hissetmiyorum biliyorum sosyalcim kizacak bana ama belirti olmaya bilr dio herzmn ama yinede bi umut ariyo insan

1,70 yakın ne güzel

ben boyumu hiç yazmim ne zaman çıkarsa burada benim gibi o zaman yazayım en iyisi
oda güzelmiş canıım hala yemezmisin sarımsak ben çok severimm
yaa bu topikte hep dev insanlar varr benimde boy 1.75. ayakkabidada 41 daha rahat oluyor aslindaa bazen istedigim ayakkabilarinnumarasini bulamiyorumm

bu arada alman ebesi nasil oynaniyor sedomm

alman ebesi , yakalamak için koşarsın peşinden sonra tek tek duvara tek elini dayayıp beklerler yakaladıkları, eğer yakalayamadığı biri varsa gelip yakalanan kişilerin , kollarının altından geçer kurtulup tekrar kaçarlar...ebe tekrar kovalamaya başlar

hoşgeldin ezocannn sen müjdeli haberi ver halaydan kan ter içinde kalacazz lafımı olur kııız

inşallaaah inşallaaah entelkedi
Benimde 39 numara tabi hepimize çekecez şaka yapıyrum tatlım

kız çokmu kısaaa öle durmuyor abartma
bende sarımsak çok seviyom

hiç bilmiyom bu oyunu been

inşallaaah inşallaaah entelkedi

Eşim iş için Almanya'ya gitmişti. Şimdi Christmas zamanı tabi, her yer şenlikli.
Sağolsun düşünmüş bir sürü hediye getirmiş. Öyle ki kucağım doldu. Sonra düşündüm bu nimetleri veren Allah, en küçüğünden en büyüğüne her şeye Kadir. Duayı kabul edecek ki, dua etme şansı veriyor. Yoksa o şansı da vermezdi, dilimize düşürmez, elimizi açtırmazdı. Yeni ev, yeni iş, yeni hayat, yeni bebek... Hayatımızda hayırlı ne kadar güzellik varsa bizi sürprizleriyle sevindirsin Rabbim. :124: :124: :124:

halen yiyemiyorum malesef

2 yıllık canım 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı şimdiye kadar

benimde 1 yıldır olmuyooo

benimkide ilk evlendiğimiz sene ingiltereye gitti ilk yılbaşımız ve ayrıydık çok kötüydü kabus gibi bir yıldı o yıl
bide benim d.günüm yılbaşı gecesi tamda çok kötüydüü o geldi aklıma

Kizlar ben cikiyorum..yine kizcaksinz ama en son yazdigima kimsecikler bisi yazmadi guzel muhabbetler..

ayşemmmm kızz dün cesaret edip aldım jeli ama 19,30 tl idiiii kazıklandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…