benimde 1 yıldır olmuyooo
benimkide ilk evlendiğimiz sene ingiltereye gitti ilk yılbaşımız ve ayrıydık çok kötüydü kabus gibi bir yıldı o yıl
bide benim d.günüm yılbaşı gecesi tamda çok kötüydüü o geldi aklıma
görüşürüz canım kolay gelsinBenimde öyleeee artık gelmeyim izin kullanayım istiyorum.. Hatta devlet erken emeklilik versin emekli olayım ben diyorum hep
Tşk ediyorum canım benim o senin tatlılığıno zamanlar tatlıydım kız :) bi tane daha var ona çok gülerim ama gitmem lazım :) sonra anlatırım artık
Burda herkes güzel yaa topik hem uğurlu hemde manken gibi kızlar var :)))
gel yanıma seni alıştırayımhalen yiyemiyorum malesef
Kizlar ben cikiyorum..yine kizcaksinz ama en son yazdigima kimsecikler bisi yazmadi guzel muhabbetler..
Kizlar ben cikiyorum..yine kizcaksinz ama en son yazdigima kimsecikler bisi yazmadi guzel muhabbetler..
Cnm üzülme bizimde 1 yıldır olmuyor dr.lar hiç bi soru yok herşey normal dedi sadece zamanını bekliyor miniklerimiz üzülmeyelim
1,64 buçuk
biraz topuklu giyerim, yalnııııız bir araya geldiğimizde siz giymezseniz iyi olur yoksa buluşmam
Ayy canım Allah ayırmasın, ben de bir hafta kaldı mı sıkılmaya başlıyorum. Alışmışım gürültüsüne, patırtısına, dağınıklığına.. Allah ayırmasın eşlerimizden, gönüllerimiz bir olsun ebedenn.
Bu arada Ultrason yarin cekileck kizlar dr a sordum bebk dusunuyorum diye adete de az var diye ultrason zararsz dedi gonlum rahat ins gelmistr bebis
Ama niye bisi hissetmiyorum biliyorum sosyalcim kizacak bana ama belirti olmaya bilr dio herzmn ama yinede bi umut ariyo insan
benimde 1 yıldır olmuyooo
benimkide ilk evlendiğimiz sene ingiltereye gitti ilk yılbaşımız ve ayrıydık çok kötüydü kabus gibi bir yıldı o yıl
bide benim d.günüm yılbaşı gecesi tamda çok kötüydüü o geldi aklıma
Rabbim tez zamanda verir inss cnm
Cnm üzülme bizimde 1 yıldır olmuyor dr.lar hiç bi soru yok herşey normal dedi sadece zamanını bekliyor miniklerimiz üzülmeyelim
bizimde sorun yok dedi doktor ama kafaya o kadar çok takıyorum ki belki de ondan olmuyodur.Benim işyerinden bir arkadaşımın 4 yıl sonra oldu, hem de doğal yoldan. Herkes tüp bebeğe başla dedi ama o beklemek istedi. Olacağına kesin inandı, hiç ümitsizliğe düşmedi, şimdi 6 aylık oldu bile bebeği.
ayşemmmm kızz dün cesaret edip aldım jeli ama 19,30 tl idiiii kazıklandım
bizimde sorun yok dedi doktor ama kafaya o kadar çok takıyorum ki belki de ondan olmuyodur.
inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bebişlere kavuşuruz.
aaaa acaba tup daha mi buyuktuuben nette bile 13 lira diye okumustum. neyse ise yarasindaa artikk
aaaa acaba tup daha mi buyuktuuben nette bile 13 lira diye okumustum. neyse ise yarasindaa artikk
ben dr sordum bunu alakası yok dedi 1 yılda mutlaka olurdu dedi stres engel değil dediii
kız yok minicik bişey bide bi büyük boy var açtı onun içinde tüpler var minik minik oda 28 miydi ne
krem tüpü gibi bu normal öteki şeffaftı tüpler minik minik
ne saçma değilmi standart bir fiyatı olmalı aynı ürün neticede
fundoşş nası buldum seniçok güzelsin kızz
Ben almadım jel felan allah yoluna belki tutar
Kızlar cnm yaş pasta istedi olsada yesek
Nerelerdesin sen hiç denk gelmiyoruz
Kızlar cnm yaş pasta istedi olsada yesek
abartıyosunnn canımmm çok sağol
sende ölesin maşallah ama giremiyom pek bakacam sonra detaylı
kuruluk oluyoo bende canım her seferinde ıslaklık olmuyosürekli yapınca zorlanıyorum canım acıyo gerçekleşmiyo şey anı
yapıver bi zahmet evdesin
cnm bugunde annemdeyim. minikle ilgileniyorum. o yuzden fazla bakamiyorum. aklim hep burda ama
fundos cidden cok sacma, idareli kullanin barii
sedoo kusummmm
lizoda gelmiss
ben mozaik pasta yaptım dün gel ye
fundoşş nası buldum seniçok güzelsin kızz
ben mozaik pasta yaptım dün gel ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?