Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy canım Allah ayırmasın, ben de bir hafta kaldı mı sıkılmaya başlıyorum. Alışmışım gürültüsüne, patırtısına, dağınıklığına.. Allah ayırmasın eşlerimizden, gönüllerimiz bir olsun ebedenn.

görüşürüz canım kolay gelsin
halen yiyemiyorum malesef
gel yanıma seni alıştırayım çokta faydalıdır, inşallah seversin bir gün

Kizlar ben cikiyorum..yine kizcaksinz ama en son yazdigima kimsecikler bisi yazmadi guzel muhabbetler..

görüşürüz canıım , öpüyorum senii

Son düzenleme:
Cnm üzülme bizimde 1 yıldır olmuyor dr.lar hiç bi soru yok herşey normal dedi sadece zamanını bekliyor miniklerimiz üzülmeyelim

Benim işyerinden bir arkadaşımın 4 yıl sonra oldu, hem de doğal yoldan. Herkes tüp bebeğe başla dedi ama o beklemek istedi. Olacağına kesin inandı, hiç ümitsizliğe düşmedi, şimdi 6 aylık oldu bile bebeği.

Kizlar ben cikiyorum..yine kizcaksinz ama en son yazdigima kimsecikler bisi yazmadi guzel muhabbetler..

1,64 buçuk

biraz topuklu giyerim, yalnııııız bir araya geldiğimizde siz giymezseniz iyi olur yoksa buluşmam

amma alıngansın amaa bizimde kaynıyo arada kızzz kusura bakma nolur ben işyerinde rahat değilim burda herkes bilir zor açıyorum sayfayı hızlıca yazıyorum gözüme ilişenleri alıntılayıp

delikız boyun çok iyiii bende bişey sandım ablamla aynısın

aminnnn aminnnnn onsuzluğa şimdi hiç alışamam ilk zaman yine evliliğede alışamamıştık tamamda şimdi kopamayız.

Aybike belirti arama boşver. En büyük belirti adet gecikmesi. İnsan psikolojik olarak belirtileri kendi oluşturabiliyor. O yüzden ben bırakmaya karar verdim belirti aramayı. Hele bi adet geçsin..

Rabbim tez zamanda verir inss cnm

Cnm üzülme bizimde 1 yıldır olmuyor dr.lar hiç bi soru yok herşey normal dedi sadece zamanını bekliyor miniklerimiz üzülmeyelim

bizimde sorun yok dedi doktor ama kafaya o kadar çok takıyorum ki belki de ondan olmuyodur.
inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bebişlere kavuşuruz.

bizimde sorun yok dedi doktor ama kafaya o kadar çok takıyorum ki belki de ondan olmuyodur.
inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bebişlere kavuşuruz.

aaaa acaba tup daha mi buyuktuu ben nette bile 13 lira diye okumustum. neyse ise yarasindaa artikk

ben dr sordum bunu alakası yok dedi 1 yılda mutlaka olurdu dedi stres engel değil dediii

kız yok minicik bişey bide bi büyük boy var açtı onun içinde tüpler var minik minik oda 28 miydi ne
krem tüpü gibi bu normal öteki şeffaftı tüpler minik minik
ne saçma değilmi standart bir fiyatı olmalı aynı ürün neticede

Ben almadım jel felan allah yoluna belki tutar

fundoşş nası buldum seni çok güzelsin kızz

Ben almadım jel felan allah yoluna belki tutar

Kızlar cnm yaş pasta istedi olsada yesek

abartıyosunnn canımmm çok sağol
sende ölesin maşallah ama giremiyom pek bakacam sonra detaylı

kuruluk oluyoo bende canım her seferinde ıslaklık olmuyo sürekli yapınca zorlanıyorum canım acıyo gerçekleşmiyo şey anı

yapıver bi zahmet evdesin

Bendede oluyor bazen kuruluk ne bilim almadım bugün yoruldum cnm ya sırtım ağrıyor heryeri silip süpürdüm ütü çoktu yoksa hemen yaparım evim geniş silinecek yer çok yoruyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…